Аналитика
http://www.geosystema.net/forum/

Запрос на функцию
http://www.geosystema.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=49
Страница 73 из 75

Автор:  voha [ 31 янв 2017 22:10 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

fendak писал(а):
а якщо файл не відкрився і вікно про момилку буде погашене, то вікно, викликане функцією @Dialog.Message яким чином має закритися? Воно ж все одно також появиться після вікна про помилку.

хіба що вести рахунок кількості ділянок і якщо кількість не змінилася, то не показувати @Dialog.Message. Але в скрипті, який присвоює КН ділянкам згдіно ПКК і так не всі файли відкриваються. А деякі пожуть просто не існувати, тобто, не відкритися без будь-яких помилок.
А як же по іншому: думаю якщо скрипт дає команду відкрити файл, то скрипт зобов'язаний знати - відкрився файл, чи ні :? Так перевіряти ж треба, існування файла перед відкриттям.

P.S. Зрештою Ви праві: простіше мати функцію, яка відмінить дію @SendChars Text<CR>, без лишнього блимання екрану.

Автор:  Dmitry_Zolotar [ 02 фев 2017 08:53 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

fendak писал(а):
Коли обробляю скриптом велику кількість файлів XML буває так, що деякі файли браковані і не відкриваються. Натомість вискакує повідомлення типу того, що на скриншоті.

І доводиться постійно слідкувати за виконанням скрипту, щоб не вискочило таке повідомлення, бо інакше скрипт робить паузу.

Можна це вікно знімати функцією @SendChars Text<CR>, але коли файли без помилок, то ця функція пізніше знімає автоматично з екрану повідомлення, які не треба знімати.

Чи можливо додати іншу функцію, яка б відключала (гасила) дію функції @SendChars Text<CR> ?

Або може хтось підкаже інший варіант вирішення проблеми?
Думав зробити через $Open=@FileOpen $FN
@if $Open=0 then @SendChars Text<CR>, але ж SendChars потрібно писати ще перед вікдриттям файлу. А як перевірити файл по-іншому, чи він нормальний ще до його відкриття? Можна було б якось по циклу на наступному колі, але ж дане вікно все блокує. Здається, без такої функції ніяк.

Проверка валидности XML-файлов или строк

Автор:  _Visco_ [ 06 фев 2017 12:45 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

А как будет выглядеть строка с помощью которой можно перенести выделенные объекты в другой слой.
Например, есть объекты, выделяем их и с помощью кнопки даем команду "копировать - вставить - перенести в слой...", что бы можно было пару раз вставить объекты и разместить их в разных слоях. Спасибо.
"копировать - вставить - перенести в слой...
вставить - перенести в слой...
вставить - перенести в слой..."

Автор:  Dmitry_Zolotar [ 06 фев 2017 20:31 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

@Map.Selected.ChangeLayer LayerIndex
Изменяет слой для всех помеченных объектов

Автор:  Kaktus [ 29 мар 2017 17:17 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

Велике прохання додати вікно з поточною системою координат (типу як вікно масштабу)

Автор:  -Ivan- [ 03 апр 2017 13:26 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

_Visco_ писал(а):
А как будет выглядеть строка с помощью которой можно перенести выделенные объекты в другой слой.
Например, есть объекты, выделяем их и с помощью кнопки даем команду "копировать - вставить - перенести в слой...", что бы можно было пару раз вставить объекты и разместить их в разных слоях. Спасибо.
"копировать - вставить - перенести в слой...
вставить - перенести в слой...
вставить - перенести в слой..."

Якщо для ХМЛ, то виділяєш потрібну ділянку, натискаєш на кнопку з кодом:
Правка | Копировать
@FileNew X M L /Template=XMLNormal.dmf
Правка | Вставить
@Map.ChangeSelectedLayer ID70009
Правка | Вставить
@Map.ChangeSelectedLayer ID70005
Правка | Вставить
@Map.ChangeSelectedLayer ID70004
Правка | Вставить
@Map.ChangeSelectedLayer ID70003
Карта | Помеченные в рамку
@Map.DeselectAll

Автор:  _Visco_ [ 03 апр 2017 14:04 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

Дякую. Це вже було зроблено.

Автор:  Sergey Oleynik [ 03 апр 2017 16:55 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

Kaktus писал(а):
Велике прохання додати вікно з поточною системою координат (типу як вікно масштабу)

Винесли датум в заголовок вікна програми, зразу за ім'ям файла

Автор:  voha [ 16 апр 2017 14:27 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

Доброго дня всім.

Я от собі подумав: якщо Digitals - сервер, який може отримувати дані на сокет по протоколу TCP/IP від клієнтської програми, чи не варто мати скриптову функцію, яка би повертала дані з сокета, якщо вони прийшли від клієнта :oops:

Можна писати для цього функцію dll, однак хотілося б прямо зі скрипта... Чи така "хотілка" лишня?

Автор:  voha [ 22 апр 2017 22:09 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

Додайте, будь-ласка, до функцій @Map.Parameters.SetAttributes Number Symbol PenStyle PenColor PenWidth BrushStyle BrushColor State Font_Name FontSize FontStyle FontColor та @Map.Parameters.Get Number параметр "унікальність".
Або дайте відповідну скриптову функцію для включення/виключення опції унікальності значення певного параметра карти.

Автор:  fendak [ 25 апр 2017 22:58 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

Нещодавно в Digitals добавили досить зручну річ - можливість викликати шар для збору клавішею пробілу.
Але, як на мене, в цій функції є один суттєвий мінус - в даному вікні не відображаються назви шарів. Найчастіше всі шари одного кольору і їх не розрізнити в цьому вікні, поки не появиться спливаюча підказка. А на неї весь час чекати - це дратує. Тому було б краще, якби шари були списком. А якщо б додали можливість встановлювати на обрані шари власні іконки - то це було б взагалі ідеально.

І ще не вистачає можливості видаляти з даного переліку не потрібні шари.

Вложения:
2017-04-25_235351.png
2017-04-25_235351.png [ 11.35 Кб | Просмотров: 1191 ]

Автор:  voha [ 03 июн 2017 08:55 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

Доброго дня.
Хочу просити розробників додати скриптову функцію @Window.ShowObject Number - масштабує та позиціонує карту на екрані таким чином, щоб повністю відобразити об'єкт з номером Number.

Знаю що є функція @Window.ShowSelected. Однак часто треба в ході виконання скрипта знайти ділянки всередині одного кварталу за якоюсь умовою і зупинитись, показавши на екрані позначені ділянки так, щоб було видно всі ділянки кварталу, а не тільки позначені.

Інший приклад:
- є збірний лінійний L з кільканадцяти (можливо багатьох) фрагментів, розкиданих в межах збірного полігонального P, при чому якийсь з фрагментів об'єкта L виходить за межі полігону P;
- скрипт виловлює вихід фрагмента об'єкта L за межі об'єкта P, розділивши попередньо L на фрагменти, і мав би позиціонувати і масштабувати карту тільки на фрагменті лінійного, що виходить за межі полігонального об'єкта P;
- скрипт зупиниться з повідомленням про вихід лінійного L за межі полігонального P, попередньо з'єднавши фрагменти лінійного в об'єкт L і позначивши його.
Смисл в тому, щоб показати на екрані який саме фрагмент збірного лінійного виходить за межі полігонального.

Автор:  fendak [ 19 июн 2017 13:18 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

Доброго дня розробникам Digitals!
А дуже складно зробити, щоб функція @ExecuteDocument вміла ось так?:
@ExecuteDocument Проект.DMT/Кад план.dmt - формувати тільки один документ із папки .DMT

І, якщо б так цього торкнулися, то може можливо зробити автомасштаб таким способом, щоб при OBJECTSCALE ділянка на плані не вставлялася в іншому масштабі, а щоб перед формуванням просто мінявся масштаб шаблону і все було б на своєму місці?

Автор:  -Ivan- [ 23 июн 2017 17:59 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

fendak писал(а):
Доброго дня розробникам Digitals!
А дуже складно зробити, щоб функція @ExecuteDocument вміла ось так?:
@ExecuteDocument Проект.DMT/Кад план.dmt - формувати тільки один документ із папки .DMT

І, якщо б так цього торкнулися, то може можливо зробити автомасштаб таким способом, щоб при OBJECTSCALE ділянка на плані не вставлялася в іншому масштабі, а щоб перед формуванням просто мінявся масштаб шаблону і все було б на своєму місці?

Ставимо лайки, щоб розраби побачили це)))

Автор:  Dmitry_Zolotar [ 28 июн 2017 00:59 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

fendak писал(а):
Доброго дня розробникам Digitals!
А дуже складно зробити, щоб функція @ExecuteDocument вміла ось так?:
@ExecuteDocument Проект.DMT/Кад план.dmt - формувати тільки один документ із папки .DMT

В новій версії зя'вилась функція @ExecuteDocumentFromFile DMTTemplateName
Аргумент - ім'я файла dmt-шаблона.

Страница 73 из 75 Часовой пояс: UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/