Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 24 ноя 2017 14:49

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 841 ]  На страницу Пред.  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 24 мар 2017 20:06 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
31 май 2016 21:03
Сообщения: 19
Підкажіть, будь ласка, як можна в скрипті отримати ID першого-ліпшого шару зі стилем "Одиночний знак"?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 24 мар 2017 23:21 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1865
Откуда: Vinnitsa
Roman Khomyshynets писал(а):
Підкажіть, будь ласка, як можна в скрипті отримати ID першого-ліпшого шару зі стилем "Одиночний знак"?

Якось так:
$SingleLayer=%Library.PershiyLipshiy
@Dialog.Message $SingleLayer


Вміст Digitals\Library\PershiyLipshiy.dsf писал(а):
$Result=-1
$AM=@ActivateMap
@if $AM=0 then @Break Немає відкритих карт
$LC=@Map.Layers.Count
$Layer=0
%LoopLayer
$Layer=$Layer+1
$LayerType=@Map.Layers.Get $Layer
$LayerType=@StringPart 2 $LayerType
@if $LayerType=4 then @Goto %Return
@if $Layer<$LC then @Goto %LoopLayer
$Layer=@Map.Layers.Add 8787001 4 Перший ліпший шар типу "Одиночний знак"
%Return
$Result=$Layer

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 25 мар 2017 03:31 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
31 май 2016 21:03
Сообщения: 19
Дякую! Саме те, що треба


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 31 мар 2017 07:08 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
21 дек 2013 22:52
Сообщения: 40
Доброго дня, форумчане! Есть вопрос: каким образом можно сделать кнопку таковой, чтобы при нажатии на нее она "зажималась" и, пока будет таковой (нажатой), то сбор будет происходить исключительно в слое с ID1. Чтобы выполнять сбор в другом слое - нужно "отжать" кнопку. :?: :cry: Назовем эту кнопку: "Защита от индейца" :D


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 31 мар 2017 18:45 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 470
carnivoro писал(а):
каким образом можно сделать кнопку таковой, чтобы при нажатии на нее она "зажималась" и, пока будет таковой (нажатой), то сбор будет происходить исключительно в слое с ID1

%Events.OnCollect
$EO=@EventObject
@Map.SelectObject $EO
@Map.Selected.ChangeLayer id1
@Window.Refresh
@Map.DeselectAll

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 02 апр 2017 09:28 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
21 дек 2013 22:52
Сообщения: 40
Цитата:
%Events.OnCollect
$EO=@EventObject
@Map.SelectObject $EO
@Map.Selected.ChangeLayer id1
@Window.Refresh
@Map.DeselectAll


Спасибо. Очень нужная вещь. :wink:


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 04 апр 2017 12:05 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
21 дек 2013 22:52
Сообщения: 40
Вот тоже интересный вопрос. Есть забор, за забором 5 зданий; у всех них есть уникальный код, например 101016. У другого соседа за забором будет другой уникальный код зданий. ТО есть такой код не может быть больше нигде кроме как у этого соседа. Как можно выловить такие коды, которые находятся в другом месте - у других зданий? Просчелкивать вручную список - не вариант. Слишком долго.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 10 апр 2017 07:27 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
10 сен 2013 07:08
Сообщения: 19
Доброго дня!
Хочу формувати не стандартні xml-файли з не шаблонних шарів. @Map.In4ToXML вимагає in4:Ділянка і т.д.
Підскажіть будь-ласка як витягнути з карти <PointInfo> та <Polyline> ?
Все інше якось по тегам сформую без проблем.
Дякую!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 19 май 2017 14:38 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 603
Откуда: Ліспроект
Доброго дня шановним розробникам і форумчанам.
Є в мене питання, які виникають при вичитуванні у скрипті дирекційного кута нахилу полігональних об'єктів карти.

1. Не працює скриптова функція @Map.Selected.GetParameter Number - "Возвращает значение параметра помеченного объекта" (див. відео у вкладенні), застосована до параметра з функцією SlopeDir. З рештою параметрів - працює (у тому числі із параметром з функцією SlopeAngle). З параметром, який містить SlopeDir - не працює.
2. Скриптова функція @Map.Object[N].Parameter[N], застосована до першого об'єкта карти (номер об'єкта 1), якщо параметр N містить функцію SlopeDir, повертає 0. Застосована до всіх інших об'єктів карти - повертає значення, застосована до першого об'єкта - повертає 0.
3. Чи можна коротко роз'яснити, яким чином розраховується дирекційний кут нахилу та кут нахилу для полігональних об'єктів витягнутої впоперек схилу форми? Очікувалось, що напрямок схилу - середній по площі полігону напрямок, перпендикулярний до горизонталі :oops:

У вкладенні лог-файл скрипта (рядки 7631-7721).

Наперед дякую за відповідь.

P.S. Друге питання вирішив вставкою @Wait 5000 між командою ЦМР | Перепризначити висоти і @Map.Object[N].Parameter[N].
Мабуть дві секунди мало, щоб розрахувалась SlopeDir по всім об'єктам. Тоді, якщо об'єктів буде тисячі, розрахунок може тривати довше, а тривалість залежить ще й від "моторності" системи? Необхідний той самий "аналіз карти" в синхронному режимі, як і з функцією Parent?

Розрахунок SlopeDir в параметрі - не питання тривалості розрахунку, а питання старту (ініціювання) розрахунку: якщо в скрипті подати перший раз після перепризначення висот@Map.Object[N].Parameter[N] - повернеться результат 0 і запуститься розрахунок параметра; наступна команда в скрипті @Map.Object[N].Parameter[N] - для того ж об'єкта поверне вже розраховане значення. Такий "нюанс" треба знати. Отже питання 2 знімається.

Лишаються питання 1 і 3.


Вложения:
Log.txt [530.9 Кб]
Скачиваний: 11
SlopeDir.exe [1.54 Мб]
Скачиваний: 15
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 28 май 2017 08:48 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 603
Откуда: Ліспроект
При застосуванні внутрішньої функції spbSplit ([ Операції з об'єктами.Розділити ]), якщо винесений підпис параметра -7 Codetopo, виникає помилка звертання до пам'яті:
Вложение:
Demo.JPG
Demo.JPG [ 13.5 Кб | Просмотров: 1078 ]
Не смертельно, бо можна видалити підпис перед розділенням збірного, однак - просто не зручно.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 25 июн 2017 09:02 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 603
Откуда: Ліспроект
Доброго дня.
Маємо серйозну проблему обробки події %Events.OnCollect (закінчення збору об'єкта) рівня карти: помилка
Вложение:
Demo.JPG
Demo.JPG [ 13.43 Кб | Просмотров: 779 ]
виникає лише тоді, коли завершення збору полігонального об'єкта відбувається автоматично (наприклад - по існуючим межам внутрішнього контуру складного полігона). В такому випадку створення об'єкта супроводжується операціями AligningObject, DisAsseble..., Assemble... (див. відео).
Вочевидь, проблема у конфлікті виконання вказаних операцій і стартуванні скрипта обробки події.

Дуже прошу розробників подивитись. Інакше прийдеться обмежувати виконавців: ПОЛІГОНИ ВСЕРЕДИНІ ВНУТРІШНЬОГО КОНТУРУ СКЛАДНОГО ПОЛІГОНА ЗБИРАТИ ЛИШЕ В ШАБЛОНІ ЗБОРУ "ПОЛІЛІНІЯ" :?


Вложения:
EventsOnCollect.exe [1.25 Мб]
Скачиваний: 13
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 19 июл 2017 13:51 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 470
Розробники Digitals, зніміть, будь-ласка, обмеження на кількість рядків у скрипті 2048, бо вже все, що можливо виніс в зовнішні скрипти, і все одно не влазиться основний скрипт. Видає помилку.


Вложения:
2017-07-19_145050.png
2017-07-19_145050.png [ 5.58 Кб | Просмотров: 594 ]

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 19 июл 2017 14:02 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1865
Откуда: Vinnitsa
fendak писал(а):
Розробники Digitals, зніміть, будь-ласка, обмеження на кількість рядків у скрипті 2048, бо вже все, що можливо виніс в зовнішні скрипти, і все одно не влазиться основний скрипт. Видає помилку.

В новій версії може бути до 8192 строк в скрипті, спробуйте.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 19 июл 2017 14:32 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 470
не очікував так швидко)
супер! дякую!

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 29 авг 2017 08:13 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
12 апр 2017 15:28
Сообщения: 1
Добрий день, шановні. Якщо не важко то допоможіть. Є dmf з великою кількістю ін4 і є список кадастрових у excel. необхідно знайти всі по черзі ділянки і виконати сервіс-документи-кадастровий план-друк.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 841 ]  На страницу Пред.  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: Dmitry_Zolotar, Евгений Гармаш и гости: 7


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB