Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 21 ноя 2017 02:44

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 285 ]  На страницу Пред.  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 11 фев 2014 09:58 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 дек 2011 13:07
Сообщения: 200
Откуда: Дубно
Доброго дня усім! Хто підскаже як викачати каталог координат з обмеження. На земю діл. зрозуміло, а як бути з обмеженням? Або як написати формулу щоб в каталог земельної ділянки добавляло координати, площу та периметр обмеження якщо воно наявне?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 11 фев 2014 10:36 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
02 апр 2013 15:28
Сообщения: 176
.... і координати вкраплених угідь, наприклад якщо на території земельної ділянки є будівлі в каталозі були координати цих будівель


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 26 мар 2014 21:52 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 дек 2011 13:07
Сообщения: 200
Откуда: Дубно
mixey_dubno писал(а):
Доброго дня усім! Хто підскаже як викачати каталог координат з обмеження. На земю діл. зрозуміло, а як бути з обмеженням? Або як написати формулу щоб в каталог земельної ділянки добавляло координати, площу та периметр обмеження якщо воно наявне?

Щось немає ніякої відповіді, потрібна допомога!!!!! ато трошки надоїло викидати обмеження в нове вікно переводити його в слой земельна діл. формувати каталог координатХМЛ (копіювати дані) зберігати, потім формувати на зем.діл каталог і вставляти попередньо скопійовані дані обмеження....


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 07 апр 2014 08:23 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 дек 2011 13:07
Сообщения: 200
Откуда: Дубно
доброго ранку. як відкрити 2 репорти, чи можливе таке взагалі?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 23 апр 2014 08:41 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 дек 2011 13:07
Сообщения: 200
Откуда: Дубно
Христос Воскрес! потрібна допомога
потрібно написати щоб виконувалась умова якщо вибрати потрібне, але щосб не получається виконується в любому випадку тільки одна умова для уv
(тобто якщо поставити галочку на чекбох2то виконується умова у власність шляхом викупу інакше у власність) ену і чекбох з аналогічно.
І як дописати щоб можна було вибирати кількість років (оренда) для чекбох 3?????? СКРІН ПРИКРІПЛЮЮ.
var
byd,yv:string;
procedure DialogPage1OnHide(Sender: TfrxComponent);
begin
byd:=IIF(CheckBox1.Checked,Memo99.Lines.Text,'немає'); (тут усе працює)
yv:=IIF(CheckBox2.Checked,'у власність шляхом викупу','у власність');
yv:=IIF(CheckBox3.Checked,'в оренду терміном на __','у власність');
end;


Вложения:
.jpg
.jpg [ 48.51 Кб | Просмотров: 5633 ]
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 23 апр 2014 11:15 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
mixey_dubno писал(а):
Христос Воскрес! потрібна допомога
потрібно написати щоб виконувалась умова якщо вибрати потрібне, але щосб не получається виконується в любому випадку тільки одна умова для уv
(тобто якщо поставити галочку на чекбох2то виконується умова у власність шляхом викупу інакше у власність) ену і чекбох з аналогічно.
І як дописати щоб можна було вибирати кількість років (оренда) для чекбох 3?????? СКРІН ПРИКРІПЛЮЮ.
var
byd,yv:string;
procedure DialogPage1OnHide(Sender: TfrxComponent);
begin
byd:=IIF(CheckBox1.Checked,Memo99.Lines.Text,'немає'); (тут усе працює)
yv:=IIF(CheckBox2.Checked,'у власність шляхом викупу','у власність');
yv:=IIF(CheckBox3.Checked,'в оренду терміном на __','у власність');
end;

Приклад

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 24 апр 2014 08:40 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 дек 2011 13:07
Сообщения: 200
Откуда: Дубно
Dmitry_Zolotar писал(а):
mixey_dubno писал(а):
Христос Воскрес! потрібна допомога
потрібно написати щоб виконувалась умова якщо вибрати потрібне, але щосб не получається виконується в любому випадку тільки одна умова для уv
(тобто якщо поставити галочку на чекбох2то виконується умова у власність шляхом викупу інакше у власність) ену і чекбох з аналогічно.
І як дописати щоб можна було вибирати кількість років (оренда) для чекбох 3?????? СКРІН ПРИКРІПЛЮЮ.
var
byd,yv:string;
procedure DialogPage1OnHide(Sender: TfrxComponent);
begin
byd:=IIF(CheckBox1.Checked,Memo99.Lines.Text,'немає'); (тут усе працює)
yv:=IIF(CheckBox2.Checked,'у власність шляхом викупу','у власність');
yv:=IIF(CheckBox3.Checked,'в оренду терміном на __','у власність');
end;

Приклад

Дуже вдячний все получилось! Саме те що хотів!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML ЕКСПЛІКАЦІЯ УГІДЬ
СообщениеДобавлено: 29 апр 2014 18:53 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
07 июл 2013 14:54
Сообщения: 2
Доброго дня!!! як в кадастровому плані добавити подвійну експлікацію угідь. знизу під табличкою добавити ще одну строчку. Якщо в ручну то сформувавши кад.план - відкриваю слоі-і з рядка 186 та донизу ставлю ПРАВКА, але нічого не змінюється!!!!!
Чому не можна сохранити зразу в ХМЛ???


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML ЕКСПЛІКАЦІЯ УГІДЬ
СообщениеДобавлено: 03 май 2014 13:17 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 дек 2011 13:07
Сообщения: 200
Откуда: Дубно
Окса писал(а):
Доброго дня!!! як в кадастровому плані добавити подвійну експлікацію угідь. знизу під табличкою добавити ще одну строчку. Якщо в ручну то сформувавши кад.план - відкриваю слоі-і з рядка 186 та донизу ставлю ПРАВКА, але нічого не змінюється!!!!!
Чому не можна сохранити зразу в ХМЛ???

якщо у вас є експлікація, шукаєте слой в якому вона створена ставите статус слоя "правка", двічі клацнувши по експлікації відкриється exel там і добавите потрібні рядки. Після виправлення слой знову поставити в "видимий". Принаймі я так виправляю коли мені з будівництва потрібно комерцію або щось інше.
На рахунок сохранить в ХМЛ нажаль незнаю, десь це питання піднімалось, щось таке памятаю, але нічого там не вирішилось... створіть собі кнопку з такою функцією тай буде вам те саме))
Ось писали на форумі як добавити кнопку (Для использования готового скрипта нужно создать пользовательскую панель инструментов (меню Окно|Создать панель инструментов), щелкнуть на ней правой кнопки мыши и выбрать пункт контекстного меню Добавить кнопку. Затем найти нужную функцию скопировать в правую часть открывшегося окна редактирования и нажать ОК.
Затем, по желанию, можно назначить кнопке иконку, имя и т.д. с использованием все того же контекстного меню, вызываемого щелчком правой кнопкой мыши на кнопке со скриптом.)


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 07 сен 2015 11:22 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 дек 2011 13:07
Сообщения: 200
Откуда: Дубно
після перестановки віндовс стикнувся з проблемою......підскажіть що може бути.....використовую Rich Text і приформувані вибиває частинки формули...


Вложения:
Комментарий к файлу: ось що виходе після формування
11111.jpg [318.45 Кб]
Скачиваний: 0
Комментарий к файлу: зразок шаблону
2.jpg [478.33 Кб]
Скачиваний: 0
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 07 сен 2015 15:49 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
Якщо встановлена ОС Windows XP, то встановіть Net.Framework 3.5 (входить в Service pack 3)

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 07 сен 2015 17:35 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 дек 2011 13:07
Сообщения: 200
Откуда: Дубно
Dmitry_Zolotar писал(а):
Якщо встановлена ОС Windows XP, то встановіть Net.Framework 3.5 (входить в Service pack 3)

система Windows 10 до цього була Windows 7.......


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 08 сен 2015 15:30 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
RichEdit - трохи "глючна" штука від майкрософт, тому його не використовую. Колись під час розробки шаблону звіту з десятком сторінок усі формули були замінені значеннями та збереглись в шаблон. Роботу над шаблоном довелось починати майже з нуля. До того ж періодично виникають проблеми з дивними шрифтами в RichEdit.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 08 сен 2015 20:33 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 дек 2011 13:07
Сообщения: 200
Откуда: Дубно
Dmitry_Zolotar писал(а):
RichEdit - трохи "глючна" штука від майкрософт, тому його не використовую. Колись під час розробки шаблону звіту з десятком сторінок усі формули були замінені значеннями та збереглись в шаблон. Роботу над шаблоном довелось починати майже з нуля. До того ж періодично виникають проблеми з дивними шрифтами в RichEdit.

я коли створював собі шаблони були проблеми з текстом і шрифтами то мені давали пораду використовувати RichEdit )))))))) а тепер така халепа знову))) ну прийдеться випраляти....дякую


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 10 сен 2015 09:11 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 дек 2011 13:07
Сообщения: 200
Откуда: Дубно
як змінити формат дати в репорті? в мене з ХМЛ підтягує номер та дату рішення сільської ради н-д: №8 від 2009-11-31 а хотілося б щоб дата була більш зрозуміла 31-11-2009... буду вдячний за допомогу....


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 285 ]  На страницу Пред.  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: Google [Bot] и гости: 9


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB