Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 19 ноя 2017 03:05

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 6 ] 
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Скрипт не бачить папку Digitals
СообщениеДобавлено: 07 дек 2016 12:56 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 466
При читанні зовнішніх скриптів, коли шлях до програми містить пробіли у назвах папок, функція @ExecuteScript не може знайти шлях до скрипту.
Це тільки в тому разі, коли зовнішній скрипт знаходиться поза межами папки Library.

Аналогічно не вдається прочитати шлях до списку в папці Lists, коли файл знаходиться у вкладеній папці та коли програма була переміщена (чи повторно інстальована) в інше місце.

Якщо це не складно, виправте, будь-ласка. Бо коли багато скриптів, то не зручно все кидати в одну папку. А прописувати все в одному скрипті також не виходить, бо є обмеження на 2000 рядків.

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Скрипт не бачить папку Digitals
СообщениеДобавлено: 09 дек 2016 09:19 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 601
Откуда: Ліспроект
fendak писал(а):
...коли шлях до програми містить пробіли у назвах папок...
Мусимо сказати розробникам дякуємо за те, що Digitals не вимає інсталяції на систему, а працює справно як такий, що був вставлений (як тека Digitals із усім її вмістом) з носія інформації у корінь диску. А ви пробували змінювати шлях до будь-яких програмних тек інших, інстальованих у системі програм? Наприклад - Program Files? Думаю слід розуміти, що в програмі на вході передбачено дотримання елементарно-простих правил. Мабуть зробити так, щоб програма знала в якій одній, вкладеній у програмну, теці є ваші скрипти - це значить додати в налаштування програми цілу вкладку, на якій користувач має вказати шляхи до тек зі скриптами, зі списками, зі ... , і т.д.

Хай собі всі скрипти, хоч їх буде і тисяча-друга, будуть в теці Library, просто у назві файла скрипта поставте собі правило: перше слово таке, яким би ви назвали теку зі скриптами певного напрямку :wink: І все буде в порядку.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Скрипт не бачить папку Digitals
СообщениеДобавлено: 09 дек 2016 11:35 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 466
ні, я виходив з того, що можливість підтягувати скрипти з інших папок вже існує. І програма автоматично це уже визначає. Є тільки один єдиний мінус. Коли в назвах папок є пробіл, то тільки тоді не працює. Думаю, що це просто маленьке недоопрацювання і надіюся, що це не складно виправити. Якщо складно - то питань нема. Я просто спитав.

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Скрипт не бачить папку Digitals
СообщениеДобавлено: 17 фев 2017 19:18 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
05 июл 2016 11:31
Сообщения: 5
fendak писал(а):
ні, я виходив з того, що можливість підтягувати скрипти з інших папок вже існує. І програма автоматично це уже визначає. Є тільки один єдиний мінус. Коли в назвах папок є пробіл, то тільки тоді не працює. Думаю, що це просто маленьке недоопрацювання і надіюся, що це не складно виправити. Якщо складно - то питань нема. Я просто спитав.

Можна звернутися по внутрішньому імені
наприклад Program Files (x86) має внутрішнє ім'я Progra~2, а для Program Files - Progra~1
В скрипті заміни "c:\Program files\Digitals" на "c:\Progra~1\Digitals" - шлях без пробілів
Якщо ще актуально
:roll: :roll: :roll:


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Скрипт не бачить папку Digitals
СообщениеДобавлено: 03 мар 2017 14:07 
Администратор
Администратор

Зарегистрирован:
28 авг 2004 17:19
Сообщения: 971
fendak писал(а):
При читанні зовнішніх скриптів, коли шлях до програми містить пробіли у назвах папок, функція @ExecuteScript не може знайти шлях до скрипту.

Проблема була пов'язана с з тим, що після імені скрипта через пробіл можуть їти параметри. Тому програма вважала все що після пробіла параметрами. Виправили. Теперь беріть ім'я скрипта з пробілами у подвійні лапки.

А що не так з шляхом у Lists? Можете пояснити детальніше, або прислати приклад.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals | Страница в Facebook


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Скрипт не бачить папку Digitals
СообщениеДобавлено: 04 мар 2017 12:38 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 466
дякую

maksimimid писал(а):
А що не так з шляхом у Lists? Можете пояснити детальніше, або прислати приклад.


Коли в масці параметра задано шлях до файлу, який знаходиться у іншій папці, а не в папці Lists, наприклад: *,*@Вибір:E:\Digitals\scrAkt\scrAktYesNo.txt|Наступний пункт, то дана маска інколи не працювала. Як мені пояснив один програміст, це пов'язано з тим, що коли програма Digitals не знаходиться в тому місці, де вона була інстальована, чи коли вона була повторно інстальована в інше місце, то в реєстрі віндовс прописується тільки перший шлях початкової інсталяції і при повторній інсталяції чи переміщенні папки дігіталс в іншу місце цей шлях в реєстрі залишається старий.

І справа ще в тому, що не на кожному комп'ютері цю помилку можна відтворити. На деяких працює. Не знаю, від чого це залежить, мабуть від типу ОС.

В принципі, для мене ця проблема вже не так актуальна, бо я після численних звернень, що це не працює переніс всі файли масок у папку Lists.

П.С. Маску я встановлював скриптом:
$Papka=@ProgramFolder
$V=@Calc Char(124)
$V=@DequoteText $V
@FileNew Тест /Template=XMLNormal.dmf
$N=@Map.NewObject ID70005
@Map.Object[$N].Point[1] 100 100
@Map.RefreshObject $N
@Map.SelectObject $N
@SelectTab 3
$Par96=@Map.Parameters.Get ID50096
@if $Par96= then @Map.Parameters.Add 50096 5 Тест
$ParDil=@Map.Layers.GetValidParameters ID70005
@Map.Layers.SetValidParameters ID70005 $ParDil ID50096
@Map.Parameters.Mask ID50096 *,*@Вибір:$Papka\scrAkt\scrAktYesNo.txt$VНаступний пункт

файл маски прикріплюю


Вложения:
scrAktYesNo.txt [14 байт]
Скачиваний: 16

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 6 ] 

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB