Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 21 ноя 2017 21:09

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 675 ]  На страницу Пред.  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 13 дек 2015 13:34 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
09 дек 2015 12:30
Сообщения: 9
klaid писал(а):
petrogeo писал(а):
Добрий день. допоможіть будь-ласка зробити шаблон для репорта з XML-файла. зразок додаю, того що потібно.
Не розумію як добавити таблицю експлікації та прописати її заповнення. Дякую, за допомогу!
P.S. цей планчик я створив з IN4-файла.
Вложение:
Вложение (А4) .jpg больше недоступно.

нашо придумувати велосипед, в шаблонах є кадастровий план "CadPlanA4.dmt"


А як змінити експлікацію угідь, підкажіть будь-ласка, з автозаповненням з XML-файла. а то в мене якась стандартна і я не знаю як замість її прописати свою в Репорті.
Приклад додаю, того що в мене виходить в Репорті.


Вложения:
.jpg
.jpg [ 165.36 Кб | Просмотров: 4068 ]
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 14 дек 2015 09:36 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
для коректного заповнення експлікації по ф.6-зем, потрібно використовувати коди угідь, такі як в цій формі.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 12 янв 2016 10:52 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
04 янв 2015 17:12
Сообщения: 40
Чому при такому коді, коли є два власника (в репортсі) не видає ні одного (пусте поле

//ПІБ_______________________________________
begin
NMList:='';
PPath:='EmbeddedXML/UkrainianCadastralExchangeFile/InfoPart/CadastralZoneInfo/CadastralQuarters/CadastralQuarterInfo/Parcels/ParcelInfo/Proprietors';
N:=NodesCount(PPath,'ProprietorInfo');
if N<1 then Exit;
for I:=1 to N do
if IsNodeExists(PPath+'/ProprietorInfo/Authentication/NaturalPerson')
then NMList:=NMList+
XPath(PPath+'/ProprietorInfo['+IntToStr(I)+']/Authentication/NaturalPerson/FullName/LastName')+' '+
XPath(PPath+'/ProprietorInfo['+IntToStr(I)+']/Authentication/NaturalPerson/FullName/FirstName')+' '+
XPath(PPath+'/ProprietorInfo['+IntToStr(I)+']/Authentication/NaturalPerson/FullName/MiddleName')+IIF(I<>N,Delimeter+' ','')
else NMList:=NMList+XPath(PPath+'/ProprietorInfo['+IntToStr(I)+']/Authentication/LegalEntity/Name')+IIF(I<>N,Delimeter+' ','')
end;


Вложения:
ANakladka.fr3 [39.44 Кб]
Скачиваний: 148
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 25 янв 2016 16:12 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
26 янв 2015 15:38
Сообщения: 30
Откуда: Полтава
Привіт колеги.
Хочу створити шаблон для формування списку межових знаків з такою таблицею у Reports чи прямо у Digitals
№п/п | тип знаку | № знаку в електр. вигляді | опис знаку

Причому колонка | № знаку в електр. вигляді | має бути заповнена у такому вигляді : рік-місяць-кад.квартал-№п/п, наприклад:
№п/п | тип знаку | № знаку в електр. вигляді | опис знаку
1 | ІІІ | 2016-01-004-00001 | дерев'яний кілок


Хтось може стикався з такою проблемою, поділіться знаннями. Дякую.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 04 фев 2016 13:24 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
20 июн 2007 21:35
Сообщения: 30
Откуда: Винница
Poltavan писал(а):

У Репортсі не пройде, бо графічно ділянку витянути туди не вийде. Потрібно тільки через *.dmt шаблон

_________________
Отдельное спасибо алфавиту за предоставленные буквы.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 09 мар 2016 12:18 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
04 янв 2015 17:12
Сообщения: 40
PPath:='EmbeddedXML/UkrainianCadastralExchangeFile/InfoPart/CadastralZoneInfo/CadastralQuarters/CadastralQuarterInfo/Parcels/ParcelInfo/Proprietors';
N:=NodesCount(PPath,'ProprietorInfo');
if N<1 then Exit;
for I:=1 to N do
if IsNodeExists(PPath+'/ProprietorInfo/Authentication/NaturalPerson')then
Namme:=Trim(XPath(PPath+'/ProprietorInfo['+IntToStr(I)+']/Authentication/NaturalPerson/FullName/LastName'))+'_'+
Copy(Trim(XPath(PPath+'/ProprietorInfo['+IntToStr(I)+']/Authentication/NaturalPerson/FullName/FirstName')),1,1)+'_'+
Copy(Trim(XPath(PPath+'/ProprietorInfo['+IntToStr(I)+']/Authentication/NaturalPerson/FullName/MiddleName')),1,1)+'_'+IIF(I<>N,',','')
else
Namme:=Trim(XPath(PPath+'/ProprietorInfo['+IntToStr(I)+']/Authentication/LegalEntity/Name'))+'_'+IIF(I<>N,',','');
Чому тут при двох власниках і більше видає мені тільки останнього???


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 09 мар 2016 14:55 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
Namme:='';
PPath:='EmbeddedXML/UkrainianCadastralExchangeFile/InfoPart/CadastralZoneInfo/CadastralQuarters/CadastralQuarterInfo/Parcels/ParcelInfo/Proprietors';
N:=NodesCount(PPath,'ProprietorInfo');
if N<1 then Exit;
for I:=1 to N do
if IsNodeExists(PPath+'/ProprietorInfo['+IntToStr(I)+']/Authentication/NaturalPerson')then
Namme:=Namme+Trim(XPath(PPath+'/ProprietorInfo['+IntToStr(I)+']/Authentication/NaturalPerson/FullName/LastName'))+'_'+
Copy(Trim(XPath(PPath+'/ProprietorInfo['+IntToStr(I)+']/Authentication/NaturalPerson/FullName/FirstName')),1,1)+'_'+
Copy(Trim(XPath(PPath+'/ProprietorInfo['+IntToStr(I)+']/Authentication/NaturalPerson/FullName/MiddleName')),1,1)+'_'+IIF(I<>N,',','')
else
Namme:=Namme+Trim(XPath(PPath+'/ProprietorInfo['+IntToStr(I)+']/Authentication/LegalEntity/Name'))+'_'+IIF(I<>N,',','');

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 09 мар 2016 16:00 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
04 янв 2015 17:12
Сообщения: 40
Dmitry_Zolotar, дякую за допомогу, але виникла інша проблема...
В функції SetReportName при двох власниках (тільки якщо юридична та фізична особи разом) звіт (репортс) взагалі не зберігається...
Можете надати приклад використання функції SetReportName???
І умова в IIF(I<>N,',','') чогось виконується навпаки???

function NNazva:String;
var RayonnID,Ploshcha,Dott,Koma,Rozmir,Unittt,Rozm,Vykor,Namme,PPath,LnN,FnN,MnN,NpP,Nazzva:String;
begin
begin
RayonnID:=Copy(CadNumberClear,1,5);
if RayonnID='46203' then RayonnID:='певний район1_' else
if RayonnID='46206' then RayonnID:='певний район2_' else
if RayonnID='46221' then RayonnID:='певний район3_' else
RayonnID:='_';
end;
begin
Ploshcha:='';
Koma:=',';
Dott:='.';
Rozmir:=XPath('EmbeddedXML/UkrainianCadastralExchangeFile/InfoPart/CadastralZoneInfo/CadastralQuarters/CadastralQuarterInfo/Parcels/ParcelInfo/ParcelMetricInfo/Area/Size');
FoF:=Pos(Dott,Rozmir);
Delete(Rozmir,FoF,1);
Ploshcha:=Rozmir;
Insert(Koma,Ploshcha,FoF);
Ploshcha:=Ploshcha;
Unittt:=Trim(XPath('EmbeddedXML/UkrainianCadastralExchangeFile/InfoPart/CadastralZoneInfo/CadastralQuarters/CadastralQuarterInfo/Parcels/ParcelInfo/ParcelMetricInfo/Area/MeasurementUnit'));
Rozm:=Ploshcha+'_'+Unittt;
end;
begin
Vykor:=XPath('EmbeddedXML/UkrainianCadastralExchangeFile/InfoPart/CadastralZoneInfo/CadastralQuarters/CadastralQuarterInfo/Parcels/ParcelInfo/CategoryPurposeInfo/Purpose');
if Vykor='02.01' then Vykor:='ОЖБ_' else
if Vykor='01.03' then Vykor:='ОСГ_' else
if Vykor='01.01' then Vykor:='ПАЙ_' else
if Vykor='01.05' then Vykor:='САД_' else
Vykor:='_';
end;
begin
Namme:='';
PPath:='EmbeddedXML/UkrainianCadastralExchangeFile/InfoPart/CadastralZoneInfo/CadastralQuarters/CadastralQuarterInfo/Parcels/ParcelInfo/Proprietors';
N:=NodesCount(PPath,'ProprietorInfo');
if N<1 then Exit;
for I:=1 to N do
if IsNodeExists(PPath+'/ProprietorInfo['+IntToStr(I)+']/Authentication/NaturalPerson')then
Namme:=Namme+Trim(XPath(PPath+'/ProprietorInfo['+IntToStr(I)+']/Authentication/NaturalPerson/FullName/LastName'))+'_'+
Copy(Trim(XPath(PPath+'/ProprietorInfo['+IntToStr(I)+']/Authentication/NaturalPerson/FullName/FirstName')),1,1)+'_'+
Copy(Trim(XPath(PPath+'/ProprietorInfo['+IntToStr(I)+']/Authentication/NaturalPerson/FullName/MiddleName')),1,1)+'_'+IIF(I<>N,',','')
else
Namme:=Namme+Trim(XPath(PPath+'/ProprietorInfo['+IntToStr(I)+']/Authentication/LegalEntity/Name'))+'_'+IIF(I<>N,',','');
end;
begin
Nazzva:=RayonnID+'КП_'+Namme+Vykor+Rozm;
end;
Result:=Nazzva;
end;
SetReportName(NNazva);


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 10 мар 2016 09:48 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
Надішліть шаблон на help@vingeo.com, без шаблону тяжко розібратись.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 10 мар 2016 17:28 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
27 июл 2011 08:37
Сообщения: 155
Откуда: м.Рівне
Є такий код:
var
N,I:Integer;
S,SN:String;

const
CyrLetters='АБВГДЄЕЖЗІИЙКЛМНОПРСТУФХватит';
NotCitizen='землі,вул.,вулиця, пров.,провулок, ради, сільради, міськради,ТОВ,ВАТ,ДП,НВП,ПрАТ,АТ,фірма,підприєм';
//"Безусые" смежники
NeighborsWithoutMustardes=False;

function Foo(S:String):String;
var SP:String; I:Integer;

begin
Result:='межа проходить по суміжності із землями '+S;
I:=0;
repeat
inc(I);
SP:=StringPart(NotCitizen,I,',');
if (Pos(SP,S)>0) then Exit;
until SP='';
Result:='межа проходить по суміжності із землями гр. '+S;
end;

function PartCount(S:String; Delimiter:Char):Integer;
var SP:String;
begin
Result:=0;
repeat
inc(Result);
SP:=StringPart(S,Result,Delimiter);
until SP='';
dec(Result);
end;


begin
Names:=Param('ID50033'); // заменить ID параметра
N:=PartCount(Names,',');

for I:=1 to N do
begin
SN:=Foo(StringPart(Names,I,','));
if I<>N
then
Memo1.Lines.Add('від '+Copy(CyrLetters,i,1)+' до '+Copy(CyrLetters,i+1,1)+' - '+SN+';') //заменить Memo1
else
Memo1.Lines.Add('від '+Copy(CyrLetters,i,1)+' до А - '+SN+'.'); //заменить Memo1
end;
end.

Якщо в списку суміжників є наприклад "Землі загального користування (вулиця)", то видає "межа проходить по суміжності із землями землі загального користування (вулиця)". Допоможіть переписати код, щщоб забиралось слово "землі"


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 10 мар 2016 22:18 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
shyrko писал(а):
Якщо в списку суміжників є наприклад "Землі загального користування (вулиця)", то видає "межа проходить по суміжності із землями землі загального користування (вулиця)". Допоможіть переписати код, щщоб забиралось слово "землі"

begin
if Pos('землі ', S)=1 then Delete(S,1,6);
Result:='межа проходить по суміжності із землями '+S;

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 28 мар 2016 22:05 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 дек 2011 13:07
Сообщения: 200
Откуда: Дубно
Доброго вечора! Стикнувся з такою проблемою.. скопіював усі дані і настройки діджітал (з роботи) і поставив у себе вдома. Коли формую документацію з ХМЛ через репорт вибиває помилку "canvas does not allow drawing" коли переглядаю сформований документ, на робочому компютері такого немає, що це таке і як з ним боротись? ДЯкую)


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 22 июн 2016 11:52 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
11 сен 2012 09:11
Сообщения: 51
Подскажите пожалуйста. Можно ли сделать шаблон выкопировки в генераторе отчетов? (только изобрадение карты)


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 12 авг 2016 11:37 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
06 дек 2012 18:14
Сообщения: 37
Добрый день. Подскажите как правильно прописывать параметр в шаблонах Reports. Допустим, я хочу добавить параметр из слоя "Ділянка для паювання (№-124 id-20030 имя-NM !!!ПІБ фізичної або назва юридичної особи, які є землевласн) " в digitals у которого есть информация про землепользователя, в шаблон Reports на титульную страницу и желательно с сокращением инициалов. Пожалуйста помогите понять принцип работы, что бы можно было подтягивать параметры как в шаблонах digitals.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 12 авг 2016 18:52 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
21 дек 2012 16:33
Сообщения: 91
Пользуюсь Digitals прибл. 6 лет в землеустройстве и геодезии.
Но вот ни как не могу себя заставить разобраться как работает Reports. В файл какого формата необходимо забивать данные, редактирование шаблонов, вывод на печать и т.д.

Уважаемые пользователи сделайте кто ни будь понятный гайд, видео или презентацию.

P.S. Лень двигатель прогресса.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 675 ]  На страницу Пред.  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB