Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 19 ноя 2017 10:32

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 360 ]  На страницу Пред.  1 ... 20, 21, 22, 23, 24
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 18 окт 2016 09:31 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
06 дек 2012 18:14
Сообщения: 37
Здравствуйте. Возникла проблема с заливкой. Со вчерашнего дня перестала отображаться полупрозрачная заливка. Карта отображает заливку когда выставляешь 100% на всех стольных параметрах заливки не отображается. До этого было все нормаль. Параметры слоя не трогал.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 15 ноя 2016 12:10 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
11 июл 2009 10:30
Сообщения: 50
При открытии растра получаю ошибку "Base IFD not found"
Растр в ArcGIS i Qgis открывается без ошибок.
В чем проблема? Google не помог


Вложения:
2016-11-15_12-03-42 c.jpg
2016-11-15_12-03-42 c.jpg [ 14.47 Кб | Просмотров: 1435 ]
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 16 ноя 2016 13:06 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
01 фев 2008 12:00
Сообщения: 56
А вы когда нибудь почините глюк панели инструментов, связанный с тем что вместо имени файла шаблона используется его номер. а создав новый шаблон меняется их нумерация и каждый раз на всех кнопках меняются шаблоны


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 16 ноя 2016 22:46 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 466
adblock, користуйтеся функцією @ExecuteDocument Назва шаблону. Там прив'язка по імені.

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 03 дек 2016 21:56 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
04 ноя 2010 12:28
Сообщения: 42
Добрий вечір.

При обрізці обєктів по полігону(рамці) у деяких вузлах обрізаного обєкта міняється висота(сотні метрів додаються).
У настройках digitals стоять галочки навпроти: сохранять z при совмещении, сохранять полигоны при обрезке. точність карти=0.

У чому може бути проблема?


Вложения:
-по-полігону.dmf [86.97 Кб]
Скачиваний: 16
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 09 дек 2016 10:28 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июл 2009 08:22
Сообщения: 381
Откуда: г. Старобельск
Всем привет. Может это и не глюк, но...
Перестало маркировать линию (ALT+ЛКМ). Просто снимается пометка объекта. Помогите пожалуйста.

_________________
П. Вечеров


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 09 дек 2016 11:29 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 466
відключіть вгорі на панелі множинну позначку (крайня права кнопка)

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 09 дек 2016 12:49 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июл 2009 08:22
Сообщения: 381
Откуда: г. Старобельск
Да, стыдно. Надо было самому дойти. Удалите эти сообщения, а то неудобно как-то. :oops:
Спасибо, Николай.

_________________
П. Вечеров


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 09 дек 2016 13:49 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 466
ви думаєте, що ви одні такі, я також колись на це попадався. Через це проходить, мабуть кожний)).

Це такі капкани в програмі)).

До речі, крім цього є ще кілька:
1) не відображаються умовні знаки або взагалі карта пуста - бо включили вигляд Чорновий і забули (чи випадково включили)
2) відбувається автоматична реєстрація точок - бо випадково натиснули F2.
3) не відкриваються растри - бо система координат карти СК63(зона3), яка зараз чомусь виставлена за замовчуванням у властивостях карти XMLNormal у скачаному файлі Setup, що на офіційному сайті.
4) пропадають точки в ділянці - бо за замовчуванням включена автмоатична генералізація та ортогоналізація.

і інші є такі момоенти, вже забув, які.

До мене вже десятки разів зверталися через це. Чому розробники не зроблять, щоб при перезапуску програми вигляд Чорновий і множинна позначка скасовувалися, не знаю. Можливо, щоб було веселіше працювати)).

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 28 дек 2016 11:35 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
06 дек 2012 18:14
Сообщения: 37
Здравствуйте. Появилась ошибка при попытке привязки изображения tif. Делаю все через программ Digitals растр/ориентирование потом абсолютное ориентирование выбираю планшет, нажимаю "ок" после чего такая ошибка


Вложения:
загрузки растра.jpg [159.15 Кб]
Скачиваний: 0
загрузки растра.jpg [159.15 Кб]
Скачиваний: 0
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 28 дек 2016 15:07 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 180
Откуда: м.Львiв
Вiдкрийте в DIPEdit i перезбережiть TIF малюнки, потiм прив'язуйте


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 26 янв 2017 20:56 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
30 авг 2010 16:23
Сообщения: 99
Откуда: Хмельницкий
При спробі відредагувати XML, в реквізитах обмінного файла - 4 "Найменування підрозділу Центру ДЗК" або 5 "Ідентифікатор підрозділу Центру ДЗК" - видає помилку, один раз, до наступного перезавантаження програми.
Изображение


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 17 фев 2017 09:17 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 дек 2011 13:07
Сообщения: 200
Откуда: Дубно
у мене теж така проблема яку описав Deffar!
Ще замітив одну проблемку, часто пропадають додаткові панелі інструментів які створені (на панелі окно/...панель включено а непоказується в програмі) потрібно по новому викл/вкл усі панелі і розміщати їх теж по новому. Допоможіть з проблемою, буду вдячний!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 17 фев 2017 10:24 
Администратор
Администратор

Зарегистрирован:
28 авг 2004 17:19
Сообщения: 971
Deffar писал(а):
При спробі відредагувати XML, в реквізитах обмінного файла - 4 "Найменування підрозділу Центру ДЗК" або 5 "Ідентифікатор підрозділу Центру ДЗК" - видає помилку, один раз, до наступного перезавантаження програми.

Дякуємо за інформацію. Виправили.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals | Страница в Facebook


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 17 фев 2017 10:56 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 466
mixey_dubno писал(а):
Ще замітив одну проблемку, часто пропадають додаткові панелі інструментів які створені (на панелі окно/...панель включено а непоказується в програмі) потрібно по новому викл/вкл усі панелі і розміщати їх теж по новому. Допоможіть з проблемою, буду вдячний!


Якщо програмою вже давно користуєтеся, в тому числі репортсом і часто міняєте різні налаштування, то файл Ged.ini стає дуже великий і складний. Він починає давати збій. В мене також колись почали зникати панелі, не працювала функція "Контроль вузлів" та інше. Потім почистив цей файл (видалив) і відтоді більше нема такої проблеми.

Але на всякий случай скопіюйте собі цей файл кудись. Бо після запуску програми всі ваші персональні налаштування (опції в Сервіс-Налаштування, колір фону, вигляд курсора тощо) будуть втрачені. Доведеться налаштовувати заново.

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 360 ]  На страницу Пред.  1 ... 20, 21, 22, 23, 24

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: Google [Bot] и гости: 7


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB