Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 18 июн 2018 21:07

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 896 ]  На страницу Пред.  1 ... 56, 57, 58, 59, 60
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 30 май 2018 10:25 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
10 апр 2012 11:14
Сообщения: 18
Доброго дня. Чи існує функція, яка створить чистий файл? Або з існуючого файлу видалить всі шари із менеджера шарів.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 30 май 2018 11:28 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 235
Откуда: м.Львiв
geotech писал(а):
Доброго дня. Чи існує функція, яка створить чистий файл? Або з існуючого файлу видалить всі шари із менеджера шарів.

ф-цiя @Map.Layers.Delete Number [Safe]
Код:
$Count=@MapCount
@if $Count=0 @Break
$C=@Map.Layers.Count
@If $C=0 @Break
$D=@Dialog.Confirm Витерти всi пустi шари карти?
@If $D=0 @Break
%Start:
@Map.Layers.Delete $C Safe
$C=$C-1
@if $C>0 @Goto %Start

_________________
Простіше написати неправильну програму, ніж зрозуміти правильну


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 30 май 2018 11:33 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
10 апр 2012 11:14
Сообщения: 18
Руслан Пархуць писал(а):
geotech писал(а):
Доброго дня. Чи існує функція, яка створить чистий файл? Або з існуючого файлу видалить всі шари із менеджера шарів.

ф-цiя @Map.Layers.Delete Number [Safe]
Код:
$Count=@MapCount
@if $Count=0 @Break
$C=@Map.Layers.Count
@If $C=0 @Break
$D=@Dialog.Confirm Витерти всi пустi шари карти?
@If $D=0 @Break
%Start:
@Map.Layers.Delete $C Safe
$C=$C-1
@if $C>0 @Goto %Start

Дякую.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 30 май 2018 13:04 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
10 апр 2012 11:14
Сообщения: 18
Є таке питання по шарах. Деякі шари в менеджері мають назву, яка містить різні символи та пробіли після назви. Під час збереження в шейп таку назву зберігати не хоче - видає повідомлення про неможливість збереження. Як краще вирішити таку задачу. В принципі назви шарів можна взагалі не зберігати - основне ID. Чи можна отримати ID шару за його порядковим номером? Дякую.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 30 май 2018 13:13 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 235
Откуда: м.Львiв
geotech писал(а):
Чи можна отримати ID шару за його порядковим номером? Дякую.
@Map.Layers.Get Number

_________________
Простіше написати неправильну програму, ніж зрозуміти правильну


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 30 май 2018 13:25 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
10 апр 2012 11:14
Сообщения: 18
Руслан Пархуць писал(а):
geotech писал(а):
Чи можна отримати ID шару за його порядковим номером? Дякую.
@Map.Layers.Get Number

Дякую. Але як з цього виділити тільки ID, а відкинути номер і назву шару?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 30 май 2018 15:21 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 235
Откуда: м.Львiв
geotech писал(а):
Руслан Пархуць писал(а):
geotech писал(а):
Чи можна отримати ID шару за його порядковим номером? Дякую.
@Map.Layers.Get Number

Дякую. Але як з цього виділити тільки ID, а відкинути номер і назву шару?

Код:
$Line=@Map.Layers.Get 1
$ID=@StringPart 1 $Line
$TP=@StringPart 2 $Line
$NM=@StringPart 3 $Line
@Dialog.Message $Line|$ID|$TP|$NM

_________________
Простіше написати неправильну програму, ніж зрозуміти правильну


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 30 май 2018 18:20 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
10 апр 2012 11:14
Сообщения: 18
Руслан Пархуць писал(а):
geotech писал(а):
Руслан Пархуць писал(а):
geotech писал(а):
Чи можна отримати ID шару за його порядковим номером? Дякую.
@Map.Layers.Get Number

Дякую. Але як з цього виділити тільки ID, а відкинути номер і назву шару?

Код:
$Line=@Map.Layers.Get 1
$ID=@StringPart 1 $Line
$TP=@StringPart 2 $Line
$NM=@StringPart 3 $Line
@Dialog.Message $Line|$ID|$TP|$NM


Дякую. Щось про цей варіант не подумав:)


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 07 июн 2018 21:15 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 620
Откуда: Ліспроект
voha писал(а):
...натикнувся на об'єкт, у якого MAP.GETOBJECTCOORDINATES повертає першу точку 8 5601677,82 3290581,80 0,00...
Що мається під значенням 8 у рядку блока координат, повернутого функцією MAP.GETOBJECTCOORDINATES? Підкажіть, будь-ласка, буду вдячний.
Dmitry_Zolotar писал(а):
Первое значение - статус точки, битовая маска, содержащая информацию о маркированности, видимости точек и некоторая другая информация.
Перепрошую, якби значення 8 не спричиняло помилку "Access violation at address 0040C3AA in module 'Ged.exe'. Read of address C28F5C21" при з'єднанні лінійних об'єктів, питання б не виникало. Однак: чи можна однією командою обнулити згадану інформацію про всі точки всіх об'єктів карти? Чи єдиний вихід - переприсвоєння координат кожній точці всіх об'єктів?

Розумію, що інформація службова, тому моє питання може видатись не коректним.
Якби так хоч знати: за яких обставин (чи то - "криворуких" дій при зборі об'єктів) реєстрована точка характеризується маскою "8"?

P.S. Очевидно, проблема з "Розділити", "З'єднати" не в масці точок.
Прошу розробників подивіться, будь-ласка, в карті
Вложение:
Problem_Split-Join.dmf [16.41 Кб]
Скачиваний: 9
Допомагає лише перестворення об'єкта (@Map.AddObject) з обнуленими масками.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 11 июн 2018 11:22 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
10 апр 2012 11:14
Сообщения: 18
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, як добавити до шару параметр (за порядковим номером шару і параметра)?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 11 июн 2018 13:54 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1928
Откуда: Vinnitsa
geotech писал(а):
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, як добавити до шару параметр (за порядковим номером шару і параметра)?

$Layer=2
$Parameter=0
$VL=@Map.Layers.GetValidParameters $L
@Map.Layers.SetValidParameters $VL $P

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 896 ]  На страницу Пред.  1 ... 56, 57, 58, 59, 60

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: Google [Bot] и гости: 6


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB