Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 20 ноя 2017 17:24

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 75 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 16 июн 2015 07:40 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
04 янв 2015 17:12
Сообщения: 40
Викладаю файл


Вложения:
Noname1.dmf [24.35 Кб]
Скачиваний: 96
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 16 июн 2015 07:57 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
04 янв 2015 17:12
Сообщения: 40
Деколи видає таке зображення цієї місцевості


Вложения:
2015-06-16_085536.png [763.84 Кб]
Скачиваний: 0
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 16 июн 2015 08:46 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
Поставьте версію знімків Яндекс 3.230.0

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 16 июн 2015 09:26 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
04 янв 2015 17:12
Сообщения: 40
Dmitry_Zolotar поставив, так як ви сказали...
Нижче результат... То, що затерто сірим якраз мені пртрібно(((


Вложения:
2015-06-16_085536.png
2015-06-16_085536.png [ 574.62 Кб | Просмотров: 5236 ]
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 16 июн 2015 09:36 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
почистіть кеш і все буде, як треба

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 16 июн 2015 10:47 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
04 янв 2015 17:12
Сообщения: 40
Dmitry_Zolotar, дякую помогло, підкажіть будь-ласка, за яким принципом Діджиталс вибирає версію знімків, і як їх оновлювати???

І ще така пропозиція чи можна зробити так, щоб коли дивишся кадастровий номер з кадастрової карти, можна було його скопіювати (Ctrl+C)


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 16 июн 2015 13:04 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
04 дек 2004 19:41
Сообщения: 1028
Откуда: г. Харьков
GeKo писал(а):
за яким принципом Діджиталс вибирає версію знімків, і як їх оновлювати???

кнопка Установка - закладка Загрузка - версии снимков ...

GeKo писал(а):
І ще така пропозиція чи можна зробити так, щоб коли дивишся кадастровий номер з кадастрової карти, можна було його скопіювати (Ctrl+C)

Векторизация участков на кадастровой карте Украины и получение атрибутивной информации и еще три сообщения ниже по теме.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 16 июн 2015 20:49 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
04 янв 2015 17:12
Сообщения: 40
Dmitriy Fedorov
Цитата:
Векторизация участков на кадастровой карте Украины и получение атрибутивной информации и еще три сообщения ниже по теме.

Про то я знаю, я маю на увазі копіювання самого кадастрового номера...


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 17 июн 2015 08:35 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
GeKo писал(а):
Dmitriy Fedorov
Цитата:
Векторизация участков на кадастровой карте Украины и получение атрибутивной информации и еще три сообщения ниже по теме.

Про то я знаю, я маю на увазі копіювання самого кадастрового номера...

В новій версії у вікні ""Атрибуты объекта" є галочка "Записать в параметры объекта", натисніть її та та кнопку ОК і дані з ПКК зпишуться в параметри векторизованої ділянки

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 23 июн 2015 15:50 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
18 июл 2011 09:16
Сообщения: 25
Підкажіть будь-ласка! Чому кадастрова карта завантажується не така як тут - (http://map.land.gov.ua/kadastrova-karta). Тобто: на карті яка завантажилась в Digitals не вистачає земельних ділянок, які присутні на сайті?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 23 июн 2015 21:08 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
Vaho писал(а):
Підкажіть будь-ласка! Чому кадастрова карта завантажується не така як тут - (http://map.land.gov.ua/kadastrova-karta). Тобто: на карті яка завантажилась в Digitals не вистачає земельних ділянок, які присутні на сайті?

На 17-му рівні карти є ділянка? Якщо немає, то кадастровий номер ділянки напишіть

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 24 июн 2015 14:58 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
18 июл 2011 09:16
Сообщения: 25
Dmitry_Zolotar писал(а):
На 17-му рівні карти є ділянка? Якщо немає, то кадастровий номер ділянки напишіть

Я звісно вибачаюся, дійсно, на сімнадцятому рівні все є. В мене був максимальний рівень (19). А чому на 19 рівні не показуються всі ділянки?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 24 июн 2015 23:17 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
17-й та менші рівні оновлюються десь раз на тиждень, 18-й та 19-й - не так часто.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 02 авг 2015 10:15 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
02 апр 2013 15:28
Сообщения: 176
ДОброго здоров'я! Прохання до розробників:
Якщо клацнути два рази по ділянці в завантаженому растрі з ПКК окреслюється контур ділянки і відкривається вікно з атрибутивною інформацією яку можна записати в параметри, зробіть будь-ласка щоб подібне можна було проводити і з межами зон і кварталів.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...
СообщениеДобавлено: 04 янв 2016 21:56 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 466
Добрий вечір!
Перестало вже кілька днів працювати підтягування кадастрової інформації при векторизації на Публічній карті. Підозрюю, що це пов'язано із якимось оновленням самої карти з нового року. Вона то появляється, то знову не доступна в браузерному режимі. Чи хтось знає, доки це триватиме?

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 75 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB