Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 01 апр 2020 13:32

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1256 ]  На страницу Пред.  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 84  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 02 ноя 2018 14:07 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 704
Откуда: Ліспроект Володимир Вовчанський
Доброго дня.

Підкажіть, будь-ласка, хто знає: є в Digitals можливість відображення карти на ПККУ в онлайн режимі?

Якщо таку справу можна вирішити режимним скриптом, тоді хочу підтримати запит
Serg Poradyuk писал(а):
Прошу зробити скриптову функцію для завантаження тайлів онлайн сервісів GoogleMaps, YandexMaps, ПККУ. Наприклад @Map.GetTiles service type zone [z]...


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 19 дек 2018 19:03 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 675
Откуда: Львівська область
було б добре, якби панель кнопок з Collect.tlb, яка викликається пробілом при зборі об'єкта, автоматично закривалася після нажимання кнопки, як і при виборі шару для збору

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 03 фев 2019 17:35 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 675
Откуда: Львівська область
Добрий день, розробники Digitals!
Чи можливо додати скриптову функцію @Compile HardlockNumber ScriptName?
Потрібно для масової компіляції скрипу під ключ у випадку оновлення скрипту.

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 04 фев 2019 11:57 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2127
Откуда: Vinnitsa
fendak писал(а):
Добрий день, розробники Digitals!
Чи можливо додати скриптову функцію @Compile HardlockNumber ScriptName?
Потрібно для масової компіляції скрипу під ключ у випадку оновлення скрипту.

В п'ятницю додали можливість задавати декілька ключів (розділених пробілом) при компіляції, скрипт працює на кожному з них. Така можливість влаштує?

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 04 фев 2019 12:46 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 675
Откуда: Львівська область
Та ні, це не те, що я мав на увазі. Потрібно скомпілювати скрипт під багато різних ключів так, щоб на кожний ключ окремо. Щоб не сидіти пів години і клацати мишкою, комплілюючи кожний ключ вручну.
Тобто, цикл скрипту буде компілювати, пененосити скомпільований скрипт у іншу папку (щоб наступна компіляція не затерла попередній файл) і знову компілювати наступний. Кожен скрипт має компілюватися під окремий ключ.

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 06 фев 2019 16:02 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
20 июн 2007 21:35
Сообщения: 39
Откуда: Винница
Dmitry_Zolotar писал(а):
fendak писал(а):
Добрий день, розробники Digitals!
Чи можливо додати скриптову функцію @Compile HardlockNumber ScriptName?
Потрібно для масової компіляції скрипу під ключ у випадку оновлення скрипту.

В п'ятницю додали можливість задавати декілька ключів (розділених пробілом) при компіляції, скрипт працює на кожному з них. Така можливість влаштує?

а чому? Один скрипт під всі ключі на яких скрипт працює. Достатньо зручно і рівень захисту зростає. :wink:

_________________
Отдельное спасибо алфавиту за предоставленные буквы.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 06 фев 2019 16:48 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 675
Откуда: Львівська область
S@SH писал(а):
а чому? Один скрипт під всі ключі на яких скрипт працює. Достатньо зручно і рівень захисту зростає.


а можна так одночасно під 100 чи 200 ключів? Якщо можна - то тоді згідний.

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 07 фев 2019 11:20 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
16 фев 2017 21:10
Сообщения: 47
Доброго дня, можливо додати функцію захисту dmt-шаблонів таким чином як з компіляцією скриптов під ключ??? Дуже необхідна функція.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 12 фев 2019 14:11 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
20 июн 2007 21:35
Сообщения: 39
Откуда: Винница
потрібна функція вибору ділянки в центрі якої знаходиться маркер http://prntscr.com/mk0ytm
+ Дуже треба @Map.SaveToFTP

_________________
Отдельное спасибо алфавиту за предоставленные буквы.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 01 мар 2019 00:00 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 675
Откуда: Львівська область
S@SH писал(а):
а чому? Один скрипт під всі ключі на яких скрипт працює. Достатньо зручно і рівень захисту зростає. :wink:

така компіляція доступна тільки не більше як на 12 ключів. І коли в тебе десятки користувачів і ти хоч щось оновити у скрипті, то потім треба сидіти і як ідіот копіювати-вставляти, копіювати-вставляти. Все вручну, бо нема можливості це автоматизувати через відсутність скриптами доступу до контекстного меню користувацьких панелей інструментів. Такий доступ дав би можливість не тільки автоматично компілювати скрипти, але й приховувати кнопками на основній панелі інші другорядні панелі (вибираючи пункт "Заголовок").

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 01 мар 2019 08:01 
Администратор
Администратор

Зарегистрирован:
28 авг 2004 17:19
Сообщения: 1004
S@SH писал(а):
потрібна функція вибору ділянки в центрі якої знаходиться маркер http://prntscr.com/mk0ytm
+ Дуже треба @Map.SaveToFTP

Это можно сделать вызвав через @Run внешнюю утилиту командной строки. Например fcp.exe - http://www.cyberforum.ru/cmd-bat/thread1995668.html

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш skype, e-mail и телефон находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals | Страница в Facebook


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 13 мар 2019 15:16 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 675
Откуда: Львівська область
Sergey Oleynik, Dmitry_Zolotar, а Вам не здається, що було б зручніше, якби кнопка "Переміщення" після переміщення нею об'єктів зразу виключалася так, як це реалізовано для переміщення растрів при завантаженні онлайн? Не знаю, як хто, а я по 10 разів на день забуваю її виключати.

Адже у більшості випадків дана кнопка потрібна тільки для разового переміщення об'єкта до іншого об'єкта. Чи може хтось використовує її для якогось постійного переміщення при зборі?

Схоже і з кнопкою "Блимати позначеними". Вчора телефонує один чоловік і питається: "Микола, ви не знаєте, чого це в програмі, коли виділяю об'єкт, він постійно блимає то жовтим то червоним". Я кажу: "На панелі інструментів є така кнопка із зображенням світлофора". А він: "...а ми вже пів року отак працюємо, думали, що це якийсь глюк програми. Вже і програму переставляли один раз через це :D ". Так от, щодо цієї кнопки, також було б доречніше, якби вона після перезавантаженя програми автоматично відключалася. Бо як я розумію, її призначення - допомогти знайти виділений об'єкт. Чи хтось використовує цей режим постійно?


Вложения:
2019-03-13_150048.png
2019-03-13_150048.png [ 888 байт | Просмотров: 2054 ]

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua
Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 14 мар 2019 13:44 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
21 дек 2012 16:33
Сообщения: 115
fendak писал(а):
було б зручніше

Підтримую обидва побажання.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 23 мар 2019 09:59 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 704
Откуда: Ліспроект Володимир Вовчанський
Доброго дня шановним Розробникам.

Є скриптова функція @SetImageDatum DatumName FileName "Присваивает ориентированному растровому изображению его текущий датум".
Не вистачає функції @GetImageDatum FileName "Повертає датум, призначений растровому зображенню або порожній рядок, якщо датум не призначений"

Чемно дякую за підтримку.


Последний раз редактировалось voha 26 мар 2019 21:30, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 23 мар 2019 17:59 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 675
Откуда: Львівська область
fendak писал(а):
... було б зручніше, якби кнопка "Переміщення" після переміщення нею об'єктів зразу виключалася...

дякую!

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1256 ]  На страницу Пред.  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 84  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: Google [Bot] и гости: 3


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB