Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 20 ноя 2017 19:00

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 360 ]  На страницу Пред.  1 ... 20, 21, 22, 23, 24  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 05 дек 2013 17:58 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
05 дек 2013 17:44
Сообщения: 8
Проблема Access violation at address
Це якось пов'язано з версіями самого "Ged.exe"?
Одні програми відображаються як "Digitals, build xx.yy.dd" другие "Digitals ХЕ, build xx.yy.dd" яка між ними різниця?
На різних ПК при роботі з однією картою(не через sql-сервер), з різною періодичністю видають таку помилку.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 05 дек 2013 19:40 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 601
Откуда: Ліспроект
Stav89 писал(а):
Проблема Access violation at address
Це якось пов'язано з версіями самого "Ged.exe"?
Одні програми відображаються як "Digitals, build xx.yy.dd" другие "Digitals ХЕ, build xx.yy.dd" яка між ними різниця?...
Читайте, а по-другому - мабуть, тут читайте


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 06 дек 2013 09:11 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
26 фев 2007 12:04
Сообщения: 1751
Откуда: Vinnitsa
Наш типичный ответ на такие ошибки, рекомендация поработать в отладочной версии программы и выслать нам отчет об ошибке, когда таковая возникнет.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 09 дек 2013 16:58 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
05 дек 2013 17:44
Сообщения: 8
Викладіть, будь ласка, дистрибутив за весну-літо 2013. повний дистр. на vingeo за 11.11 часто вилітає з помилкою access violation. Потрібна найбільш стабільна версія, перевірена в роботі.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 12 дек 2013 18:02 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
26 фев 2007 12:04
Сообщения: 1751
Откуда: Vinnitsa
Давайте лучше разберемся почему вылетает, поработайте в отладочной версии программы и вышлите нам отчет об ошибке.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 11 фев 2014 16:52 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
31 янв 2012 08:26
Сообщения: 26
Откуда: Житомир
Нагадаю про те, що вже давно тут писав:

xrayspirt писал(а):
Є невелика незручність при введенні даних у вкладці "інфо".. Наприклад я хочу заповнити поле "назва вулиці", і написати в ньому "Ярослава Мудрого вул.". Нажимаю "шифт"+"Я" і замість того, щоб вставлялась велика буква, виконується комбінація Shift+Z. Приходиться капсом велику букву ставити. Чи можна це якось виправити? Міняти комбінації клавіш на інші - не варіант.


Зробіть при вводі тексту блокування гарячих клавіш.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 28 апр 2015 10:17 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
23 апр 2015 09:07
Сообщения: 1
Почему DLS процесс перманентно поджирает 50% производительности процессора? Вставлен ключ, не вставлен, всё равно кушает ровно?
win XP


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 28 апр 2015 13:39 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
LeViK писал(а):
Почему DLS процесс перманентно поджирает 50% производительности процессора? Вставлен ключ, не вставлен, всё равно кушает ровно?
win XP

Обновите DLS, видимо у Вас очень старая версия.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 15 фев 2016 20:09 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 466
Виникла проблема з командою Контроль вузлів. Вузли знаходить, але кнопка "Виправити" не активна. В чому може бути причина?
При чому на усіх файлах.

Проблема колись вже мала місце. Тоді мені допомогли через e-mail, порадивши почистити один із файлів налаштувань програми, чи то Ged.ini чи якийсь інший. Давно було, не пригадую. Підкажіть, будь-ласка, що зробити?


Вложения:
2016-02-15_194413.jpg
2016-02-15_194413.jpg [ 10.75 Кб | Просмотров: 2930 ]

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 28 фев 2016 17:13 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 466
Добрий день.
Хочу звернути увагу розробників на глюк в програмі, який не дає нормально працювати.
Це стосується команди "Петлю в складний полігон"
Дана команда працює з помилками, коли на карті три і більше внутрішні полігони, і контур зовнішнього полігону-петлі довкола будь-якого, крім першого та останнього з внутрішніх об'єктів починається і закінчується тією ж самою точкою (позначено червоним). В такому випадку команда не може перетворити петлю в складний полігон.

Може проблема насправді в іншій команді (Петля) - яка неправильно формує петлі. Але факт того, що проблема існує і такі випадки неправильного перетворення трапляються досить часто.

Зразок файлу, який неправильно конвертується.

І щодо контролю вузлів. Видалив файл Ged.ini - запрацювало. Довелося заново виставляти налаштування програми. Але це не страшно. Об'єм файлу зменшився із 250 до 50 кб.


Вложения:
2016-02-28_170816.png
2016-02-28_170816.png [ 7 Кб | Просмотров: 2840 ]

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 15 мар 2016 14:06 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
20 июн 2007 21:35
Сообщения: 30
Откуда: Винница
в Віндовс 10 при запуску Діджиталс вилітає таке вот вікно (Див. в додатку). Історія відкритих попередньо файлів затерта і кнопки виведені на робочий стіл - зникли. В Чому причина? На суппорт писав. На старих версіях працює нормально.


Вложения:
Screenshot_9.jpg
Screenshot_9.jpg [ 36.3 Кб | Просмотров: 2698 ]

_________________
Отдельное спасибо алфавиту за предоставленные буквы.
Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 15 мар 2016 15:00 
Администратор
Администратор

Зарегистрирован:
28 авг 2004 17:19
Сообщения: 971
S@SH писал(а):
в Віндовс 10 при запуску Діджиталс вилітає таке вот вікно (Див. в додатку). Історія відкритих попередньо файлів затерта і кнопки виведені на робочий стіл - зникли. В Чому причина? На суппорт писав. На старих версіях працює нормально.

Перевірте що у вас стоїть у полі Рабочая папка по умолчанию (Сервіс|Настройки|Главная). Можливо там якась неіснуюча папка.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals | Страница в Facebook


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 07 апр 2016 15:54 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
04 ноя 2010 12:28
Сообщения: 42
Працюю в Digitals за 3d монітором (120 Гц, відеокарта Quadro 5000). Паралельно працює INHO (DTMmaster) в стерео режимі
Відкриваю растр (356МБ-jpg100%) як підложка (пробував і вставка растр.зображення як посилання).

ПРОБЛЕМА: при переміщенні по растру з Півночі на Південь (зверху в низ) екран оновлюється -ВСЕ ОК. Як тільки переміститись з Півдня на Північ растр йде полосками.

При переміщенні зліва на право і навпаки - проблема відсутня.

Пробував відеокарти (Qudro k620, Quadro k1200) - з ними такої проблеми не спостерігалось.

Можливо відео слабеньке. Але чому проблема тільки при переміщенні по растру знизу вверх?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 18 апр 2016 13:21 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
01 фев 2008 12:00
Сообщения: 56
Почему Ged.exe потребляет 90-99% процессора, когда загружен растр из интернета?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 09 июн 2016 12:52 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
04 ноя 2010 12:28
Сообщения: 42
Доброго дня!

Виникли проблеми при перерахунку координат на еліпсоїді WGS-84 в GRS-80. Можливо помилка в описі датумів

ось мої датуми

;1 (28°24мин)
[1-GRS80]
a=6378137
f=298.257222101
Scale=0.99994
FalseEast=200000
FalseNorth=-5000000
PrimeMeridian=1.4
AddZone=0
CurrentZone=5
Helmert=0 0 0 0 0 0 0

;2(28°24мин)
[2-WGS84]
a=6378137
f=298.257223563
Scale=0.9996
FalseEast=200000
FalseNorth=-5000000
PrimeMeridian=1.4
AddZone=0
CurrentZone=5
Helmert=0 0 0 0 0 0 0


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 360 ]  На страницу Пред.  1 ... 20, 21, 22, 23, 24  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: Google [Bot] и гости: 7


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB