Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 19 дек 2018 03:06

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1171 ]  На страницу Пред.  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 03 июн 2018 17:17 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
21 дек 2012 16:33
Сообщения: 105
Пожалуйста добавьте порядковый номер параметра для поиска в списке.
Последнее время всё чаще начал этим функционал пользоваться, не хватает номера для быстрейшего поиска. Просто карты или базы разные бывают и параметры соответственно тоже, также как и информация в них. В общем проще визуально по номеру найти чем по названию.
Вложение:
.jpg [176.27 Кб]
Скачиваний: 0


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 14 июн 2018 11:30 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
21 дек 2012 16:33
Сообщения: 105
Есть предложение изменить вид открытых файлов в программе, а именно их название и вкладка.
Может их размер стоит сократить и зафиксировать какой то константой, как в браузерах.
Просто есть карты с коротким названием и длинным. и поэтому размер их вкладки зависит от длины имени (не логично).


Вложения:
.jpg [49.65 Кб]
Скачиваний: 0
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 15 июн 2018 19:27 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 570
Чи можна додати скриптову функцію, яка б приховувала/показувала користувацькі панелі інструментів?
Тобто, чи можна якось отримати доступ до галочок в меню Вікно, які стоять навпроти користувацьких панелей?
Адже, доступ до галочок інших команд, наприклад Растр | Негатив є. А до галочок користувацьких - ні. Ці команди чомусь просто зникають після додавання їх у скриптове вікно.

Було б зручно, маючи на панелі інструментів тільки одну кнопку, включати/виключати велику панель інструментів, яка заважає, коли постійно включена. Або тільки кілька кнопок для кожної групи операцій і включати ту панель, яка потрібна для певного виду робіт.

Чи, можливо, простіше додати в програму постійне зчитування вмісту 6-го рядка файлів .tlb?:
ShowHeader=0
Left=0
Top=83
Width=40
Height=600
Visible=1
Бо міняючи це значення за допомогою текстових списків, воно вступає в дію тільки після перезапуску програми.

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 06 июл 2018 11:49 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
05 июл 2018 10:00
Сообщения: 1
Добрий день.
Дуже потрібна кнопка яка буде визначати площу перетину помічених (або хоча б ВСІХ) обєктів шару Х з обєктом шару У і заносити результат в дескриптор N.
Буду вдячний за будь яку допомогу.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 06 июл 2018 12:35 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1984
Откуда: Vinnitsa
bastynskyimaksym писал(а):
Добрий день.
Дуже потрібна кнопка яка буде визначати площу перетину помічених (або хоча б ВСІХ) обєктів шару Х з обєктом шару У і заносити результат в дескриптор N.
Буду вдячний за будь яку допомогу.

PAR_example.dmf
Описание функции PAR

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 07 авг 2018 22:25 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 570
Отримали нову вказівку з техпідтримки по НКС:
1. У разі, якщо на державну реєстрацію подається земельна ділянка, яка вперше формується за рахунок земель державної або комунальної власності та на яку не було раніше правових документів - форму власності взагалі не ставимо (але обов'язково залишаємо сам блок з тегами OwnerShipInfo/Code)
2. В разі, якщо земельна ділянка вже мала державний акт як приватна власність, то ставимо код 100 Приватна
3. Якщо був договір оренди чи постійне користування - 200 Комунальна чи 300 Державна

Але проблема в тому, що Digitals, коли форму власності стерти, після збереження XML постійно повертає в параметр форми власності 100 Приватна власність. Чи можна зробити, щоб після збереження тег OwnerShipInfo/Code залишався порожнім?

При чому має бути обов'язково у такій формі:
<Code/>

Якщо поставити
<Code></Code>
то НКС видає критичну помилку:
[Критична] Невірний формат даних
Ще на етапі завантаження файла.

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 08 авг 2018 00:52 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1984
Откуда: Vinnitsa
fendak писал(а):
Але проблема в тому, що Digitals, коли форму власності стерти, після збереження XML постійно повертає в параметр форми власності 100 Приватна власність.

Це відбувається у випадку наявності файла Digitals\Templates\XML.csv та наявності у цьому файлі строки "7000512 100 Приватна власність".
fendak писал(а):
Чи можна зробити, щоб після збереження тег OwnerShipInfo/Code залишався порожнім?

06.08.2018 внесли відповідні зміни у програму.
fendak писал(а):
При чому має бути обов'язково у такій формі:
<Code/>

Якщо поставити
<Code></Code>
то НКС видає критичну помилку:
[Критична] Невірний формат даних
Ще на етапі завантаження файла.

Ууухх... що вони там вживають? Два роки тому вимагали не створювати пусті теги, тепер навпаки. Кадастрового номера ділянки це не стосується?
Внесемо зміни щодо відповідності нормативним-правовим актам... перепрошую, балачкам на "селекторах".

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 08 авг 2018 10:06 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1984
Откуда: Vinnitsa
fendak писал(а):
При чому має бути обов'язково у такій формі:
<Code/>

Оновіть Ged.exe

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 15 авг 2018 07:48 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
22 авг 2016 14:53
Сообщения: 8
Dmitry_Zolotar писал(а):
fendak писал(а):
При чому має бути обов'язково у такій формі:
<Code/>

Оновіть Ged.exe


код має бути обов'язково в такій формі :

<OwnershipInfo>
<Code></Code>
</OwnershipInfo>

можна добавити в діджиталі скриптову кнопку щоб записувала в ХМЛ цей код? Дякую.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 15 авг 2018 08:21 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1984
Откуда: Vinnitsa
спробуйте по можливості завантажити в НКС обидва варіанта і визначьтесь чи взагалі є різниця

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 15 авг 2018 08:28 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
22 авг 2016 14:53
Сообщения: 8
Dmitry_Zolotar писал(а):
спробуйте по можливості завантажити в НКС обидва варіанта і визначьтесь чи взагалі є різниця


повідомлення в НКС :
Надаємо додаткові роз'яснення стосовно заповнення поля "Форма власності" у обмінному файлі. У разі визначеної форми власності у обміннику проставляється код відповідно класифікатора: 100,200,300

<OwnershipInfo>
<Code>100</Code>
</OwnershipInfo>

Якщо ж форма власності не визначена- поле залишити пустим!!!

<OwnershipInfo>
<Code></Code>
</OwnershipInfo>

Пробіли, будь-які інші знаки, видалення поля взагалі буде вважатись критичною помилкою!

Додатково роз'яснюємо і нагадуємо, що на 5 етапі Перевірка документації надається Перелік зауважень щодо валідності XML. Перегляд вказаних зауважень є обов'язковим для кадастрового реєстратора. У разі появи помилок при внесенні обмінного файлу до бази даних і некоректного формування відомостей у Поземельній книзі, необхідно виправляти обмінний файл відповідно до встановлених вимог.

тобто має бути саме так, інше не пропустить.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 15 авг 2018 09:07 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
13 дек 2007 18:43
Сообщения: 50
Откуда: м.Полонне
Dmitry_Zolotar писал(а):
спробуйте по можливості завантажити в НКС обидва варіанта і визначьтесь чи взагалі є різниця


Закидали

<OwnershipInfo>
<Code/>
</OwnershipInfo>

Польот нормальний :D


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 15 авг 2018 10:27 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1984
Откуда: Vinnitsa
Дякую, тоді все працює вірно

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 15 авг 2018 13:52 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
22 авг 2016 14:53
Сообщения: 8
Dmitry_Zolotar писал(а):
Дякую, тоді все працює вірно


а в кого немає можливості оновити діджитал можливо створити скрипт щод записувало ці теги/коди в ХМЛ ? дякую.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 15 авг 2018 14:04 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 263
Откуда: м.Львiв
Vova_u2 писал(а):
Dmitry_Zolotar писал(а):
Дякую, тоді все працює вірно


а в кого немає можливості оновити діджитал можливо створити скрипт щод записувало ці теги/коди в ХМЛ ? дякую.

Судячи по коментарях НКС на сьогоднiшнiй день сприймає обидва варiанти запису пустого тега (старий <a></a> та новий <a/>). Тобто немає потреби щось мiняти.

_________________
Простіше написати неправильну програму, ніж зрозуміти правильну


Вернуться к началу
 Профиль  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1171 ]  На страницу Пред.  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB