Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 23 сен 2017 14:42

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 13 ] 
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Access violation
СообщениеДобавлено: 12 май 2017 16:48 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 164
Откуда: м.Львiв
Доброго дня. При вiдкриттi шаблону формування документацiї виникає дана помилка пiсля оновлень вiд 16.02.2017 аж до теперiшнього часу. Скидаю для прикладу файл шаблону. I колись просив оновити вiдлагоджувальний файл Digitals, оскiльки помилки такого типу виникають досить часто. Дякую.

P.S. Старi версiї (до вчорашнього дня) викидали дану помилку пiсля Витягнення дiлянки в In4, закриття карти i повторного вiдкриття i вибору об'єкту.


Вложения:
1000.DMT [16.07 Кб]
Скачиваний: 18
Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Access violation
СообщениеДобавлено: 12 май 2017 21:33 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 164
Откуда: м.Львiв
Помилка була у зв'язку з великою кiлькiстю параметрiв в вихiдному файлi (їх було 1275), хоча старi версiї на це не не реагували.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Access violation
СообщениеДобавлено: 15 май 2017 09:28 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
27 июл 2011 08:37
Сообщения: 150
Откуда: м.Рівне
Подібна проблема, якщо додати в список доступних ділянці параметрів =neighbour(nm), постійно вискакує "Access violation" і ще якісь приколи. Не можу догнать в чому річ.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Access violation
СообщениеДобавлено: 15 май 2017 09:36 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1847
Откуда: Vinnitsa
shyrko писал(а):
Подібна проблема, якщо додати в список доступних ділянці параметрів =neighbour(nm), постійно вискакує "Access violation" і ще якісь приколи. Не можу догнать в чому річ.

В останній версії програми ця проблема(з функцією neighbour) вже відсутня.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Access violation
СообщениеДобавлено: 15 май 2017 17:30 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 164
Откуда: м.Львiв
Руслан Пархуць писал(а):
Помилка була у зв'язку з великою кiлькiстю параметрiв в вихiдному файлi (їх було 1275)
не зовсiм (кiлькiсть параметрiв не впливає). Помилка виникає, коли в параметрах є "група умовних знакiв", iндексiв яких не iснує (параметр P[16] з прикладу). Приклад з помилкою додаю.


Вложения:
Test-01.dmf [2.04 Кб]
Скачиваний: 16
Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Access violation
СообщениеДобавлено: 30 май 2017 22:47 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 458
Прохання до розробників Digitals зняти із списку доступних угідь групи угідь 001.00, 002.00, 003.00 і т. д. Бо не зрозуміло, для чого вони там? Їх наявність тільки сприяє не правильному заповненню обмінників. Бо дехто в силу того, що за новою класифікацією відсутня прибудинкова територія бере і вибирає тип угіддя 007.00.

Коли угіддя були за формою 6-зем, ніхто ж не вибирав 35.00, бо таке угіддя було не доступним в списку угідь програми.

А зараз є соблазн так ставити, бо зараз відсутня категорія - прибудинкова територія, яка раніше була під 35.3. Але 007.00 ніяк не може бути прибудинковою територією - бо це сума всіх угідь даної категорії так само, як 35.00. За новою класифікацією і прибудинкова територія і будівлі - це все 007.01 Малоповехова забудова!

Це стосується і інших груп, наприклад 011.00.

Через це виходить плутанина із сумою всіх угідь в експлікації.


Вложения:
2017-05-30_231430.png
2017-05-30_231430.png [ 10.04 Кб | Просмотров: 538 ]

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Access violation
СообщениеДобавлено: 13 июн 2017 14:16 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 164
Откуда: м.Львiв
Я також так думав, але як тодi з кодами 012.00, 013.00, 014.00. Ставити для них коди вiдповiдно 012.01, 013.01, 014.01 - але таких немає в постановi, згiдно якої 012, 013, 014 це групи, а 00 -підгрупи (шапка таблицi). Особисто я їх використовую для прибудинкової територiї.


Вложения:
iдведення 52a.jpg
iдведення 52a.jpg [ 18.35 Кб | Просмотров: 410 ]


Последний раз редактировалось Руслан Пархуць 13 июн 2017 14:29, всего редактировалось 1 раз.
Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Access violation
СообщениеДобавлено: 13 июн 2017 14:24 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 164
Откуда: м.Львiв
Руслан Пархуць писал(а):
Руслан Пархуць писал(а):
... Помилка виникає, коли в параметрах є "група умовних знакiв", iндексiв яких не iснує (параметр P[16] з прикладу). Приклад з помилкою додаю.

... вже i вiдпустка закiнчилась, а помилка залишилася :)


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Access violation
СообщениеДобавлено: 13 июн 2017 14:30 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 458
Руслан Пархуць писал(а):
Я також так думав, але як тодi з кодами 012.00, 013.00, 014.00. Ставити для них коди вiдповiдно 012.01, 013.01, 014.01 - але таких немає в постановi.

А чому не можна ті коди, які не мають підгруп так і залишити 012.00, 013.00, 014.00?

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Access violation
СообщениеДобавлено: 13 июн 2017 14:44 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 164
Откуда: м.Львiв
Можна, так само можна i використати код 007.00 :)
... але це все потрiбно викласти в iншу тему, ця створена для помилок типу Access violation.


Руслан Пархуць писал(а):
Руслан Пархуць писал(а):
... Помилка виникає, коли в параметрах є "група умовних знакiв", iндексiв яких не iснує (параметр P[16] з прикладу). Приклад з помилкою додаю.

... вже i вiдпустка закiнчилась, а помилка залишилася :)


Вложения:
01a.jpg
01a.jpg [ 43.71 Кб | Просмотров: 410 ]
Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Access violation
СообщениеДобавлено: 13 июн 2017 17:18 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1847
Откуда: Vinnitsa
Руслан Пархуць писал(а):
Руслан Пархуць писал(а):
Руслан Пархуць писал(а):
... Помилка виникає, коли в параметрах є "група умовних знакiв", iндексiв яких не iснує (параметр P[16] з прикладу). Приклад з помилкою додаю.

... вже i вiдпустка закiнчилась, а помилка залишилася :)

В новій версії програми під час копіювання/вставки об'єктів з карти в карту додаються також усі використані параметри, умовні знаки, "групи" умовних знаків та ланцюжки умовних знаків.
Виправьте свій шаблон і позбавитесь проблеми.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Access violation
СообщениеДобавлено: 13 июн 2017 22:18 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 164
Откуда: м.Львiв
Dmitry_Zolotar писал(а):
В новій версії програми під час копіювання/вставки об'єктів з карти в карту додаються також усі використані параметри, умовні знаки, "групи" умовних знаків та ланцюжки умовних знаків.
Виправьте свій шаблон і позбавитесь проблеми.

Дякую, я це звичайно виправив, але мова iде не про шаблон, а про вихiдний файл, з якого формується документ по шаблону i в якому (припустимо) можна зробити помилку при формуваннi параметру з використанням умовних знакiв (наприклад останнiй елемент буде посилатися на неiснуючий iндекс) i результатом буде Access violation. Дiло в тому, що виконавцi використовують давно створенi об'єкти i з них формують документи по нових шаблонах, можливо при створеннi нових i "додаються також усі використані параметри, умовні знаки, "групи" умовних знаків та ланцюжки умовних знаків".


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Access violation
СообщениеДобавлено: 10 авг 2017 13:46 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 458
Коли закриваю документи, які сформовані через Сервіс-Документи не на хрестик вгорі, а на хрестики на вкладках, при цьому, якщо ці вкладки не були перед тим активовані мишкою (не відображаються на екрані), то часто вискакує помилка Access violation. Таке зустрічав на кількох машинх з ОС Віндовс 7, на ХР такого не зустрічав.

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 13 ] 

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB