Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 20 ноя 2017 07:39

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 334 ]  На страницу Пред.  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 06 фев 2015 23:16 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 466
sergykydr писал(а):
Хотілось би реалізувати через @Dalog.Select .... вибір файлу з конкретним масштабом..

а автомасштаб чим не підходить?

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 07 фев 2015 12:01 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
09 сен 2014 19:26
Сообщения: 97
fendak писал(а):
а автомасштаб чим не підходить?


Шаблон буде для "Креслення перенесення в натуру", подивившись Ваш відеоурок :o дізнався що при автомасштабі змінюються проміри.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 27 авг 2015 09:40 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
09 сен 2014 19:26
Сообщения: 97
Підкажіть як зробити так, щоб при автоматичному формуванні на кад. плані списка суміжників, через шаблон, в кінці назви кожного суміжника додавався заданий текст (наприклад Від А до Б - землі гр. Попова А.В. (кад. номер) ) ?

А ще краще, якщо це можливо, щоб і сам кад. номер підставлявся з параметру суміжної земельної ділянки.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 27 авг 2015 10:11 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июл 2009 08:22
Сообщения: 381
Откуда: г. Старобельск
Приклад для In4.
В шаблоні в списку суміжників напишіть Від А до Б SEL(P[20],|P[NM]|*|P[NM] кад. номер P[20]).
При створенні кадплану Діга перевірить наявність кадномеру у суміжника (параметр № 20). За відсутності (землі спільної, державної власності і т.п.) додасть тільки текст, заданий в параметрі NM, за наявності - до NM додасть кад. номер ХХХ.

_________________
П. Вечеров


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 29 авг 2015 14:38 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
09 сен 2014 19:26
Сообщения: 97
Питання до розробників :!: Чи можливо зробити так, при формуванні шаблону:
1)На зем. ділянку з якої формується документ завантажувалась Публічна Кадастрова карта,
2)Зем. ділянка автоматично векторизувалась, і разом з нею суміжні зем. ділянки,
3)З суміжних зем. ділянок витягувався кад. номер який потім підставлявся в параметр відповідного суміжника на плані


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 13 сен 2015 13:01 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 466
Чи можливо в Digitals створити шаблон RTK векторів від найблищої базової станції?

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 13 сен 2015 15:35 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
Мабуть ні

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 05 окт 2015 09:54 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
27 июл 2011 08:37
Сообщения: 155
Откуда: м.Рівне
На рахунок шаблона Викопіровка А4 (layout). Намалював умовний знак наприклад в шарі межа НП (статус шару видимий), який попадає в рамку Printable_area, але знаходиться за рамкою, в яку вставляється викопіровка. Чи можливо якось зробити так, щоб він друкувався чи потрібно встановлювати рамку по об'єкту Printable_area. Якщо так, то як це зробити скриптом, а то щось не виходить? Наперед дякую!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 05 окт 2015 10:13 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
За межами рамки карти друкуються об'єкти шарів, тип яких "Рамка и легенда", та таблиці, шар яких має ознаку "Зарамочная".

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 10 фев 2017 09:59 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июл 2009 08:22
Сообщения: 381
Откуда: г. Старобельск
Добрый день. Иногда названия смежников очень длинные. При формировании dmt шаблона таблица смежеств получается широкой, приходится постоянно редактировать, переносить длинные названия в следующую строку. Даже после установки фиксированной ширины столбца в dmt шаблоне, при формировании плана, если длина строки превышает этот размер, текст не переносится, а расширяет столбец. Есть-ли какой-то выход? Извиняюсь, работал в старой версии. В новой все хорошо. Спасибо.

_________________
П. Вечеров


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 18 апр 2017 11:27 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
27 июл 2011 08:37
Сообщения: 155
Откуда: м.Рівне
Христос воскрес!!! Дуже проблемне питання. Запускаю ДМТ-шаблон і виходить така штука, ділянка з угіддями десь пропадає, список суміжників і т.д. формується нормально. Після перезавантаження проблема зникає тільки ненадовго. Пробував на стандартних шаблонах, те ж саме
Побачив закономірності: Windows 8, 10 проблема виникає 50відсотків.
Windows 7 на роботы працює нормально, вдома ті ж самі проблеми.
Піля внесення змін в ДМТ-шаблон, скрипт обробки шару ДМТ-шаблон працює некоректно.
Підкажіть будь-ласка в чому може бути проблема, файл прикріпляю


Вложения:
непотріб.dmf [18.26 Кб]
Скачиваний: 34
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 18 апр 2017 12:53 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 466
По файлі, який ви прикріпили мало що можна сказати. Потрібний оригінал шаблону.

На сформованому документі у вас суміжники далеко в стороні. Питання - чому?. По ідеї там мала б появитися була і ділянка. Але нема. Можливо, вона видаляється якимось внутрішнім скриптом.

В шарі ІН4 Ділянка є внутрішній скрипт. До речі, він не буде працювати, коли в налаштуваннях програми Сервіс-Налаштування-закладка Читання включена опція Завантажувати шари угідь з CN, бо він орієнтований тільки на угіддя в шарі id30000. Можливо, саме тому у вас і не створюється експлікація.

А от щоб знати куди зникає ділянка вишліть сюди чи в ОП оригінал шаблону

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 19 апр 2017 11:56 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
27 июл 2011 08:37
Сообщения: 155
Откуда: м.Рівне
Пробував на стандартних шаблонах, те саме. Прикрыпляю вихідний файл


Вложения:
. П..dmf [28.63 Кб]
Скачиваний: 45
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 19 апр 2017 11:58 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
27 июл 2011 08:37
Сообщения: 155
Откуда: м.Рівне
+ шаблон кп


Вложения:
1-Калька контурів (А4)-БУД.dmt [17.52 Кб]
Скачиваний: 68
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 19 апр 2017 11:59 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
27 июл 2011 08:37
Сообщения: 155
Откуда: м.Рівне
Питання в тому що після перезагрузки всі шаблони працюють стабільно, до якогось моменту.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 334 ]  На страницу Пред.  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 9


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB