Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 02 июн 2020 23:34

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1260 ]  На страницу Пред.  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 25 сен 2019 16:29 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2147
Откуда: Vinnitsa
Додано функцію @MenuState InternalName
Повертає 1 якщо пункт меню помічений або кнопка натиснута, інакше - 0. InternalName - внутрішнє ім'я компонента (пункту меню або кнопки)

Приклад використання:
Код:
;перевірка поточного вигляду
$V=@MenuState ViewDraft
@if $V=1 then @Text[1].Add Черновой вид
$V=@MenuState ViewNormal
@if $V=1 then @Text[1].Add Обычный вид
$V=@MenuState ViewPageLayout
@if $V=1 then @Text[1].Add Полный вид
$V=@MenuState ViewPrintPreview
@if $V=1 then @Text[1].Add Распечатка
$V=@MenuState View3D
@if $V=1 then @Text[1].Add Трехмерный вид
$V=@MenuState ViewRotated
@if $V=1 then @Text[1].Add Развернутый вид
$V=@MenuState ViewThematic
@if $V=1 then @Text[1].Add Тематический вид
$V=@MenuState spbSynchronize
@if $V=1 then @Text[1].Add Синхронизация точек - вкл.
@if $V=0 then @Text[1].Add Синхронизация точек - выкл.
$V=@MenuState spbShowCenters
@if $V=1 then @Text[1].Add Показ центров - вкл.
@if $V=0 then @Text[1].Add Показ центров - выкл.
$Mess=@Text[1].Text
@Dialog.Message $Mess
;


Ще приклад:
Код:
;гарантовано увімкнутий стан синхронізації точок після виконання скрипта
$V=@MenuState spbSynchronize
@if $V=0 then @ExecuteMenu spbSynchronize

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 25 сен 2019 18:33 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
20 ноя 2011 00:36
Сообщения: 19
Dmitry_Zolotar писал(а):
Додано функцію @MenuState InternalName
Повертає 1 якщо пункт меню помічений або кнопка натиснута, інакше - 0. InternalName - внутрішнє ім'я компонента (пункту меню або кнопки
Уже обновився - працює! Шикарно!!! Дуже вдячний за роботу і оперативність!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 17 окт 2019 16:14 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
16 фев 2017 21:10
Сообщения: 58
Возможно в Диджитал сделать функционал как в ворде офис ????


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 21 ноя 2019 16:07 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
05 июл 2016 11:31
Сообщения: 9
Доброго дня шановні розробники!
Чи існує функція яка б дала можливість повернути масштаб зображення? Якщо такої функції не існує то дуже велике прохання до Вас додати щось типу @Window.GetScale . Запит на функцію пов'язаний із бажанням контролювати рендеринг карти. При великій кількості обєктів карти із підписами, потрібно вимикати або вмикати різні види відображення - так як це можливо у всіх інших ГІС продуктах типу QGIS
Дякую за відповідь!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 21 ноя 2019 22:54 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 724
Откуда: Ліспроект Володимир Вовчанський
maksimimid писал(а):
...Чи існує функція яка б дала можливість повернути масштаб зображення?...
Код:
$WindowPosition=@Window.Position
$ScreenScale=@StringPart 3 $WindowPosition
@Dialog.Message Поточний масштаб відображення карти: $ScreenScale


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 22 ноя 2019 10:43 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
05 июл 2016 11:31
Сообщения: 9
voha писал(а):
maksimimid писал(а):
...Чи існує функція яка б дала можливість повернути масштаб зображення?...
Код:
$WindowPosition=@Window.Position
$ScreenScale=@StringPart 3 $WindowPosition
@Dialog.Message Поточний масштаб відображення карти: $ScreenScale

Дякую!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 24 ноя 2019 20:58 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 683
Откуда: Львівська область
Доброго вечора розробникам Digitals!
У скриптовому вікні наявна функція Вікно | Назва панелі інструментів. Вона не виконує жодних дій. Чи можливо додати до неї дію, яка б знімала та ставила галочку у меню Вікно навпроти даної панелі інструментів, тим самим, щоб появилась можливість скриптом приховувати відповідну панель інструментів.

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 25 ноя 2019 14:34 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2147
Откуда: Vinnitsa
fendak писал(а):
Доброго вечора розробникам Digitals!
У скриптовому вікні наявна функція Вікно | Назва панелі інструментів. Вона не виконує жодних дій. Чи можливо додати до неї дію, яка б знімала та ставила галочку у меню Вікно навпроти даної панелі інструментів, тим самим, щоб появилась можливість скриптом приховувати відповідну панель інструментів.

Доброго!
В новій версії у відповідних пунктів меню Вікно з'явилось внутрішнє ім'я, яке генерується з назви tlb-файлу. По цьому імені можна перевіряти стан відповідної "галочки" у меню Вікно. Внутрішнє ім'я можна побачити у інформ. рядку вікна редагування скриптів.

;Відкриття панелі "Кроки"
$MS=@MenuState Toolbar7045293
@if $MS=0 then @ExecuteMenu Toolbar7045293


;Закриття панелі "Кроки"
$MS=@MenuState Toolbar7045293
@if $MS=1 then @ExecuteMenu Toolbar7045293


Використання команди Вікно | Назва_Панелі аналогічно @ExecuteMenu ... , але залежить від мови інтерфейсу.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 25 ноя 2019 15:26 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 724
Откуда: Ліспроект Володимир Вовчанський
fendak писал(а):
... щоб появилась можливість скриптом приховувати відповідну панель інструментів.
Dmitry_Zolotar писал(а):
... у відповідних пунктів меню Вікно з'явилось внутрішнє ім'я, яке генерується з назви tlb-файлу. По цьому імені можна перевіряти стан відповідної "галочки" у меню Вікно...
Дуже дякую за оновлення! Адже давненько загадували :)


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 26 ноя 2019 00:18 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 683
Откуда: Львівська область
Дякую, Дмитре! Давно хотів реалізувати скрипт із використанням даної функції. Дивіться ВІДЕО
Скачати скрипт можна ТУТ.
Подивитися опис можна ТУТ.

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 27 ноя 2019 22:37 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 683
Откуда: Львівська область
Dmitry_Zolotar, може у Вас є час додати ще одну функцію - можливість скриптами якось отримувати інформацію, чи включена галочка "Фіксувати умовні знаки"? Бо часто, якщо забув її зняти, в dmt-шаблонах "їдуть" умовні знаки.


Вложения:
2019-11-27_223525.png
2019-11-27_223525.png [ 11.62 Кб | Просмотров: 1295 ]

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua
Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 27 ноя 2019 23:07 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 724
Откуда: Ліспроект Володимир Вовчанський
fendak писал(а):
Dmitry_Zolotar, може у Вас є час додати ще одну функцію - можливість скриптами якось отримувати інформацію, чи включена галочка "Фіксувати умовні знаки"? Бо часто, якщо забув її зняти, в dmt-шаблонах "їдуть" умовні знаки.
Мушу підтримати прохання пана Миколи. І як йому так вдається: замовив функцію - зразу, маєш тобі :wink: Бо вже давненько: 10 окт 2014, 26 фев 2012


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 29 ноя 2019 15:29 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2147
Откуда: Vinnitsa
У нову версію Digitals додано скриптову функцію @Map.Scale NewScale [0/1 0/1]
Без аргументів вона повертає поточний масштаб карти.
Перший аргумент NewScale визначає новий масштаб карти.
Другий аргумент 0/1 (0 - за замовчуванням) визначає чи масштабувати умовні позначення.
Третій аргумент 0/1 (0 - за замовчуванням) визначає чи масштабувати підписи.

Код:
;зменьшення знаменника масштабу карти у п'ять разів
;у стільки ж збільшаться "паперові" розміри символів та підписів
$Scale=@Map.Scale
$Scale=$Scale*0.2
@Map.Scale $Scale 1 1
@Window.Refresh

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 29 ноя 2019 16:01 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 724
Откуда: Ліспроект Володимир Вовчанський
Dmitry_Zolotar писал(а):
У нову версію Digitals додано скриптову функцію @Map.Scale NewScale [0/1 0/1]
...
Чемно дякую розробникам за підтримку. Трохи не те, щоб перевірити стан опцій у вікні властивостей карти (тут питання до пана Миколи - коли і за якої події повинен бути запущений скрипт, щоб ці опції перевіряти?). Варіант встановлення масштабу з опціями в скрипті - мабуть кращий.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 29 ноя 2019 16:40 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 683
Откуда: Львівська область
voha писал(а):
коли і за якої події повинен бути запущений скрипт, щоб ці опції перевіряти?

я раніше використовував
Код:
@SendChars 1000<CR>
[ panTools.Властивості карти ]

і тому треба було знати, чи є включені ці галочки,
але дана нова функція - це ще краще.

voha писал(а):
І як йому так вдається: замовив функцію - зразу, маєш тобі

пане Voha, це ілюзія, бо я так само думав і про вас: що не попросите в розробників - все реалізується, а мене не хочуть послухати.
Насправді, з моїх прохань виконуються також небагато. А те, що реалізували друге прохання під ряд - це, мабуть, тільки тому, що ми попросили разом ))

дякую, Dmitry_Zolotar!

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Последний раз редактировалось fendak 29 ноя 2019 16:51, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться к началу
 Профиль  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1260 ]  На страницу Пред.  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: Google [Bot] и гости: 7


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB