Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 16 окт 2019 07:20

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 491 ]  На страницу Пред.  1 ... 29, 30, 31, 32, 33  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 23 июл 2019 16:06 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
29 окт 2012 12:15
Сообщения: 78
Откуда: Запорізька область, м. Кам'янка-Дніпровська
Попробуйте так 01.03 и 01.05


Вложения:
охоронних зон.DMT [126.18 Кб]
Скачиваний: 75
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 31 июл 2019 15:31 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
16 фев 2017 21:10
Сообщения: 42
Подскажите пожалуйста каким образом в шаблоне дмт вкраплений смежник ставился на кадастровой плане стрелкой автоматически???... Спасибо.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 31 июл 2019 15:56 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 637
Vladimirart08 писал(а):
Подскажите пожалуйста каким образом в шаблоне дмт вкраплений смежник ставился на кадастровой плане стрелкой автоматически???... Спасибо.


може підійде варіант скриптом? - Скрипт, який створює експлікацію суміжників із вкрапленими контурами

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 01 авг 2019 15:07 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
16 фев 2017 21:10
Сообщения: 42
може підійде варіант скриптом? - Скрипт, який створює експлікацію суміжників із вкрапленими контурами[/quote]

Дякую, підходить.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 16 авг 2019 14:47 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
16 фев 2017 21:10
Сообщения: 42
Подскажите кто сталкивался как разбить замкнутий полигон на отрезки без удаления линий.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 16 авг 2019 22:23 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
29 окт 2012 12:15
Сообщения: 78
Откуда: Запорізька область, м. Кам'янка-Дніпровська
Vladimirart08 писал(а):
Подскажите кто сталкивался как разбить замкнутий полигон на отрезки без удаления линий.

Сервіс/Перетворити/Розбити на лінії
Це не підходить?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 20 авг 2019 10:52 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 679
Откуда: Ліспроект
Доброго дня шановним Розробникам.
Я щодо перерахунку координат з СК в UTM маю питання
Dmitry_Zolotar писал(а):
Коротко: застосовується трансформаційна сітка починаючи з січневих версій 2017 року.
Зміни стосовно запровадження УСК-2000

Мережа точок UkrGrid застосовується при вставці в карту об'єктів, скопійованих з іншої карти, коли перерахунок координат виконується "на льоту" на основі датумів.

Чи можна зробити так, щоб мережа застосовувалась також при вставці в карту даних з файлів OZI Explorer GPX, Google Earth KML/KMZ (меню Вставка > Карта...)? Інакше приходиться спочатку вставляти об'єкти в проміжну карту на UTM, потім вже з неї копіювати і вставляти в цільову карту - на СК63.

Ну... - скажете, зробити це вручну - не важко, але у скриптах з перерахунком координат: відкривання і закривання проміжних карт "не красить" можливості автоматизації операцій в Digitals.

Ймовірно, на якомусь етапі виконання внутрішньої процедури копіювання/вставки об'єктів з/в карту, запускається функція перерахунку із застосуванням мережі точок. Чи можна таку функцію виокремити і дозволити її застосування при вставці об'єкта в карту з буфера обміну, в який координати були скопійовані з текстового блоку у скрипті?

Таку ж функцію можна буде використати ще й для "тихого" перерахунку координат. У зв'язку з цим хочеться просити пана Руслана Пархуця виявити добру волю щодо вдосконалення розробленого ним, дуже корисного і практичного функціоналу бібліотеки GeoGed.dll: Скрипт для "тихого" перетворення координат. За вже виконану роботу йому величезне дякую та повага.

Прохання не нагальне, але як на мене - так було би добре.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 30 авг 2019 14:48 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
01 фев 2013 17:16
Сообщения: 93
Доброго дня. Потрібна допомога. Не пам'ятаю де читав, що можна перевірити ХМЛ на перетин з ділянками в публічній карті. Не підкажете де і як? Дякую...


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 30 авг 2019 21:47 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
16 фев 2017 21:10
Сообщения: 42
zahidzem писал(а):
Доброго дня. Потрібна допомога. Не пам'ятаю де читав, що можна перевірити ХМЛ на перетин з ділянками в публічній карті. Не підкажете де і як? Дякую...

Эта услуга была в тестовом режиме лет 5 назад сейчас в публичном пользовании нет. Об' яснили нет поддержки.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 02 сен 2019 08:56 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
01 фев 2013 17:16
Сообщения: 93
Дякую


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 10 сен 2019 08:42 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
05 окт 2015 23:49
Сообщения: 88
ПОВТОРНО із сторінки:
viewtopic.php?f=1&t=1047&start=180

Заголовок сообщения: Re: НОВАЯ загрузка снимков из Интернет - это что-то!..СообщениеДобавлено: 02 сен 2019 12:14

Доброго дня.
Потреба, прохання до розробників програми Digitals.
Добавте, будь ласка, завантаження шару АТУ із ПКК.
Шар АТУ це "Межі населених пунктів".
Цей шар потрібний для можливості перевірки місцезнаходження земельної ділянки В Межах чи ЗА Межами населеного пункту.
Дякую за читання мого прохання.

Шар «АТУ» – це шар, який відображає межі адміністративно-територіальних одиниць України (межі населених пунктів, районів і т.д.), які внесено до Державного земельного кадастру. Шар містить офіційні відомості Державного земельного кадастру щодо меж адміністративно-територіальних одиниць.
http://wikimap.dzk.gov.ua/wiki/%D0%A8%D ... 1%82%D0%B8


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 15 сен 2019 13:17 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
06 дек 2012 18:14
Сообщения: 50
Добры день. После очередного обновления перестала работать функция Вставка\Растровое изображения. Раньше все работало как нужно, можно было вставлять привязанные растры тиф формата, сейчас выдает такую ошибку. Приходиться пересохранять в джипег тогда все нормально. Верните как было пожалуйста.


Вложения:
.jpg
.jpg [ 44.36 Кб | Просмотров: 248 ]
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 16 сен 2019 08:31 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 679
Откуда: Ліспроект
faram писал(а):
После очередного обновления перестала работать функция Вставка\Растровое изображения. Раньше все работало как нужно, можно было вставлять привязанные растры тиф формата, сейчас выдает такую ошибку. Приходиться пересохранять в джипег тогда все нормально. Верните как было пожалуйста.
Повертати немає чого. Функція з меню Вставити > Растрове зображення... працює як слід. Шукайте проблему в растрі. Раджу спробувати вставити растр на старшій версії - мабуть отримаєте таку ж помилку.
Відкрийте растр в DipEdit, збережіть його в TIF tiled. Тоді вставляйте в карту.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 18 сен 2019 12:28 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
16 фев 2017 21:10
Сообщения: 42
Подскажите пожалуйста, в каком из файлов диджитала находится названия функций и к ним описание. Для чего эта функция и что она делает... Спасибо.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 21 сен 2019 14:41 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
20 ноя 2011 00:36
Сообщения: 14
Доброго дня!
Підкажіть скільки найбільше груп можна створити в меню "Група-Створити...."? Запитуюсь через те, що в скрипті (скрипт додаю) створюється 32 групи успішно, а коли в теці з XML-ями знаходиться більше 32-ох обмінників, то скрипт видає помилку. (bild програми №43728)

Код:
;--- (імпорт XML-ів з теки на мапу та створення груп для кожного XML)---
$Ext=.xml
$InF=@Dialog.SelectFolder Вкажіть теку з файлами XML
@If $InF= @Break
@Text.FolderList *$Ext $InF
$C=@Text.Count
@If $C=0 @Break В папці "$InF" відсутні файли $Ext
;--- створення робочої мапи у вказаній папці ---
@FileNew work /Template=Normal.dmf
@Map.SaveToFile $InF\work.dmf
@FileOpen $InF\work.dmf
$XMLWorkMap=@ActivateMap
$I=0
;--- цикл для обробки XML-ів із вказаної папки і створення окремих груп
;--- для кожного XML-ля (назва групи - назва файлу)
%Start
$I=$I+1
@If $I>$C then @Goto %End
$InOF=@Text.Line[$I]
@FileOpen $InOF
$InOFShort=@Map.ClearShortFilename $InOF
$XMLMap=@ActivateMap
@Map.SelectAll
@Map.Copy
@CloseMap $XMLMap
@ActivateMap $XMLWorkMap
@Map.Paste
;--- створення групи однієї ділянки XML ---
@Map.Selected.AddToGroup $InOFShort
@Goto %Start
%End
@FileOpen $InF\work.dmf
;;@Map.SaveToFile
;Вигляд | Показати всі
@ExecuteMenu viewShowAll
@Map.DeselectAll
@Window.Refresh
$K=$I-1
@Break Переміщено $K файлів


Вложения:
(більше 32 XML-ів).jpg
(більше 32 XML-ів).jpg [ 13.77 Кб | Просмотров: 142 ]
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 491 ]  На страницу Пред.  1 ... 29, 30, 31, 32, 33  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB