Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 30 мар 2020 21:04

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 525 ]  На страницу Пред.  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 35  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 19 окт 2016 14:04 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2127
Откуда: Vinnitsa
SerhiiLviv писал(а):
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, після експорту з DMF в SHP, частина тексту в атрибутивній таблиці відсікається.
Наприклад: "гр. Петров Роман Іванович, м. Львів, вул. Зелена, 65/65, - гр. Іванов Володимир Іванович, м. Львів, вул. Чернівецька, №6"

в QGIS залишається в таблиці "гр. Петров Роман Іванович, м. Львів, вул. Зелена, 65/65, -"

стиль параметру: "Строка"

Доброго дня!
При збереженні в SHP строкові параметри за замовчуванням зберігаються довжиною в 64 символи. Змінити розмір поля DBF можна вказавши маску параметра у вигляді *XX, де XX - довжина строкового поля, вона повинна бути не більше 255.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 20 окт 2016 16:11 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
04 ноя 2010 12:28
Сообщения: 58
Откуда: Київ
як за допомогою скрипта в digitals скопіювати (перемістити-перейменувати) файли на диск (copyfile, movefile)?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 21 окт 2016 08:27 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2127
Откуда: Vinnitsa
13vp писал(а):
як за допомогою скрипта в digitals скопіювати (перемістити-перейменувати) файли на диск (copyfile, movefile)?

Можна створити bat-файл, та запустити його за допомогою функції @Run

@Text[1].Add copy D:\non\vedomost.* D:\non\vedomost_backup.*
@Text[1].Add copy D:\non\report*.* D:\non\report_backup*.*
@Text[1].Save d:\runme.bat
@Run d:\runme.bat

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 25 окт 2016 20:17 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
13 фев 2014 11:43
Сообщения: 3
Dmitry_Zolotar писал(а):
SerhiiLviv писал(а):
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, після експорту з DMF в SHP, частина тексту в атрибутивній таблиці відсікається.
Наприклад: "гр. Петров Роман Іванович, м. Львів, вул. Зелена, 65/65, - гр. Іванов Володимир Іванович, м. Львів, вул. Чернівецька, №6"

в QGIS залишається в таблиці "гр. Петров Роман Іванович, м. Львів, вул. Зелена, 65/65, -"

стиль параметру: "Строка"

Доброго дня!
При збереженні в SHP строкові параметри за замовчуванням зберігаються довжиною в 64 символи. Змінити розмір поля DBF можна вказавши маску параметра у вигляді *XX, де XX - довжина строкового поля, вона повинна бути не більше 255.


Дякую!!!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 17 ноя 2016 16:16 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
20 сен 2016 08:36
Сообщения: 7
підскажіть будь-ласка,при копіюванні xml з ск63(5) в ск63(4) не перераховує координати.В чому може бути проблема?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 18 ноя 2016 08:14 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 704
Откуда: Ліспроект Володимир Вовчанський
111Olga111 писал(а):
підскажіть будь-ласка,при копіюванні xml з ск63(5) в ск63(4) не перераховує координати.В чому може бути проблема?
У вхідній карті (тій з якої копіюєте) має бути вказаний датум ск63(5) (Меню Карта > Властивості поле Датум). У вихідній карті (тій в яку вставляєте об'єкти) має бути вказаний датум ск63(4).


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 18 ноя 2016 09:04 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
20 сен 2016 08:36
Сообщения: 7
В тому й проблема,що датуми указую,але прикопіюванні все рівно координата У залишається 52157.... і ще одне площа при копіюванні в 4 зону змінюється з 0,1500 до 0,1476.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 18 ноя 2016 09:11 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 704
Откуда: Ліспроект Володимир Вовчанський
Перерахунок координат виконується програмою на основі показників у файлі Datums.ini. Значить там - не порядок.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 18 ноя 2016 09:24 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
20 сен 2016 08:36
Сообщения: 7
а як зробити щоб був порядок?)))


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 18 ноя 2016 09:28 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
20 сен 2016 08:36
Сообщения: 7
Можу підкинути цей файл з іншої версії дігітала в свій?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 18 ноя 2016 09:39 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 704
Откуда: Ліспроект Володимир Вовчанський
Звичайно. Якщо не використовуєте інші датуми місцевих систем координат.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 18 ноя 2016 10:04 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
20 сен 2016 08:36
Сообщения: 7
не використовуємо.В принципі 4 зоною користуємося тільки тому,що ортофотоплани в 4 зоні і щоб підкинути на них xml потрібно перевести його в 4 зону.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 20 ноя 2016 18:55 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
20 сен 2016 08:36
Сообщения: 7
не допомагає заміна файла daum.ini коли з самого початку підгружаю xml,вже показує датум ск63(3) при тому що xml має бути в 5 і має відповідні координати.При відкритті нового листа,виставленні датуму ск63(5) і завантаженні xml через вставка/карта,координати змінюються на відповідні для 6 зони....Це капець якийсь((((В чому ще може бути проблема?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 21 ноя 2016 09:09 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2127
Откуда: Vinnitsa
Відкрийте файл Digitals\Templates\XMLNormal.dmf, у властивостях карти виправьте датум, збережіть файл. Перезапустіть програму.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 21 ноя 2016 14:30 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
21 дек 2012 16:33
Сообщения: 115
Создаю документ по шаблону, При нажатии файл - сохранить как. Программа предлагает сохранить файл в Digitals\Documents.
Как сделать так что бы программа предлагала сразу последний путь, выбранный при предыдущем сохранении.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 525 ]  На страницу Пред.  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 35  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: Google [Bot] и гости: 4


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB