Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 20 ноя 2017 09:25

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 75 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 15 янв 2016 16:57 
Участник
Участник
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
09 авг 2014 18:30
Сообщения: 9
Откуда: Шепетівка
Добрий вечір!!!!!!!!
В мене з нового року загрузка ПКК в програмі не працює. Скажіть будь ласка, коли буде працювати даний функціонал. Дякую!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 15 янв 2016 17:14 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 601
Откуда: Ліспроект
sifman писал(а):
Добрий вечір!!!!!!!!
В мене з нового року загрузка ПКК в програмі не працює. Скажіть будь ласка, коли буде працювати даний функціонал. Дякую!
Добрий. Якщо не важко - трішечки почитати тут


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 30 янв 2016 13:17 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
23 фев 2012 10:24
Сообщения: 9
Доброго дня! Помітив один момент - чомусь у мене завантажуються старі знімки, як гугла так і яндекса (кеш чистив), можливо в них щось змінилось як і в кадастровій карті?

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 30 янв 2016 13:36 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 601
Откуда: Ліспроект
Panchuk писал(а):
[b]Доброго дня! Помітив один момент - чомусь у мене завантажуються старі знімки, як гугла так і яндекса (кеш чистив), можливо в них щось змінилось як і в кадастровій карті?
Версія знімків


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 30 янв 2016 15:33 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
23 фев 2012 10:24
Сообщения: 9
voha писал(а):
Panchuk писал(а):
[b]Доброго дня! Помітив один момент - чомусь у мене завантажуються старі знімки, як гугла так і яндекса (кеш чистив), можливо в них щось змінилось як і в кадастровій карті?
Версія знімків

Дякую розібрався :D Якщо комусть потрібно то яндекса версія 3.256.0


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 13 фев 2016 18:41 
Участник
Участник
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
09 авг 2014 18:30
Сообщения: 9
Откуда: Шепетівка
Доброго вечора!!!!! Скажіть ,будь ласка, що мені потрібно зробити, щоб по замовчуванню при відкритті нового ХМЛ файлу та нового dmf файлу в мене в Карта /Свойства Datum завжди стояв СК63 , а не СК63(3). Бо кожен раз міняти задовбує, а коли завтикаєш поміняти то координати У міняються.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 13 фев 2016 18:53 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 601
Откуда: Ліспроект
Встановіть датум в карті Digitals\Normal.dmf. Чиста карта відкривається на цьому шаблоні.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 25 мар 2016 09:01 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
26 янв 2015 15:38
Сообщения: 30
Откуда: Полтава
Доброго дня. Питання: коли звантажую з І-нету карту з Google maps назви населених пунктів, вулиці російською мовою, хоча ж на самому сайті google maps є назви українською. Як можна зробити так, щоб растр з google maps завантажувало з українськими назвами? Версія Digitals встановлена 15.03.2016, мова - українська.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 14 ноя 2016 08:39 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
27 июл 2009 18:11
Сообщения: 68
Доброго дня.
Чи планується "доробити" завантаження зображень з Інтернету карти "Геодез. мережа України"?
Зараз завантажуються лише пункти ДГМ, а карта (підкладка) ні.
Хотілося щоб було як На сайті http://dgm.gki.com.ua/map.

_________________
Oleksiy Yermakov


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 24 янв 2017 00:27 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
07 сен 2007 18:45
Сообщения: 40
Возможно ли использовать кеш 2012-2013 года


Вложения:
.PNG
.PNG [ 101.13 Кб | Просмотров: 892 ]
Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 28 янв 2017 12:19 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
01 фев 2013 17:16
Сообщения: 59
Доброго дня. Как убрать рамку тайлов с экрана?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 29 янв 2017 09:38 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 601
Откуда: Ліспроект
zahidzem писал(а):
Доброго дня. Как убрать рамку тайлов с экрана?
Меню Растр > Завантаження з Інтернет... кнопка Очистити


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 29 янв 2017 10:59 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
01 фев 2013 17:16
Сообщения: 59
тогда удаляется и растр. Я про рамку вокруг растра-белая на картинке. Как ее удалить? В AUTOCAD есть такая команда_imageframe _off


Вложения:
.JPG
.JPG [ 61.69 Кб | Просмотров: 843 ]
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 29 янв 2017 11:23 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 601
Откуда: Ліспроект
zahidzem писал(а):
тогда удаляется и растр. Я про рамку вокруг растра-белая на картинке. Как ее удалить? В AUTOCAD есть такая команда_imageframe _off
Яке питання - така й відповідь. Ви про рамку, якої не існує? Ви про те, що якщо приблизити зображення - то ніяких "білих рамок тайлів" не буде видно? Так, є розбивка на тайли. Але купа тайлів, зазвичай, експортуються в одне растрове зображення (на вкладці Експорт вікна Установки, що викликається однойменною кнопкою з вікна Завантаження зображень з Інтернет. Не плутайте растр з посиланнями на тайли.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 29 янв 2017 11:52 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
01 фев 2013 17:16
Сообщения: 59
voha писал(а):
zahidzem писал(а):
(на вкладці Експорт вікна Установки, що викликається однойменною кнопкою з вікна Завантаження зображень з Інтернет. Не плутайте растр з посиланнями на тайли.



Дякую. Знімаю шляпу. Я про це не знав. Питання закрите


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 75 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 6


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB