Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 19 дек 2018 03:09

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 383 ]  На страницу Пред.  1 ... 22, 23, 24, 25, 26  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 12 июл 2018 21:38 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1984
Откуда: Vinnitsa
CraziRoman писал(а):
мені здається поляркою зручніше, хоч бачиш напрямок в якому треба пересуватися.

Якщо попередньо поставити галочку Сервіс-Налаштування-Вигляд-Показувати довжини з кутами, то буде ще й дирекційний кут.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 15 июл 2018 00:50 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 570
Підкажіть, у яких випадках при команді Сервіс-Обрізати по полігону/рамці появляється таке вікно, а в яких ні. Ніяк не можу зрозуміти, щоб виловити його скриптом для погашення. Від чого залежить його появлення?


Вложения:
.PNG
.PNG [ 3.2 Кб | Просмотров: 830 ]

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 16 июл 2018 11:25 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1984
Откуда: Vinnitsa
fendak писал(а):
Підкажіть, у яких випадках при команді Сервіс-Обрізати по полігону/рамці появляється таке вікно, а в яких ні. Ніяк не можу зрозуміти, щоб виловити його скриптом для погашення. Від чого залежить його появлення?

Якщо не помічено жодного об'єкта, то з'являється цей діалог, та після позитивної відповіді карта обрізається по рамці. Якщо ж якісь об'єкт помічений, то обрізка відбувається за межами поміченого об'єкта без діалогу.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 16 июл 2018 19:57 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 570
дякую

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 10 сен 2018 10:45 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июл 2009 08:22
Сообщения: 416
Откуда: Старобельск
При сохранении XML проверка выдает ошибку площади (см. картинку). С чем это может быть связано?
Вложение:
XML_Checker.jpg
XML_Checker.jpg [ 48.56 Кб | Просмотров: 577 ]


Вложения:
442098230005004____34.zip [11.17 Кб]
Скачиваний: 12

_________________
П. Вечеров
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 10 сен 2018 11:10 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
18 июн 2017 12:00
Сообщения: 11
paul писал(а):
При сохранении XML проверка выдает ошибку площади (см. картинку). С чем это может быть связано?
Вложение:
Вложение XML_Checker.jpg больше недоступно.


Вложения:
.rar [10.29 Кб]
Скачиваний: 17
.rar [10.29 Кб]
Скачиваний: 13
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 10 сен 2018 15:31 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июл 2009 08:22
Сообщения: 416
Откуда: Старобельск
Ошибка ушла. Так как Вы ее устранили? Вдруг еще когда появится?

_________________
П. Вечеров


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 11 сен 2018 19:31 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 263
Откуда: м.Львiв
paul писал(а):
При сохранении XML проверка выдает ошибку площади (см. картинку). С чем это может быть связано?

Дублювання координат i в результатi хибний розрахунок площi (хоча це до розрахунку площi не мало б вiдношення, в програмi перевiрки щось вилiтає при дублюваннi точки).


Вложения:
02.jpg
02.jpg [ 37.65 Кб | Просмотров: 551 ]

_________________
Простіше написати неправильну програму, ніж зрозуміти правильну
Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 11 сен 2018 20:09 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
18 июн 2017 12:00
Сообщения: 11
paul писал(а):
Ошибка ушла. Так как Вы ее устранили? Вдруг еще когда появится?


Добавив точки на лініях, всі шари за часовою стрілкою!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 11 сен 2018 20:23 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 263
Откуда: м.Львiв
Vladimir_ писал(а):
paul писал(а):
Ошибка ушла. Так как Вы ее устранили? Вдруг еще когда появится?
Добавив точки на лініях, всі шари за часовою стрілкою!
Якщо користувались ф-цiєю "примкнути до сусiднiх", тодi автоматично викидаються "нульовi" лiнiї, в iншому випадку додавання точок на вузлах не поможе. У Вашому варiантi вже немає дублювання точки 17 в контурi з площею 1,9462 га (у paul це точка 23 та 24).

_________________
Простіше написати неправильну програму, ніж зрозуміти правильну


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 12 сен 2018 11:39 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
27 июл 2011 08:37
Сообщения: 165
Откуда: м.Рівне
угіддя проти часової стрілки


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 13 сен 2018 07:11 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июл 2009 08:22
Сообщения: 416
Откуда: Старобельск
Всем спасибо за участие. Буду анализировать.

_________________
П. Вечеров


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 13 сен 2018 10:18 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 263
Откуда: м.Львiв
paul писал(а):
Всем спасибо за участие. Буду анализировать.
Усуньте дублiкат точок в контурi з площею 1,9462 га, про який я писав вище, i помилка пропаде.

P.S.
shyrko писал(а):
угіддя проти часової стрілки
До речi, при виконаннi даної ф-цiї (змiна обходу за годинниковою стрiлкої) дублiкати також викидаються.

_________________
Простіше написати неправильну програму, ніж зрозуміти правильну


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 13 сен 2018 15:54 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июл 2009 08:22
Сообщения: 416
Откуда: Старобельск
Цитата:
До речi, при виконаннi даної ф-цiї (змiна обходу за годинниковою стрiлкої) дублiкати також викидаються

А вот этого не знал, интересно...
Спасибо.

_________________
П. Вечеров


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 18 сен 2018 13:54 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
09 май 2008 09:18
Сообщения: 41
Откуда: Коломия
При обновленні програми файл DAT.exe ідентифікується як заражений вірусом Gen.Variant.Jacard.136464 (360 Total Security)


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 383 ]  На страницу Пред.  1 ... 22, 23, 24, 25, 26  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 6


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB