Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 22 апр 2019 14:58

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 355 ]  На страницу Пред.  1 ... 20, 21, 22, 23, 24  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 19 апр 2017 15:41 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 618
в мене працює. Справа дійсно не в шаблонах.

Навіть не знаю, в чому може бути причина. Можливо, якісь віруси атакують буфер обміну і в час, коли вставляється ділянка на карту вона зникає з буферу. В результаті - нема що вставляти.

Спробуйте на іншому комп'ютері той самий дігіталс.

Якщо працює зразу, а пізніше вже ні - то справа, скоріше, не в програмі. Бо програма не може так себе поводити сама. Це не телевізор, який коли нагрівається - не працює. Справа в якомусь зовнішньому чиннику, який на неї впливає. Або, можливо, ви в програмі робите щось таке в процесі, що призводить до цього?

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 21 июл 2017 09:12 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
27 июл 2011 08:37
Сообщения: 168
Откуда: м.Рівне
Чогось не запускаються одиночні dmt шаблони через ярлики. Через ярлики дмт-пакетів все чітко. Підкажіть в чому може бути причина?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 21 июл 2017 11:05 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
27 июл 2011 08:37
Сообщения: 168
Откуда: м.Рівне
Вибачаюсь все працює, просто в меню Документи один і той самий шаблон відображається двічі, перший раз в кутових дужках, як дмт-пакет, наприклад <Акт передачі>, другий раз сам шаблон. Трохи незручно, бо меню Документи получається громіздким


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 27 июл 2017 16:23 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
06 дек 2012 18:14
Сообщения: 48
Зраствуйте, помагите. Переустановил виндовс 7, и поставил програму диджиталс, теперь проблема с хмл, непонятная структура файла после сохранения, думаю что это связано с шаблоном хмлнормал, посоветуйте как


Вложения:
.JPG
.JPG [ 60.87 Кб | Просмотров: 2410 ]
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 09 июн 2018 22:56 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
30 июн 2017 20:52
Сообщения: 28
Откуда: Херсон
Нагадайте будь-ласка що прописати в DMT шаблоні щоб підтягнути кадастровий номер з ХML файлу?)


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 10 июн 2018 00:21 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
29 окт 2012 12:15
Сообщения: 65
Откуда: Запорожская область
Parent[ID7000301](ID70003):Parent[ID7000401](ID70004):P[ID7000513]


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 11 июн 2018 12:19 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
02 апр 2013 15:28
Сообщения: 177
faram писал(а):
Зраствуйте, помагите. Переустановил виндовс 7, и поставил програму диджиталс, теперь проблема с хмл, непонятная структура файла после сохранения, думаю что это связано с шаблоном хмлнормал, посоветуйте как

форма власності прописана?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 27 июн 2018 07:49 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
14 сен 2007 19:22
Сообщения: 43
100% не прописана форма власності, також така біда з угіддями коли не прописаний кадастровий номер угіддя. Вихід із ситуації - ставити пробіл в формі власності.
А взагалі було б непогадо щоб користувач сам мав можливість у налаштуваннях відмічати теги які повинні обов'язково прописуватись коли вони не заповнені.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 27 июн 2018 13:09 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 618
Dix писал(а):
А взагалі було б непогадо щоб користувач сам мав можливість у налаштуваннях відмічати теги які повинні обов'язково прописуватись коли вони не заповнені.

але ж по інструкції щодо заповнення обм.файлів, якщо нема інформації, то і не повинно бути тега
це більше проблема МОФ, який чомусь не вміє читати структуру обмінних файлів при відсутності деяких тегів

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 11 фев 2019 15:38 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
26 янв 2015 15:38
Сообщения: 40
Откуда: Полтава
Є наступна проблема, чи можливо при створенні кад. плану з *.xml щоб у dmt шаблонах програма сама рахувала суму всіх угідь в експлікації в ідеалі ще й порівнювала цю суму з заг. площею ділянки. Проблема в тому, що бувають випадки коли через округлення губиться 1 кв.м. і сума угідь на кад плані не змігається з заг. площею. Дивишся в обмінник - площі всі такі як на кад. плані, але вже в exel їх заг. площа відрізняється від площі зазначеній у експлікації до кад. плану.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 13 фев 2019 19:56 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
05 окт 2015 23:49
Сообщения: 81
Poltavan писал(а):
Є наступна проблема, чи можливо при створенні кад. плану з *.xml щоб у dmt шаблонах програма сама рахувала суму всіх угідь в експлікації в ідеалі ще й порівнювала цю суму з заг. площею ділянки. Проблема в тому, що бувають випадки коли через округлення губиться 1 кв.м. і сума угідь на кад плані не змігається з заг. площею. Дивишся в обмінник - площі всі такі як на кад. плані, але вже в exel їх заг. площа відрізняється від площі зазначеній у експлікації до кад. плану.

Потрібно спочатку виконати "Контроль площі ділянки та площі угідь".
http://digitals.at.ua/load/kontrol_plos ... d/1-1-0-23
Тоді і в Кадастровому плані будуть правильні цифри.
Наприклад:
Неправильний файл
Вложение:
.JPG
.JPG [ 40.83 Кб | Просмотров: 614 ]

Вложение:
1.JPG
1.JPG [ 72.8 Кб | Просмотров: 614 ]

Правильний файл
Вложение:
 2.JPG
2.JPG [ 37.26 Кб | Просмотров: 614 ]

Вложение:
2.JPG
2.JPG [ 47.79 Кб | Просмотров: 614 ]


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 25 фев 2019 15:10 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
05 окт 2015 23:49
Сообщения: 81
Dmitry_Zolotar писал(а):
Додав складання таблиці обмежень
Код обмеження - ID7000800
Назва обмеження - ID7000801
Назва та дата закону/постанови - ID7000803


Доброго дня.
! Підкажіть, будь ласка, що потрібно змінити у "скрипті обробки подій" для шару ХМЛ-ділянка в шаблоні, щоб не зникала пуста таблиця обмежень коли у ХМЛ-файлі немає Обмеження?
Потрібно щоб таблиця Завжди була присутня на Кадастровому плані, а не тільки тоді, коли є Обмеження.
І щоб у колонці "Назва обмеження" скрипт вставляв напис "Обмеження відсутні", акщо їх немає взагалі.

ГУ Держгеокадастру повернуло Проект через відсутню таблицю Переліку обмежень, лист додаю:
"...Проект, поданий Вами до Головного управління, не відповідає вимогам статті 50 Закону України «Про землеустрій» в частині:
- кадастровий план земельної ділянки - відобразити інформацію щодо відсутності обмежень у використанні земельної ділянки (ст. 34 ЗУ «Про Державний земельний кадастр»)."

Вложение:
img527.jpg [217.61 Кб]
Скачиваний: 0


Текст скрипту із шаблону КадПлану додаю у текстовому файлі:
Вложение:
із шаблону КадПлану.txt [5.22 Кб]
Скачиваний: 29


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 26 фев 2019 12:20 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 288
Откуда: м.Львiв
Ryvol писал(а):
Доброго дня.
! Підкажіть, будь ласка, що потрібно змінити у "скрипті обробки подій" для шару ХМЛ-ділянка в шаблоні, щоб не зникала пуста таблиця обмежень коли у ХМЛ-файлі немає Обмеження?
Потрібно щоб таблиця Завжди була присутня на Кадастровому плані, а не тільки тоді, коли є Обмеження.
І щоб у колонці "Назва обмеження" скрипт вставляв напис "Обмеження відсутні", акщо їх немає взагалі.

Доброго дня, я пiдкорегував Ваш код i написав, в яких мiсцях потрiбно внести змiни. В процедурi %RestrIsEmpty можливо потрiбно додати знаки табуляцiї для вiдображення тексту в вiдповiднiй колонцi @Text[2].Text=$Tab$TabОбмеження вiдсутнi


Вложения:
шаблону КадПлану.txt [5.55 Кб]
Скачиваний: 24

_________________
Більшість хороших програмістів виконують свою роботу не тому, що очікують оплати або визнання, а тому, що отримують задоволення від програмування.
Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 26 фев 2019 15:03 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
05 окт 2015 23:49
Сообщения: 81
Руслан Пархуць писал(а):
Доброго дня, я пiдкорегував Ваш код i написав, в яких мiсцях потрiбно внести змiни. В процедурi %RestrIsEmpty можливо потрiбно додати знаки табуляцiї для вiдображення тексту в вiдповiднiй колонцi @Text[2].Text=$Tab$TabОбмеження вiдсутнi


Спробував, але якщо файл без обмеження то таблиця всерівно зникає і є помилка "Ошибка скрипта":
Вложение:
126.png
126.png [ 5.98 Кб | Просмотров: 499 ]

Додаю свої файли, на яких я перевіряю і шаблон КП щоб Ви могли у себе перевірить.
У файлах угіддя по Ф6-зем. У скрипту вписаний "Zakony.txt".
Вложение:
Documents.rar [48.49 Кб]
Скачиваний: 18


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 26 фев 2019 16:16 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 288
Откуда: м.Львiв
Ryvol писал(а):
Руслан Пархуць писал(а):
Доброго дня, я пiдкорегував Ваш код i написав, в яких мiсцях потрiбно внести змiни. В процедурi %RestrIsEmpty можливо потрiбно додати знаки табуляцiї для вiдображення тексту в вiдповiднiй колонцi @Text[2].Text=$Tab$TabОбмеження вiдсутнi


Спробував, але якщо файл без обмеження то таблиця всерівно зникає і є помилка "Ошибка скрипта":
Вложение:
Вложение 126.png больше недоступно.

Додаю свої файли, на яких я перевіряю і шаблон КП щоб Ви могли у себе перевірить.
У файлах угіддя по Ф6-зем. У скрипту вписаний "Zakony.txt".
Вложение:
Вложение Documents.rar больше недоступно.


... потрiбно було внести деякi змiни, в кодi все побачите.


Вложения:
_+ Кад План (A4) - АВТО-Масштаб - ПРОЕКТ XML.dmt [34.06 Кб]
Скачиваний: 29

_________________
Більшість хороших програмістів виконують свою роботу не тому, що очікують оплати або визнання, а тому, що отримують задоволення від програмування.
Вернуться к началу
 Профиль  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 355 ]  На страницу Пред.  1 ... 20, 21, 22, 23, 24  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: petrogeo и гости: 7


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB