Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 22 ноя 2017 00:45

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 75 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 26 фев 2015 08:59 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
Розрахунок оптимального рівня не змінився, а от інші розміри карти могли вплинути на цей розрахунок.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 26 фев 2015 13:30 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
08 янв 2014 17:41
Сообщения: 43
а як можна зробити щоб на "опримальному" загружало, оскільки на 17 не можна подивитися всіх даних про земельну ділянку (кад. номер, площа... і т.д)?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 26 фев 2015 16:01 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 469
раніше дійсно відкривалося на 19-тому рівні і чіткість була значно кращою, але десь пів року тому чи навіть більше вже ні.

але інформацію про площу і кад.номер можна отримати і з 17-го рівня без проблем. З чого ви, Sergio_3777, взяли що не можна?

в ідеалі було б непогано, якби взагалі можна отримувати обмінні файли з публічної карти


Вложения:
2015-02-26_155728.png [151.48 Кб]
Скачиваний: 0

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 02 мар 2015 11:58 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
08 янв 2014 17:41
Сообщения: 43
fendak писал(а):
раніше дійсно відкривалося на 19-тому рівні і чіткість була значно кращою, але десь пів року тому чи навіть більше вже ні.

але інформацію про площу і кад.номер можна отримати і з 17-го рівня без проблем. З чого ви, Sergio_3777, взяли що не можна?

в ідеалі було б непогано, якби взагалі можна отримувати обмінні файли з публічної карти

в мене, коли на 17 рівні загружає, то тільки кадастрову карту. Коли я клацаю 2 рази на ділянку, то ніяка інформація не відображається, це дуже незручно, можливо в мене щось не то в настройках??? на рахунок ідеї з обмінними файлами то дійсно було б набагато простіше, але, я думаю що такого не буде, публічно координати показувати ніхто не захоче)


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 06 мар 2015 14:47 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 469
не загружати ортофото може ще тому, що в насройках стоїть замість "ортофотоплани" "карта масштабу 1:100000. Ця карта взагалі не грузиться, замість неї кадастрова без ортофото.

І, користуючись нагодою, запитаю в розробників програми, чому зняли із "загрузки з інтернету" карту Open Street Map? Це була дуже зручна і корисна карта, де можна було бачити назви вулиць, номери будинків. Проблеми з дозволами на використанням даних карт?


Вложения:
2015-03-06_144134.png
2015-03-06_144134.png [ 55.21 Кб | Просмотров: 4328 ]

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 01 апр 2015 07:45 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
23 ноя 2011 09:51
Сообщения: 97
Ребята а чего перестала работать загрузка тайлов Navteq maps? раньше работало а сейчас всё грустно. Можно это исправить ведь многие участки лучше покрывает именно этот сервис.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 31 май 2015 18:50 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
02 апр 2013 15:28
Сообщения: 176
Піскажіть, як зберегти одним файлом, картинкою (.tif, jpg....) карту з підгруженими растрами з кадастрової карти? "Файл-Експорт в..." зберігає тільки те що в рамці, треба щоб було все що в межах екрану.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 31 май 2015 19:40 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 469
Завантаження з інтернету - Установки - закладка Експорт.
Але тоді збережеться в зображення тільки растр, без об'єктів на карті.
А щоб зберегти об'єкти з растром розмахом в область видимості на моніторі потрібно змінити розмір області видимості (рамку)
Малюєте прямокутник по межі області видимості екрана. Виділяєте і нажимаєте Карта - Установити рамку. Ну і дальше так, як ви робили.

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 31 май 2015 22:01 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
02 апр 2013 15:28
Сообщения: 176
дякую, але деталізація страждає, можна ще через Сервис-Графический фрагмент...


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 01 июн 2015 21:09 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
Що заважає задати потрібні розміри рамці карти та експортувати в растр (Файл-Експорт у..)?
Можна ще скриптом отримати растр визначених розмірів

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 02 июн 2015 19:28 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
02 апр 2013 15:28
Сообщения: 176
Dmitry_Zolotar писал(а):
Що заважає задати потрібні розміри рамці карти та експортувати в растр (Файл-Експорт у..)?
Можна ще скриптом отримати растр визначених розмірів

Якість і розміри вихідного файлу.
Підскажіть як подивитись актуальну дату карт завантажених з Кадастру України?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 12 июн 2015 12:50 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
02 июл 2011 13:39
Сообщения: 67
Проблема із загрузкою растрів, було все добре і просто перестало працювати.


Вложения:
.PNG
.PNG [ 24.91 Кб | Просмотров: 3938 ]
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 12 июн 2015 14:34 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
Спробуйте вказати датум з номером зони

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 15 июн 2015 19:53 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
04 янв 2015 17:12
Сообщения: 40
Питання!!!
Чому при завантаженні яндекс карти в максимальному зближенні мені половину зображення завантажує нормально (пів екрану), а друга половина - сіра полоса, таке враження, що пошкоджений растр... А коли нажимаю відкрити в браузері - то відкриває чудову картинку???


Вложения:
2015-06-15_205104.png [379.95 Кб]
Скачиваний: 0
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 15 июн 2015 21:41 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
Викладіть координати цієї місцевості на форумі або на help@vingeo.com

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 75 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB