Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 18 ноя 2017 02:45

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 360 ]  На страницу Пред.  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 06 ноя 2013 15:31 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
01 дек 2010 08:22
Сообщения: 36
Так, це був би не глюк, якщо б подія, записана в кнопці 2, виконувалась, після відтискання кнопки 1. А так ти візуально бачиш, що подія має виконуватись (бо кнопка натиснена), але нічого не виконується. Це вдосконалення, але ще не доведене до кінця, тому зараз воно, тільки ускладнює роботу з програмою.
І ще, як на мене, це зайві рухи, кожен раз відтискати ту кнопку, події, якої, ти хочеш щоб не виконувались, якщо раніше і так така кнопка відтискалась автоматично. Але й реалізація
voha писал(а):
відтискання кнопки оновлювало обробку подій з раніше включених кнопок
значно полегшела б роботу з програмою. Тому, я думаю треба додати й обробки подій на відтискання кнопок й функцію, яка буде відтискати всі натиснені кнопки, крім даної (хоча б в межах однієї панелі кнопок).


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 06 ноя 2013 21:43 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 601
Откуда: Ліспроект
Pavel_Lutsenko писал(а):
...як на мене, це зайві рухи, кожен раз відтискати ту кнопку, події, якої, ти хочеш щоб не виконувались, якщо раніше і так така кнопка відтискалась автоматично. ...
.Так-так. А якщо я хочу щоб виконувались і ті що раніше включені, і ті що включаю тепер - то мені робити лишні рухи :wink: . Так, здається логічно: включив обробку1 - працюєш, до неї-ж включив обробку2 - працюєш і з першою і з другою, не треба обробляти подію1 а треба обробляти лише подію2 - виключив обробку1. Такий підхід робить можливим використовувати кнопочні скрипти обробки події як "перемикачі" у режимності роботи з картами.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 06 ноя 2013 22:12 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2008 03:14
Сообщения: 159
Откуда: Тернополь
Что вы такое делаете. А то я скрипты как то не тяну. Но чую что они не хило помогли бы в работе. Может кто выложить видео пример как работают с скриптами, то есть скрипты в работе так сказать.

_________________
Спасибо всем,кто меня любит,-вы делаете меня добрее.Спасибо всем,кто меня ненавидит,-вы делаете меня сильнее.Спасибо всем,кому вообще пофиг,-вы нужны для массовки


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 07 ноя 2013 13:54 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
01 дек 2010 08:22
Сообщения: 36
Так, це було б чудово, якщо б все так і працювало і коли натисненні дві кнопки то обробка відбувалась б по двом сценаріям. Але тут не врахований момент, коли дві кнопки поставлені на одну й ту саму подію, тільки сценарії обробки різні (в мене, в основному, такі кнопки :| ). Як тоді знати за, яким сценарієм обробляється подія?
Тому якщо зараз це все, все-рівно, не працює і виникають випадки: коли кнопка натисненна, а ніяка обробка події не виконується і коли натисненні декілька кнопок на одну й ту саму подію й не зрозуміло за якою з них йде обробка, то це тільки заплутує і більш схоже на глюк ніж на вдосконалення.
Можливе вирішення - дати змогу обробляти декілька подій в одній кнопці.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 08 ноя 2013 18:39 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 601
Откуда: Ліспроект
Pavel_Lutsenko писал(а):
... тут не врахований момент, коли дві кнопки поставлені на одну й ту саму подію, тільки сценарії обробки різні (в мене, в основному, такі кнопки :| ). Як тоді знати за, яким сценарієм обробляється подія?
Чому це, не врахований. Оброблятиметься подія з останньої натиснутої кнопки. Треба лише розробникам доробити відновлення обробки події з натиснутих раніше кнопок при відтисканні якоїсь кнопки.
Pavel_Lutsenko писал(а):
Тому якщо зараз це все, все-рівно, не працює і виникають випадки: коли кнопка натисненна, а ніяка обробка події не виконується і коли натисненні декілька кнопок на одну й ту саму подію й не зрозуміло за якою з них йде обробка, то це тільки заплутує і більш схоже на глюк ніж на вдосконалення.
Так пропонуєте рухатись назад? :? . Краще - вперед.
Pavel_Lutsenko писал(а):
Можливе вирішення - дати змогу обробляти декілька подій в одній кнопці.
Це - не вирішення. Вам доводилось використовувати функцію @ToolbarButtonState Toolbarname.Buttonname? Не даремно скрипти обробки події на кнопках називають ще "режимними" скриптами.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 11 ноя 2013 11:57 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 601
Откуда: Ліспроект
_Visco_ писал(а):
Что вы такое делаете. А то я скрипты как то не тяну. Но чую что они не хило помогли бы в работе. Может кто выложить видео пример как работают с скриптами, то есть скрипты в работе так сказать.
Тут все про скрипти


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2013 16:10 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
01 дек 2010 08:22
Сообщения: 36
voha писал(а):
Так пропонуєте рухатись назад? . Краще - вперед.

Звісно вперед! Аби не на місці :)

voha писал(а):
Вам доводилось використовувати функцію @ToolbarButtonState Toolbarname.Buttonname

Дякую за інформацію! А чи можливо в самих скриптах, якимось чином, відтискати кнопки?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2013 18:54 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 601
Откуда: Ліспроект
Pavel_Lutsenko писал(а):
...чи можливо в самих скриптах, якимось чином, відтискати кнопки?
Звичайно. Виклик режимного скрипта-1 з команди, записаної перед обробщиком події на кнопці-2, дає той самий результат, якби ми клацнули мишою на режимній кнопці-1. Тобто, щоб по-любому відтиснути кнопку-1 при натисканні режимної кнопки-2, у скрипті-2 аналізуйте стан кнопки-1, і якщо натиснута - просто викличіть скрипт-1 зі скрипта-2. Але, якщо обробщик події зі скрипта-2 містить ту ж подію що й скрипт-1, він не вступить в дію :!: . От тут згідний - непорядок.

От простенька панелька з двох кнопок.
Вложение:
Proba-1.tlb [713 байт]
Скачиваний: 117


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 13 ноя 2013 09:36 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
05 июн 2013 19:41
Сообщения: 14
При извлечении в участок in-4, не игнорирует угловых смежников. Просьба исправить.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 13 ноя 2013 12:02 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
01 дек 2010 08:22
Сообщения: 36
voha писал(а):
От простенька панелька з двох кнопок
Дякую!
voha писал(а):
Але, якщо обробщик події зі скрипта-2 містить ту ж подію що й скрипт-1, він не вступить в дію
В такому випадку, я думаю, можливий варіант на кнопці-2 викликати режимний скрипт-2 виключаючи його, й наступною дією викликати знову режимний скрипт-2 включаючи його.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 14 ноя 2013 09:33 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 дек 2011 13:07
Сообщения: 200
Откуда: Дубно
ДОброго ранку! хто стикався з такою проблемою? Коли загружаю карту (зображення) і активна вкладка инфо програма починає висіти, або коли нажимаю инфо виділеної карти (зображення) теж саме відбувається! Може хто стикався з такою проблемою прошу допомоги! Скрін добавляю..


Вложения:
111.jpg [137.48 Кб]
Скачиваний: 0
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 14 ноя 2013 09:56 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
Програма робить спробу відкрити растровий файл, ім'я якого записано в параметрі типу "файл" поміченого об'єкта. Відключіть "галочку" Окно-Просмотр файлов

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 14 ноя 2013 16:32 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 дек 2011 13:07
Сообщения: 200
Откуда: Дубно
Dmitry_Zolotar писал(а):
Програма робить спробу відкрити растровий файл, ім'я якого записано в параметрі типу "файл" поміченого об'єкта. Відключіть "галочку" Окно-Просмотр файлов

Дякую!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 18 ноя 2013 23:20 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 466
При роботі з скриптами зіткнувся з проблемою, коли функція @Dialog.EditParameter ID20020 інколи відкриває стандартну форму для заповнення Адреси земельної ділянки, а інколи замість стандатної форми появляється якась проста форма з написом "Значение"

При чому в тих же умовах, при незмінності скрипту і карти один раз видає так, інший - так. Що за глюк і від чого він залежить?

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 19 ноя 2013 10:39 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
26 фев 2007 12:04
Сообщения: 1751
Откуда: Vinnitsa
Стандартное окно ввода значения открывается для строкового параметра, если его поле Маска пустое. Если же там задан список полей и их значений, откроется форма, содержащая перечисленные поля.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 360 ]  На страницу Пред.  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 5


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB