Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 22 июл 2018 21:51

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 687 ]  На страницу Пред.  1 ... 42, 43, 44, 45, 46
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 22 фев 2018 17:47 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
13 дек 2007 18:43
Сообщения: 44
Откуда: г.Полонное
Доброго дня! Підкажіть як витягнути данні з txt файлу та вставити в звіт.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 23 фев 2018 00:21 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 236
Откуда: м.Львiв
Николай С. писал(а):
Доброго дня! Підкажіть як витягнути данні з txt файлу та вставити в звіт.

FileTxt : TStringList;
FileName: String;

FileTxt := TStringList.Create();
FileTxt.LoadFromFile(FileName);
... далi робота з TStringList

_________________
Простіше написати неправильну програму, ніж зрозуміти правильну


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 02 мар 2018 13:28 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
18 июл 2011 09:16
Сообщения: 34
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, після оновлення від 21.02.2018 "генератор отчетов" перестав працювати і не тільки в мене. Обдзвонив своїх знайомих, в них теж генератор не працює. Тобто: натискаю "сервис, генератор отчетов" і нічогісінько не відбувається, зайшов в папку "C:\Digitals" і попробував запустити "Reports.exe", а мені видало помилку, що не знайдено файл quricol32.dll і така ж помилка в моїх знайомих. Десь накосячили з оновленням чи може ми тупимо?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 02 мар 2018 15:51 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1940
Откуда: Vinnitsa
Ще раз оновіть ged.exe, або поставте галочку напроти quricol32.dll під час автоматичного оновлення.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 21 май 2018 11:12 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
18 июл 2011 09:16
Сообщения: 34
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, як в Reports витягнути перелік суміжників?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 21 май 2018 13:08 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1940
Откуда: Vinnitsa
Vaho писал(а):
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, як в Reports витягнути перелік суміжників?

Шаблон під ін4 чи xml?
під ін4:
http://www.geosystema.net/forum/viewtopic.php?p=35654#35654
під xml див. шаблони в Digitals\Templates\CadPlanA4.dmt\

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 22 май 2018 00:49 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
18 июл 2011 09:16
Сообщения: 34
Підкажіть будь-ласка. Даний код працює в чистому шаблоні, но коли я його вставляю в свій шаблон, то виникають помилки. В кінці коду мого шаблона, цей код взагалі вставити не реально - пише expected ';' і хоть ти трісни. На початку коду потребує тільки '.'. Коли встявляю крапку там де пише помилку, то шаблон запускається, але пише помилку і при цьому код шаблону взагалі не працює (воно й зрозуміло - після крапки основний код шаблону не виконується). Як мені вмонтувати цей код в мій шаблон?
Код:
var
N1,I1:Integer;
Names12:String;   
function PartCount(S1:String; Delimiter:Char):Integer;
var SP1:String;
begin
  Result:=0;
  repeat
    inc(Result);
    SP1:=StringPart(S1,Result,Delimiter);                                                                     
  until SP1='';
  dec(Result);                             
end;                   
begin         
Names12:=Param('ID50031');
N1:=PartCount(Names12,',');
for I1:=1 to N1 do
Memo388.Lines.Add(StringPart(Names12,I1,','));
end.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 22 май 2018 16:53 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 236
Откуда: м.Львiв
Vaho писал(а):
Підкажіть будь-ласка. Даний код працює в чистому шаблоні, но коли я його вставляю в свій шаблон, то виникають помилки. В кінці коду мого шаблона, цей код взагалі вставити не реально - пише expected ';' і хоть ти трісни. На початку коду потребує тільки '.'. Коли встявляю крапку там де пише помилку, то шаблон запускається, але пише помилку і при цьому код шаблону взагалі не працює (воно й зрозуміло - після крапки основний код шаблону не виконується). Як мені вмонтувати цей код в мій шаблон?

Для використання написаної функцiї в iншому модулi необхiдно записати її в ньому у такому виглядi

// визначення змiнних основної програми
var
...

N1,I1:Integer;
Names12:String;
// при умовi, що назви змiнних не спiвпадають iз змiнними основної програми

// Ваша фунцiя
function PartCount(S1:String; Delimiter:Char):Integer;
var SP1:String;
begin
Result:=0;
repeat
inc(Result);
SP1:=StringPart(S1,Result,Delimiter);
until SP1='';
dec(Result);
end;

... iншi функцiї програми

// тiло основної програми
begin
...

// виклик функцiї
Names12:=Param('ID50031');
N1:=PartCount(Names12,',');
for I1:=1 to N1 do
Memo388.Lines.Add(StringPart(Names12,I1,',')); // при умовi, що Memo388 iснує в шаблонi

...
end.

_________________
Простіше написати неправильну програму, ніж зрозуміти правильну


Последний раз редактировалось Руслан Пархуць 23 май 2018 14:59, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 23 май 2018 02:34 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
18 июл 2011 09:16
Сообщения: 34
Руслан Пархуць писал(а):
Vaho писал(а):
Підкажіть будь-ласка. Даний код працює в чистому шаблоні, но коли я його вставляю в свій шаблон, то виникають помилки. В кінці коду мого шаблона, цей код взагалі вставити не реально - пише expected ';' і хоть ти трісни. На початку коду потребує тільки '.'. Коли встявляю крапку там де пише помилку, то шаблон запускається, але пише помилку і при цьому код шаблону взагалі не працює (воно й зрозуміло - після крапки основний код шаблону не виконується). Як мені вмонтувати цей код в мій шаблон?

Для використання написаної функцiї в iншому модулi необхiдно записати її в ньому у такому виглядi

// визначення змiнних основної програми
...
N1,I1:Integer;
Names12:String;
// при умовi, що назви змiнних не спiвпадають iз змiнними основної програми

// Ваша фунцiя
function PartCount(S1:String; Delimiter:Char):Integer;
var SP1:String;
begin
Result:=0;
repeat
inc(Result);
SP1:=StringPart(S1,Result,Delimiter);
until SP1='';
dec(Result);
end;

... iншi функцiї програми

// тiло основної програми
begin
...

// виклик функцiї
Names12:=Param('ID50031');
N1:=PartCount(Names12,',');
for I1:=1 to N1 do
Memo388.Lines.Add(StringPart(Names12,I1,',')); // при умовi, що Memo388 iснує в шаблонi

...
end.

Велике дякую, розібрався.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 09 июл 2018 16:23 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
27 июл 2011 08:37
Сообщения: 160
Откуда: м.Рівне
Доброго дня! Допоможіть розібратися.
Є наприклад кусок кода:
//Адреса земельної ділянки
begin
AdresaZD:='';
AD:=Param('AD');
if GetV(1,AD)<>'-' then
begin
AdresaZD:=AdresaZD+GetV(1,AD)+', ';
if GetV(2,AD)<>'-'
then AdresaZD:=AdresaZD+GetV(2,AD);
if GetV(3,AD)<>'-'
then AdresaZD:=AdresaZD+', '+GetV(3,AD);
if GetV(4,AD)<>'-'
then AdresaZD:=AdresaZD+', '+GetV(4,AD)
end;
end.

В звіті у пофамільному режимі необхідно вивести інформацію про номер ділянки та її адресу використовуючи бенди.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 09 июл 2018 21:53 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1940
Откуда: Vinnitsa
BandsUsing.fr3
шаблон працює в усіх режимах

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 10 июл 2018 08:29 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
27 июл 2011 08:37
Сообщения: 160
Откуда: м.Рівне
Дякую!!!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 687 ]  На страницу Пред.  1 ... 42, 43, 44, 45, 46

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 12


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB