Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 19 ноя 2017 23:19

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 6 ] 
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Трансформування ортофото
СообщениеДобавлено: 15 ноя 2010 11:24 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
06 мар 2010 13:10
Сообщения: 67
Откуда: Rivne
Доброго дня. При зшиванні листів ортофото, для яких не створені піраміди масштабів, після трансформування кожного листа програма "запитує" чи створити такі піраміди. Для великої кількості листів не зручно для кожного листа натискати "ні". Було б дуже зручно у діалогове вікно додати кнопку "так для всіх", або ж "ні для всіх". Наперед вдячний


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Трансформування ортофото
СообщениеДобавлено: 15 ноя 2010 12:33 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июл 2009 08:22
Сообщения: 381
Откуда: г. Старобельск
Для "оптового" створення пірамід користуйтесь безкоштовною програмкою DIPEdit.

_________________
П. Вечеров


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Трансформування ортофото
СообщениеДобавлено: 15 ноя 2010 13:43 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
06 мар 2010 13:10
Сообщения: 67
Откуда: Rivne
дякую за відомий мені варіант вирішення проблеми, проте це трішки інше :)


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Трансформування ортофото
СообщениеДобавлено: 28 мар 2015 15:45 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 466
Доброго дня!
На етапі формування ортофото, пише ортофото не сформоване бо файл більше 4 Гб, чи можливо це якось обійти?

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Трансформування ортофото
СообщениеДобавлено: 29 мар 2015 11:16 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
11 июл 2009 10:30
Сообщения: 50
fendak писал(а):
Доброго дня!
На етапі формування ортофото, пише ортофото не сформоване бо файл більше 4 Гб, чи можливо це якось обійти?

Думаю рішення два, перше використовувати операційну систему x64. Друге не створювати ортофото в машстабі 1:500 на територію сільради :)


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Трансформування ортофото
СообщениеДобавлено: 29 мар 2015 11:57 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 466
Orso писал(а):
використовувати операційну систему x64

дякую, на Windows x-64 дійсно пішло

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 6 ] 

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: Google [Bot] и гости: 10


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB