Аналитика
http://www.geosystema.net/forum/

Запрос на функцию
http://www.geosystema.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=49
Страница 75 из 75

Автор:  voha [ 31 авг 2017 11:11 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

Доброго дня.

Доводиться працювати з картами на різних шаблонах (з різними скриптами обробки подій рівня карти, шарів) а в результаті - здавати карту без будь-якої обробки подій.
Питання до розробників: чи можна додати скриптову функцію, яка б очищала увесь текст скриптів рівня карти (а ще рівня вказаного шару)?

В принципі є вихід: заміняти увесь шаблон карти на карту, в скриптах якої одна-єдина "порожня" команда: наприклад @Map.TempInteger. Але ж це заміна списків параметрів, списків шарів і т.д. :!:

Автор:  Thremere [ 13 сен 2017 16:41 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

Чи можливо в програмі задати маску параметру у вигляді HTML структури, що підтягує дані з інших параметрів? Чи можливо, є якісь альтернативи щоб не прописувати для кожного об'єкта параметр окремо?
Код:
<html>
<p align="center"><formula>=P[9]</formula></p>
<hr size="1" color="green">
<p align="center"><formula>=P[50]</formula></p>
</html>

Автор:  Dmitry_Zolotar [ 13 сен 2017 22:01 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

Thremere писал(а):
Чи можливо в програмі задати маску параметру у вигляді HTML структури, що підтягує дані з інших параметрів? Чи можливо, є якісь альтернативи щоб не прописувати для кожного об'єкта параметр окремо?


Вложения:
Комментарий к файлу: Розпакуйте цей архів в Digitals\Lists
HTMLFormula.zip [239 байт]
Скачиваний: 19
Комментарий к файлу: Приклад
HTMLTest.dmf [1.07 Кб]
Скачиваний: 25

Автор:  sotnikov_dn [ 03 окт 2017 14:41 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

Здравствуйте. Подскажите, возможно ли реализовать такую функцию:

Есть топосъемка местности, подеревная. Необходимо, чтобы при выделение одного из объектов (дерево, куст), появлялась его фотография, а при снятии выделения исчезала.

Автор:  Dmitry_Zolotar [ 03 окт 2017 17:02 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

При включенной опции Окно-Просмотр файлов программа открывает просмотрщик изображений при выделении объекта, у которого в параметре типа "Файл" указан путь к какому-либо растру.

Автор:  fendak [ 07 окт 2017 10:18 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

Добрий день!
Не вистачає в скриптах функції діалогу вибору типу @Dialog.Select чи @Dialog.ListSelect, але з можливістю вибрати декілька варіантів одночасно. Чи можливо таке реалізувати?

Автор:  Руслан Пархуць [ 16 окт 2017 12:37 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

fendak писал(а):
Добрий день!
Не вистачає в скриптах функції діалогу вибору типу @Dialog.Select чи @Dialog.ListSelect, але з можливістю вибрати декілька варіантів одночасно. Чи можливо таке реалізувати?

Доброго дня. Добавив таку можливiсть.
viewtopic.php?f=1&t=2539&start=120#38432

Автор:  fendak [ 16 окт 2017 13:54 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

fendak писал(а):
Доброго дня. Добавив таку можливiсть.
viewtopic.php?f=1&t=2539&start=120#38432

Дякую. Та, якщо чесно, боюся використовувати сторонні бібліотеки. Якщо ваша програма вміє залазити в браузер і витягувати з публічної карти ґрунти, то страшно уявити, що вона ще може вміти. А писати бібліотеки dll самому - це для мене вища математика, бо я не програміст за спеціальністю. Програмую тільки скриптами Digitals та трохи в Паскалі.

Страница 75 из 75 Часовой пояс: UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/