Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 21 ноя 2017 02:27

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 9 ] 
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: масив
СообщениеДобавлено: 01 дек 2014 17:21 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
01 ноя 2013 19:27
Сообщения: 4
Доброго дня, необхідна допомога. Необхідно створити параметр аналогічній параметру "Номера точок[N]" тільки щоб він виводився по масці 00000. Оригінальний параметр "Номера точок[N]" повинен залишитись незмінним.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: масив
СообщениеДобавлено: 02 дек 2014 07:13 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июл 2009 08:22
Сообщения: 381
Откуда: г. Старобельск
Справа в тому, що параметр "Номера точок[N]" має тип Строка, а маску 00000 використовують для параметрів з типом Вещественное. Можливо, для вирішення вашої основної задачі можна обійтись без створення такого параметра?

_________________
П. Вечеров


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: масив
СообщениеДобавлено: 02 дек 2014 10:48 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 466
yura писал(а):
Доброго дня, необхідна допомога. Необхідно створити параметр аналогічній параметру "Номера точок[N]" тільки щоб він виводився по масці 00000. Оригінальний параметр "Номера точок[N]" повинен залишитись незмінним.

Ну так створіть собі новий параметр в списку параметрів, задайте маску 00000, вибравши тим параметру, як Ціле.
Щоб підтягнути значення з параметру номерів точок напишіть у назві параметру =P[-9] Назва параметру

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: масив
СообщениеДобавлено: 02 дек 2014 16:07 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
01 ноя 2013 19:27
Сообщения: 4
ТТак невиходить просто в масці писати 0000 тому що в рядку параметра просто пише 0000 а задум був щоб створити новий параметр який буде дивитись в строчку =P[-9] і додаватиме до кожної точки нулі! Типу 1,2,3,4,5 то малоб бути на кад плані 0001,0002,0003,0004,0005 це для кроків!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: масив
СообщениеДобавлено: 03 дек 2014 09:44 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
04 дек 2004 19:41
Сообщения: 1028
Откуда: г. Харьков
Посмотрите скрипт, может поможет. Создание точечных объектов в узлах полигонов и вынесение подписей точек


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: масив
СообщениеДобавлено: 03 дек 2014 10:06 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 466
yura писал(а):
ТТак невиходить просто в масці писати 0000 тому що в рядку параметра просто пише 0000 а задум був щоб створити новий параметр який буде дивитись в строчку =P[-9] і додаватиме до кожної точки нулі! Типу 1,2,3,4,5 то малоб бути на кад плані 0001,0002,0003,0004,0005 це для кроків!

бо це працює тільки з окремими точками, які створені у точкових шарах.
Тобто спочатку треба створити окремі точки у поворотних точках полігону. І в цих точках задати маску. В результаті отримаємо по кожній точці 0001,0002,0003,0004,0005

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: масив
СообщениеДобавлено: 03 дек 2014 12:03 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
01 фев 2013 17:16
Сообщения: 59
Dmitriy Fedorov писал(а):


Вставка!Таблиця!Що налаштовується NP[19]XY

на виході не то
Що я роблю не так?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: масив
СообщениеДобавлено: 05 дек 2014 09:51 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
01 ноя 2013 19:27
Сообщения: 4
fendak писал(а):
yura писал(а):
ТТак невиходить просто в масці писати 0000 тому що в рядку параметра просто пише 0000 а задум був щоб створити новий параметр який буде дивитись в строчку =P[-9] і додаватиме до кожної точки нулі! Типу 1,2,3,4,5 то малоб бути на кад плані 0001,0002,0003,0004,0005 це для кроків!

бо це працює тільки з окремими точками, які створені у точкових шарах.
Тобто спочатку треба створити окремі точки у поворотних точках полігону. І в цих точках задати маску. В результаті отримаємо по кожній точці 0001,0002,0003,0004,0005

Дякую!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: масив
СообщениеДобавлено: 05 дек 2014 15:07 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 466
а до чого тут масив?

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 9 ] 

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 6


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB