Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 16 окт 2019 02:05

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 450 ]  На страницу Пред.  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 22 окт 2018 15:54 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
25 окт 2007 14:47
Сообщения: 25
Откуда: наразі Україна, м.Жидачів
експлікація в кад плані та xml відрізняється на 1 кв.м 0,0981 та 0,0980
https://ibb.co/hbaGFq


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 09 ноя 2018 09:16 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
26 янв 2015 15:38
Сообщения: 51
Откуда: Полтава
Доброго здоров'я колеги. Є проблема. Заглючила зйомка. Креслили-крелили, потім завис, відкриваю файл - крутить-крутить, і нічого, висить. Файл почав займати 200 мб, ні растрів, нічого не завантажували в процесі роботи. Лиш по точках креслили. Глюк. Чи можна якось врятувати накреслене? Допоможіть. Дякую.
Посилання на файл нижче
https://fex.net/648129590116?fileId=949280410


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2018 13:18 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 294
Откуда: м.Львiв
Poltavan писал(а):
Доброго здоров'я колеги. Є проблема. Заглючила зйомка. Креслили-крелили, потім завис, відкриваю файл - крутить-крутить, і нічого, висить. Файл почав займати 200 мб, ні растрів, нічого не завантажували в процесі роботи. Лиш по точках креслили. Глюк. Чи можна якось врятувати накреслене? Допоможіть. Дякую.

Скинув Вам на ЛС результат

_________________
Більшість хороших програмістів виконують свою роботу не тому, що очікують оплати або визнання, а тому, що отримують задоволення від програмування.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 20 ноя 2018 15:54 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
26 янв 2015 15:38
Сообщения: 51
Откуда: Полтава
Не зовсім глюк, але не знаю де правильно спитати.
При зборі, скажімо суміжників, відразу після натискання F5 перекидає у вікно info - як це вимкнути.
Дякую.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 20 ноя 2018 16:02 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
26 янв 2015 15:38
Сообщения: 51
Откуда: Полтава
Колеги, розібралися самі. Це вимикається в меню - Збір\Автопараметри та там же Автопідписи


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 20 дек 2018 17:32 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
17 апр 2006 15:07
Сообщения: 27
Откуда: Киев
ID7000511 = Для ведення особистого селянського господарства
GET(-1 P[id7000511]) = ведення особистого селянського господарства
функция GET работает правильно.

ID7000511 = Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
GET(-1 P[id7000511]) = будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка
функция GET работает не правильно - исчезает ) в конце.

Исправьте пожалуйста.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 28 дек 2018 11:53 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
21 дек 2012 16:33
Сообщения: 114
как понять природу происхождения данной ошибки??? появляется при сохранении
если закрыть карту после такого глюка, то она полностью станет ПУСТОЙ!!!

Периодически такой глюк выпадает, но блин "дед лайн" перед носом!!! ЧТО делать???


Вложения:
3.jpg
3.jpg [ 256.61 Кб | Просмотров: 1850 ]
2.jpg
2.jpg [ 46.99 Кб | Просмотров: 1850 ]
1.jpg
1.jpg [ 290.89 Кб | Просмотров: 1850 ]
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 24 янв 2019 00:24 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 294
Откуда: м.Львiв
Помiнявся протокол на ресурсi ПКК (https), вiдповiдно не завантажуються карти iз сайту. Прохання поправити. Дякую.

_________________
Більшість хороших програмістів виконують свою роботу не тому, що очікують оплати або визнання, а тому, що отримують задоволення від програмування.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 24 янв 2019 21:20 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 294
Откуда: м.Львiв
При вiдкриттi dml файлу вискакує вiкно з наступною помилкою


Вложения:
01.jpg
01.jpg [ 10.02 Кб | Просмотров: 1705 ]

_________________
Більшість хороших програмістів виконують свою роботу не тому, що очікують оплати або визнання, а тому, що отримують задоволення від програмування.
Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 29 янв 2019 20:51 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
11 мар 2011 10:18
Сообщения: 39
Подскажите. При запуске Digitals на диске D создается постоянно файлик "1.png"


Вложения:
2019-01-29_204939.png
2019-01-29_204939.png [ 19.71 Кб | Просмотров: 1659 ]
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 30 янв 2019 14:51 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2080
Откуда: Vinnitsa
00zakachka00 писал(а):
Подскажите. При запуске Digitals на диске D создается постоянно файлик "1.png"

Обновите программу, исправлено 25.01.19

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 24 фев 2019 16:35 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
09 дек 2015 12:30
Сообщения: 34
Доброго дня. Питання до розробників.
При використанні Многопользовательського режиму (Блокування відкритих файлів) у папці з відкритим файлом *.dmf створюється тимчасовий файл формату *.dmf.lock.tmp, але чомусь при закритті файлу *.dmf, не завжди видаляється тимчасовий файл *.dmf.lock.tmp. В чому може бути причина? І якщо можна, будь-ласка виправте.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 05 мар 2019 16:12 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
09 дек 2015 12:30
Сообщения: 34
Доброго дня.
При вставці внедренного об'єкта, таблиці з Excel, пропадає її форматування.
Виправіть будь-ласка.


Вложения:
Tabl.jpg [104.47 Кб]
Скачиваний: 0
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 05 мар 2019 23:32 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2080
Откуда: Vinnitsa
petrogeo писал(а):
Доброго дня.
При вставці внедренного об'єкта, таблиці з Excel, пропадає її форматування.
Виправіть будь-ласка.

Зкиньте приклад dmf-файлу з такою таблицею та вкажіть версію офиса.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 06 мар 2019 08:38 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
09 дек 2015 12:30
Сообщения: 34
Dmitry_Zolotar писал(а):
petrogeo писал(а):
Доброго дня.
При вставці внедренного об'єкта, таблиці з Excel, пропадає її форматування.
Виправіть будь-ласка.

Зкиньте приклад dmf-файлу з такою таблицею та вкажіть версію офиса.

Office 2016. файл з таблицями був створений ще у листопаді 2018р., а зараз при його редагуванні втрачається форматування таблиці.
Можливо в мене щось з Office 2016. Допоможіть розібратись в чому причина.


Вложения:
Karta z Tabl.dmf [69.55 Кб]
Скачиваний: 145
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 450 ]  На страницу Пред.  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB