Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 18 авг 2019 01:12

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1003 ]  На страницу Пред.  1 ... 63, 64, 65, 66, 67
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 22 апр 2019 08:41 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
20 июн 2007 21:35
Сообщения: 39
Откуда: Винница
Vladimirart08 писал(а):
S@SH писал(а):
подскажите ка мне как можно оттакое http://prntscr.com/ndzum1"чудо" удалить? Ньюанс - База Данных на всю область. :!:

Если идёт речь о координате то Вам нужно выделить участок в котором нужно удалить точку, навестись на точку и нажать "r"

После запятой нули в координатах. При вставке геометрии дилянок не обратил внимания и много таких дилянок по ходу позакидывало. Все пометить не получится из-за специфики отображения слоев.

_________________
Отдельное спасибо алфавиту за предоставленные буквы.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 23 апр 2019 09:09 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 675
Откуда: Ліспроект
Доброго дня.

Все в мене не доходили руки вияснити питання: чому файл ініціалізації програми Digitals (Ged.ini) "забивається" текстом скриптів обробки подій рівня карти або шарів, і час від часу його треба чистити. Інакше, кількість рядків у ньому стає десятки тисяч. Тепер знайшов залежність.

Якщо: 1) відкрити менеджер шарів; 2) поставити курсор у списку шарів на шар, в якому записаний скрипт обробки події; 3) закрити менеджер шарів будь-яким способом - текст скриптів обробки подій записується (дописується) до значення ключа Text секції [FormLayers.cbxFormat] файла Ged.ini :shock:

Таким чином: кожного разу, як Ви активували шар зі скриптами обробки подій і закрили менеджер шарів, файл Ged.ini доповнюється текстом скриптів.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 23 апр 2019 17:29 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2055
Откуда: Vinnitsa
voha писал(а):
Доброго дня.

Все в мене не доходили руки вияснити питання: чому файл ініціалізації програми Digitals (Ged.ini) "забивається" текстом скриптів обробки подій рівня карти або шарів, і час від часу його треба чистити. Інакше, кількість рядків у ньому стає десятки тисяч. Тепер знайшов залежність.

Якщо: 1) відкрити менеджер шарів; 2) поставити курсор у списку шарів на шар, в якому записаний скрипт обробки події; 3) закрити менеджер шарів будь-яким способом - текст скриптів обробки подій записується (дописується) до значення ключа Text секції [FormLayers.cbxFormat] файла Ged.ini :shock:

Таким чином: кожного разу, як Ви активували шар зі скриптами обробки подій і закрили менеджер шарів, файл Ged.ini доповнюється текстом скриптів.

Виправили, спробуйте в новій версії

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 23 апр 2019 19:49 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 675
Откуда: Ліспроект
Дуже дякую за оперативну підтримку.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 15 май 2019 10:11 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
20 июн 2007 21:35
Сообщения: 39
Откуда: Винница
в Скрипте обработки событий нужно задать диапазон масштаба для срабатывания/отключения работы скрипта.

%Events.OnPaint
@Beep
Вид | Обновить

типо срабатывание с диапазоне масштаба карты 1:100-1:5000 и 1:5000-1:350000

_________________
Отдельное спасибо алфавиту за предоставленные буквы.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 20 июн 2019 10:07 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 675
Откуда: Ліспроект
Доброго дня Розробникам.

Я щодо "Отладчик скриптов с пошаговьім вьіполнением (Сервис|Настройки|Главная|Константьі ScriptDebugger=1)" для налагодження роботи скриптів маю деякі прохання.

1) Практично нереально покроково виконати скрипт, в якому є цикли (а є вони майже у всіх скриптах з сотнями ітерацій). Адже без можливості вставити/зняти точку зупинки виконання, приходиться проходити покроково всі ітерації циклу. Якби реалізувати вставку/видалення точки зупинки виконання (як для прикладу у VBA - лівим кліком зліва від рядка скрипта) або кнопкою "пауза" в активний рядок компонента "Script", можна було б по-за тілом циклу пройти покроково, а цикл - першу ітерацію покроково, решту ітерацій - до точки зупинки, вже за межами циклу.

2) Автоматичне прокручування тексту скрипта відбувається при покроковому виконанні за досягнення курсором (на поточному рядку) нижньої границі компонента "Script" таким чином, щоб курсор опинився посередині висоти компонента. Це добре, оскільки видно найближчі кроки, які були виконані й ті, що будуть виконані. Однак чи не краще, щоб автоматичне прокручування відбувалось з кожним кроком виконання а курсор, "добравшись" у покроковому виконанні до середини висоти компонента, залишався посередині. Тобто: кожний крок виконання автоматично прокручує текст скрипта для забезпечення видимості в компоненті "Script" найближчих виконаних і тих, що будуть виконані, команд скрипта.

3) З часом, мабуть треба буде дати можливість редагувати текст скрипта при налагодженні. Але це далі - потім.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 29 июн 2019 09:03 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 630
Що означає буква "(с)" в скриптах?
З якою метою в кінці назви скрипту додається (c).tlc?
Чи грає це якусь роль для скрипту, чи це просто копірайт?

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 29 июн 2019 18:40 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 675
Откуда: Ліспроект
fendak писал(а):
Що означає буква "(с)" в скриптах?...
У назві файла панелі інструментів (с) означає, що панель інструментів компільована під ключ захисту прграми Digitls.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 04 июл 2019 22:51 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 630
Добрий вечір, розробники Digitals.
Де можна почитати про новий відладчик подій, який включається в константах ScriptDebugger=0 ?

І ще в одного з користувачів при роботі скриптів вискакує постійно якась форма типу цієї (див зображення). Що це таке? Як це забрати. Версія програми при цьому від 14.06 ще.


Вложения:
2019-07-04_233900.jpg
2019-07-04_233900.jpg [ 58.64 Кб | Просмотров: 349 ]

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 05 июл 2019 07:11 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 675
Откуда: Ліспроект
fendak писал(а):
Де можна почитати про новий відладчик подій, який включається в константах ScriptDebugger=0 ?
Тут читати нема чого. В константах ставим ScriptDebugger=1, перезапускаєм Digitals, запускаємо скрипт і на першій же команді скрипта отримуємо
fendak писал(а):
...якась форма типу цієї (див зображення). Що це таке? Як це забрати...
- вікно для налагодження роботи скрипта. У вікні є кнопочка для покрокового виконання. В нижній частині вікна список змінних та їхніх значень. Тестуйте будь-ласка і давайте пропозиції.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 05 июл 2019 18:49 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 630
voha писал(а):
- вікно для налагодження роботи скрипта. У вікні є кнопочка для покрокового виконання. В нижній частині вікна список змінних та їхніх значень. Тестуйте будь-ласка і давайте пропозиції.

щось не знаходжу користі з цього вікна налагодження. Це, можливо, буде корисно для простеньких скриптів для початківців, які хочуть зразу бачити результат написаного ними рядка коду. А я якось не звик сприймати скрипт покроково. Та й є ж можливість запису лог-файлу.

Я, коли починав писати скрипти, то мені було дуже цікаво, що буде на виході у Dialog.Message, а тут втрачається інтрига, бо зразу все видно ))

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 05 июл 2019 23:48 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 675
Откуда: Ліспроект
fendak писал(а):
...Це, можливо, буде корисно для простеньких скриптів для початківців, які хочуть зразу бачити результат написаного ними рядка коду...
Ой-ой-ой, Миколо! Для простеньких!? Звісно без брейкпойнтів, які можна вставити в будь-який рядок коду, для виявлення причини помилки у роботі скрипта з купою циклів численних ітерацій та викликів функціональних скриптів поки приходиться розбирати лог-файл у сотні тисяч рядків. Однак якщо така можливість буде додана розробниками (на це сподіваюсь), якраз складні скрипти налагоджувати буде набагато легше.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 15 июл 2019 10:19 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
16 фев 2017 21:10
Сообщения: 39
Підскажіть будь-ласка яким чином можна витягнути систему координат в шаблон dmt (СК-63 або МСК-32)


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1003 ]  На страницу Пред.  1 ... 63, 64, 65, 66, 67

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: Google [Bot] и гости: 1


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB