Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 19 ноя 2017 02:58

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 285 ]  На страницу Пред.  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 02 окт 2015 14:00 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 дек 2011 13:07
Сообщения: 200
Откуда: Дубно
mixey_dubno писал(а):
як змінити формат дати в репорті? в мене з ХМЛ підтягує номер та дату рішення сільської ради н-д: №8 від 2009-11-31 а хотілося б щоб дата була більш зрозуміла 31-11-2009... буду вдячний за допомогу....


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 02 окт 2015 18:50 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
Додайте наступний код в шаблон, та використовуйте виклик функції FormatXMLDate() для конвертування дат

const MonthNames='січня,лютого,березня,квітня,травня,червня,липня,серпня,вересня,жовтня,листопада,грудня';

//функция конвертирует дату типа xsd:date в строку вида "08" серпня 2009
function FormatXMLDate(S:String):String;
var MM,DD:String; Y,M,D:Integer; LeapYear:Boolean;
begin
if (S='') or (Length(S)<>10)
then begin
Result:='';
Exit;
end;
M:=StrToInt(Copy(S,6,2));
if (M<1) or (M>12) then begin Result:='';Exit; end;
MM:=StringPart(MonthNames,M,',');
Y:=StrToInt(Copy(S,1,4));
if (Y<1900) or (Y>2099) then begin Result:='';Exit; end;
LeapYear:=IsLeapYear(Y);
//LeapYear:=((Y mod 4)=0) and (((Y mod 100)<>0) or (Y=2000));
D:=StrToInt(Copy(S,9,2));
if (D<1) or ((D>31) and (M in [1,3,5,7,8,10,12]))
or ((D>30) and (M in [4,6,9,11]))
or ((D>28) and (M=2) and not LeapYear)
or ((D>29) and (M=2) and LeapYear)
then begin Result:='';Exit; end;
DD:='0'+IntToStr(D); DD:=Copy(DD,Length(DD)-1,2);
Result:='"'+DD+'" '+MM+' '+IntToStr(Y)+' р.'
end;

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 29 мар 2016 15:02 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 дек 2011 13:07
Сообщения: 200
Откуда: Дубно
Доброго дня! Стикнувся з такою проблемою.. скопіював усі дані і настройки діджітал (з роботи) і поставив у себе вдома. Коли формую документацію з ХМЛ через репорт вибиває помилку "canvas does not allow drawing" коли переглядаю сформований документ, на робочому компютері такого немає, що це таке і як з ним боротись? ДЯкую)


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 29 мар 2016 16:10 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
Проблема скоріш за все в прінтері за замовчуванням. Спробуйте його змінити.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 29 мар 2016 21:22 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 дек 2011 13:07
Сообщения: 200
Откуда: Дубно
Dmitry_Zolotar писал(а):
Проблема скоріш за все в прінтері за замовчуванням. Спробуйте його змінити.

У мене взагалі в дома прінтера немає.. і яж не задаю на друг просто сформував, прокручую донизу і на певній сторінці вибиває помилку


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 29 мар 2016 21:47 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 дек 2011 13:07
Сообщения: 200
Откуда: Дубно
Dmitry_Zolotar писал(а):
Проблема скоріш за все в прінтері за замовчуванням. Спробуйте його змінити.

якщо взати і редагувати шаблон технічки то теж вибиває ця помилка. Це тільки на тій сторінці де використовується обєкт "Rich Text"


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 30 мар 2016 07:56 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
mixey_dubno писал(а):
Це тільки на тій сторінці де використовується обєкт "Rich Text"

Там у вас випадково не Windows XP Service Pack2? Тоді встановіть Service Pack 3 або Net.Framework 3.5.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 30 мар 2016 09:14 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 дек 2011 13:07
Сообщения: 200
Откуда: Дубно
Dmitry_Zolotar писал(а):
mixey_dubno писал(а):
Це тільки на тій сторінці де використовується обєкт "Rich Text"

Там у вас випадково не Windows XP Service Pack2? Тоді встановіть Service Pack 3 або Net.Framework 3.5.

Windows 7 (64 бит).. а от на рахунок Net.Framework 3.5 я не впевнений подивлюсь ввечері..


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 30 мар 2016 18:34 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 дек 2011 13:07
Сообщения: 200
Откуда: Дубно
mixey_dubno писал(а):
Dmitry_Zolotar писал(а):
mixey_dubno писал(а):
Це тільки на тій сторінці де використовується обєкт "Rich Text"

Там у вас випадково не Windows XP Service Pack2? Тоді встановіть Service Pack 3 або Net.Framework 3.5.

Windows 7 (64 бит).. а от на рахунок Net.Framework 3.5 я не впевнений подивлюсь ввечері..


Net.Framework 3.5 і 5 установлені а помилка также вибиває.....яка ще причина може бути?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 31 мар 2016 10:36 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
Пришлите этот шаблон ан help@vingeo.com, может получится воспроизвести проблему.
Из нагугленного:
"Важно чтобы принтер по умолчанию был не факсом."
"Попробуйте запустить под админом."

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 31 мар 2016 10:43 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 дек 2011 13:07
Сообщения: 200
Откуда: Дубно
Dmitry_Zolotar писал(а):
Пришлите этот шаблон ан help@vingeo.com, может получится воспроизвести проблему.
Из нагугленного:
"Важно чтобы принтер по умолчанию был не факсом."
"Попробуйте запустить под админом."

так у вас воно буде працювати це я більш ніж впевнений, у мене на робочому компютері все працює.......шаблон той же нічого не міняв не дописував. Вчора на домашньому удалив в шаблоні ту сторінку де був обєкт Rich Text і шаблон працює.( файл зараз вам пришлю.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 31 мар 2016 17:00 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
так, працює

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 31 мар 2016 18:11 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 дек 2011 13:07
Сообщения: 200
Откуда: Дубно
Dmitry_Zolotar писал(а):
так, працює

яка ще можлива проблема?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 01 апр 2016 08:27 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
Dmitry_Zolotar писал(а):
"Попробуйте запустить под админом."

або тимчасово відключіть UAC

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: XML против Reports
СообщениеДобавлено: 01 апр 2016 16:35 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 дек 2011 13:07
Сообщения: 200
Откуда: Дубно
Dmitry_Zolotar писал(а):
Dmitry_Zolotar писал(а):
"Попробуйте запустить под админом."

або тимчасово відключіть UAC

запустив від адміна та отключивuac всерівнно нічого не змінилося :(


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 285 ]  На страницу Пред.  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB