Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 09 авг 2020 22:15

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 475 ]  На страницу Пред.  1 ... 28, 29, 30, 31, 32
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 07 апр 2020 21:10 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 700
Откуда: Львівська область
Але ж, не зважаючи на дублювання міток, скрипти працювали добре. Якщо у скрипті дві мітки з однаковою назвою, то скрипт завжди переходив на першу знайдену мітку. Тому з цим ніяких проблем не було. Поки проблему не створили штучно.

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 07 апр 2020 21:24 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 734
Откуда: Ліспроект Володимир Вовчанський
fendak писал(а):
Але ж, не зважаючи на дублювання міток, скрипти працювали добре. Якщо у скрипті дві мітки з однаковою назвою, то скрипт завжди переходив на першу знайдену мітку. Тому з цим ніяких проблем не було. Поки проблему не створили штучно.
Може й на першу знайдену, але погодьтесь - це груба помилка скриптувальника. Як на мене - єдине що треба розробникам виправити, так це виключити з поняття "дублювання міток" команди, що починаються ключовими словами %Library. та %Script.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 08 апр 2020 10:59 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
01 мар 2019 00:22
Сообщения: 3
"19.03.20 Опция Авто Shift для перевода колесика мыши в режим смены масштаба (Сервис|Настройки|Устройства)"

Зауважив проблему цієї нової функції. При копіюванні будь-якої таблиці з одного плану в інший ця функція перестає працювати і доводиться по-старинці користуватися +/- для збільшення та зменшення зображення на екрані.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 08 апр 2020 12:33 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 734
Откуда: Ліспроект Володимир Вовчанський
voha писал(а):
виключити з поняття "дублювання міток" команди, що починаються ключовими словами %Library. та %Script.
У збиранні Digitals за 8 квітня 2020 р., 8:46:34 - помилка не виправлена.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 09 апр 2020 12:28 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 734
Откуда: Ліспроект Володимир Вовчанський
voha писал(а):
виключити з поняття "дублювання міток" команди, що починаються ключовими словами %Library. та %Script.[/b]
Дякую розробникам за підтримку. У збиранні Ged.exe за 9 квітня 2020 р., 8:33:28 (build 43930) - виправлено.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 16 май 2020 15:55 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
22 мар 2013 11:51
Сообщения: 13
Откуда: м. Львів
Проблема з експортом в Автокад(вер.2020)... не передає умовні знаки (трава, паркан)
В Діджітал:


Вложения:
.DMF [571.39 Кб]
Скачиваний: 21
2.JPG
2.JPG [ 42.29 Кб | Просмотров: 813 ]
1.JPG
1.JPG [ 43.36 Кб | Просмотров: 813 ]
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 16 май 2020 16:08 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 333
Откуда: м.Львiв
Zavik писал(а):
Проблема з експортом в Автокад(вер.2020)... не передає умовні знаки (трава, паркан)
В Діджітал:

В налаштуваннях подивіться, чи стоїть "галочка" при експорті в Autocad умовних знакіа

_________________
Більшість хороших програмістів виконують свою роботу не тому, що очікують оплати або визнання, а тому, що отримують задоволення від програмування.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 22 май 2020 10:19 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
22 мар 2013 11:51
Сообщения: 13
Откуда: м. Львів
Дуже вдячний, помогло!!! :D


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 13 июл 2020 18:55 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
04 ноя 2010 12:28
Сообщения: 63
Откуда: Київ
При примиканні об'єкту1 до сусіднього (Правка - примкнути до сусідніх) з активною опцією (зберігати Z у разі примикання), висоти вузлів об'єкту1 змінюються. Виправіть цю помилку.
Приклад файлу прикріпляю (точність карти у плані 50м., по висоті 0)


Вложения:
CntrL.dmf [1.22 Кб]
Скачиваний: 10
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 31 июл 2020 08:06 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
04 ноя 2010 12:28
Сообщения: 63
Откуда: Київ
Доброго ранку,

При зведенні двох файлів за допомогою Вставка-Вмонтована_карта виникають помилки снапування - List index out of bounds (10098, 10146). Скрін помилки прикріпляю.
Дякую.


Вложения:
error10146_snap.png
error10146_snap.png [ 5.89 Кб | Просмотров: 175 ]
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 475 ]  На страницу Пред.  1 ... 28, 29, 30, 31, 32

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 15


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB