Аналитика
http://www.geosystema.net/forum/

Запрос на функцию
http://www.geosystema.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=49
Страница 82 из 86

Автор:  maksimimid [ 22 ноя 2019 10:43 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

voha писал(а):
maksimimid писал(а):
...Чи існує функція яка б дала можливість повернути масштаб зображення?...
Код:
$WindowPosition=@Window.Position
$ScreenScale=@StringPart 3 $WindowPosition
@Dialog.Message Поточний масштаб відображення карти: $ScreenScale

Дякую!

Автор:  fendak [ 24 ноя 2019 20:58 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

Доброго вечора розробникам Digitals!
У скриптовому вікні наявна функція Вікно | Назва панелі інструментів. Вона не виконує жодних дій. Чи можливо додати до неї дію, яка б знімала та ставила галочку у меню Вікно навпроти даної панелі інструментів, тим самим, щоб появилась можливість скриптом приховувати відповідну панель інструментів.

Автор:  Dmitry_Zolotar [ 25 ноя 2019 14:34 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

fendak писал(а):
Доброго вечора розробникам Digitals!
У скриптовому вікні наявна функція Вікно | Назва панелі інструментів. Вона не виконує жодних дій. Чи можливо додати до неї дію, яка б знімала та ставила галочку у меню Вікно навпроти даної панелі інструментів, тим самим, щоб появилась можливість скриптом приховувати відповідну панель інструментів.

Доброго!
В новій версії у відповідних пунктів меню Вікно з'явилось внутрішнє ім'я, яке генерується з назви tlb-файлу. По цьому імені можна перевіряти стан відповідної "галочки" у меню Вікно. Внутрішнє ім'я можна побачити у інформ. рядку вікна редагування скриптів.

;Відкриття панелі "Кроки"
$MS=@MenuState Toolbar7045293
@if $MS=0 then @ExecuteMenu Toolbar7045293


;Закриття панелі "Кроки"
$MS=@MenuState Toolbar7045293
@if $MS=1 then @ExecuteMenu Toolbar7045293


Використання команди Вікно | Назва_Панелі аналогічно @ExecuteMenu ... , але залежить від мови інтерфейсу.

Автор:  voha [ 25 ноя 2019 15:26 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

fendak писал(а):
... щоб появилась можливість скриптом приховувати відповідну панель інструментів.
Dmitry_Zolotar писал(а):
... у відповідних пунктів меню Вікно з'явилось внутрішнє ім'я, яке генерується з назви tlb-файлу. По цьому імені можна перевіряти стан відповідної "галочки" у меню Вікно...
Дуже дякую за оновлення! Адже давненько загадували :)

Автор:  fendak [ 26 ноя 2019 00:18 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

Дякую, Дмитре! Давно хотів реалізувати скрипт із використанням даної функції. Дивіться ВІДЕО
Скачати скрипт можна ТУТ.
Подивитися опис можна ТУТ.

Автор:  fendak [ 27 ноя 2019 22:37 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

Dmitry_Zolotar, може у Вас є час додати ще одну функцію - можливість скриптами якось отримувати інформацію, чи включена галочка "Фіксувати умовні знаки"? Бо часто, якщо забув її зняти, в dmt-шаблонах "їдуть" умовні знаки.

Вложения:
2019-11-27_223525.png
2019-11-27_223525.png [ 11.62 Кб | Просмотров: 1652 ]

Автор:  voha [ 27 ноя 2019 23:07 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

fendak писал(а):
Dmitry_Zolotar, може у Вас є час додати ще одну функцію - можливість скриптами якось отримувати інформацію, чи включена галочка "Фіксувати умовні знаки"? Бо часто, якщо забув її зняти, в dmt-шаблонах "їдуть" умовні знаки.
Мушу підтримати прохання пана Миколи. І як йому так вдається: замовив функцію - зразу, маєш тобі :wink: Бо вже давненько: 10 окт 2014, 26 фев 2012

Автор:  Dmitry_Zolotar [ 29 ноя 2019 15:29 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

У нову версію Digitals додано скриптову функцію @Map.Scale NewScale [0/1 0/1]
Без аргументів вона повертає поточний масштаб карти.
Перший аргумент NewScale визначає новий масштаб карти.
Другий аргумент 0/1 (0 - за замовчуванням) визначає чи масштабувати умовні позначення.
Третій аргумент 0/1 (0 - за замовчуванням) визначає чи масштабувати підписи.

Код:
;зменьшення знаменника масштабу карти у п'ять разів
;у стільки ж збільшаться "паперові" розміри символів та підписів
$Scale=@Map.Scale
$Scale=$Scale*0.2
@Map.Scale $Scale 1 1
@Window.Refresh

Автор:  voha [ 29 ноя 2019 16:01 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

Dmitry_Zolotar писал(а):
У нову версію Digitals додано скриптову функцію @Map.Scale NewScale [0/1 0/1]
...
Чемно дякую розробникам за підтримку. Трохи не те, щоб перевірити стан опцій у вікні властивостей карти (тут питання до пана Миколи - коли і за якої події повинен бути запущений скрипт, щоб ці опції перевіряти?). Варіант встановлення масштабу з опціями в скрипті - мабуть кращий.

Автор:  fendak [ 29 ноя 2019 16:40 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

voha писал(а):
коли і за якої події повинен бути запущений скрипт, щоб ці опції перевіряти?

я раніше використовував
Код:
@SendChars 1000<CR>
[ panTools.Властивості карти ]

і тому треба було знати, чи є включені ці галочки,
але дана нова функція - це ще краще.

voha писал(а):
І як йому так вдається: замовив функцію - зразу, маєш тобі

пане Voha, це ілюзія, бо я так само думав і про вас: що не попросите в розробників - все реалізується, а мене не хочуть послухати.
Насправді, з моїх прохань виконуються також небагато. А те, що реалізували друге прохання під ряд - це, мабуть, тільки тому, що ми попросили разом ))

дякую, Dmitry_Zolotar!

Автор:  fendak [ 29 ноя 2019 16:48 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

Функція трохи недобре працює.
Якщо відкрити dmt-шаблон і змінити масштаб
Код:
@Map.Scale 5000 1 1

то умовні знаки і розмір підписів зберігаються, але не зберігаються ширина таблиць та товщина ліній, а при
Код:
@SendChars 5000<CR>
[ panTools.Властивості карти ]

вони зберігаються.

Автор:  Dmitry_Zolotar [ 02 дек 2019 16:34 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

fendak писал(а):
Функція трохи недобре працює.
Якщо відкрити dmt-шаблон і змінити масштаб
...

Оновіть програму та спробуйте
Код:
@Map.Scale 5000 1 0


Дійсно, зміна масштабу dmt-шаблону за допомогою вікна властивостей карти зберігала "паперові" розміри усіх об'єктів, бо вони важливіші в dmt-шаблоні, а другорядним є координати. В dmf-файлі все навпаки. Для скриптової функції @Map.Scale зробили так само.

Автор:  fendak [ 02 дек 2019 20:06 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

дякую, все чудово

може це вже наглість з моєї сторони, але якби ще додали так само скриптову функцію Лінію в смугу із можливістю контролювати галочку Створити буферну зону. Бо мені здається, що це уже залишається єдина функція, яка не має доступу до додаткової її опції.

Вложения:
2019-12-02_200045.png
2019-12-02_200045.png [ 5.68 Кб | Просмотров: 1517 ]

Автор:  Dmitry_Zolotar [ 03 дек 2019 17:34 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

fendak писал(а):
дякую, все чудово

може це вже наглість з моєї сторони, але якби ще додали так само скриптову функцію Лінію в смугу із можливістю контролювати галочку Створити буферну зону. Бо мені здається, що це уже залишається єдина функція, яка не має доступу до додаткової її опції.


Додано скриптову функцію @Map.Selected.ToStrip Width [0/1 - buffer], аналог Лінію в смугу. Перший параметр визначає ширину смуги, другий параметр визначає чи створювати буферну зону.

Автор:  fendak [ 03 дек 2019 18:07 ]
Заголовок сообщения:  Re: Запрос на функцию

дякую :!:

Страница 82 из 86 Часовой пояс: UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/