Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 21 ноя 2017 11:56

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 130 ]  На страницу Пред.  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 20 сен 2016 13:40 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 601
Откуда: Ліспроект
Новые возможности программы - Составные условные знаки через списковые параметры - дуже толкова можливість для оформлення та візуалізації тематичних карт.
Однак після зміни типу параметра на "список" і присвоєння значення його маски (наприклад ЛІСОВІ КУЛЬТУРИ ЛІСОВІДНОВЛЮВАЛЬНІ 109|КОРДОНИ ЛІСОВІ 51), де значення параметра відділено від номера умовного знаку символом табуляції, спостерігається заливка контейнера підпису, винесеного з іншого параметра. Причому, заливка контейнера підпису така ж, як заливка лінійного умовного знаку, призначеного для шару.
Зауважу, що атрибути заливки в менеджері параметрів мають перевагу над вказаними атрибутами для контейнера підпису.
Вложение:
Demo.JPG
Demo.JPG [ 14.3 Кб | Просмотров: 1251 ]
Безперечно, така особливість ще більш візуалізує віднесення об'єкта до певного шару за заливкою контейнера підпису (на скріні: полігони 3, 4 і 7 в шарі з умовним знаком - жовтий пунктир; полігон 6 - в іншому шарі, з умовним знаком - бірюзова суцільна лінія).

Але виникає дилема: або заливка контейнера підпису така як в менеджері параметрів, або така - як заливка лінійного умовного знаку, навіть при атрибутах параметра - "без заливки".

Мабуть, в менеджері параметрів, у фреймі "Атрибути заливки", тепер потрібна опція "Преобладать" - рос., або "Переважати" - укр.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 22 сен 2016 11:54 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
06 дек 2012 18:14
Сообщения: 37
Здравствуйте. Подскажите что нужно отключить в настройках, что бы перестала обновляться карта при каждом приближении или действии (постоянно начинает мерцать - то появляется то убирается и так пока все объекты не перегрузит) на карте много объектов я думаю что это авто обновления карты. Включить черновой вид не вариант, не видно подписей.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 22 сен 2016 15:48 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
faram писал(а):
Здравствуйте. Подскажите что нужно отключить в настройках, что бы перестала обновляться карта при каждом приближении или действии (постоянно начинает мерцать - то появляется то убирается и так пока все объекты не перегрузит) на карте много объектов я думаю что это авто обновления карты. Включить черновой вид не вариант, не видно подписей.
Это карта сохраненная в Postgresql?

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 23 сен 2016 08:48 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 601
Откуда: Ліспроект
Dmitry_Zolotar писал(а):
faram писал(а):
Здравствуйте. Подскажите что нужно отключить в настройках, что бы перестала обновляться карта при каждом приближении или действии (постоянно начинает мерцать - то появляется то убирается и так пока все объекты не перегрузит) на карте много объектов я думаю что это авто обновления карты. Включить черновой вид не вариант, не видно подписей.
Это карта сохраненная в Postgresql?
Слушна пропозиція: не оновлювати всю карту на екрані, якщо при затиснутій клавіші "shift" прокрутив колесо миші для збільшення/зменшення масштабу відображення.
Одне діло, меню Сервіс > Налаштування... вкладка Вигляд поле Кратність зміни масштабу, цей показник визначає кратність зміни масштабу відображення кнопками "+"/"-". Колесом миші - от тут оновлення карти відбувається з "малою" кратністю.
Мається на увазі зробити так, щоб визначати в налаштуваннях: оновляти карту один раз при зміні масштабу колесом миші- коли перестав крутити колесо миші?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 30 сен 2016 15:46 
Администратор
Администратор

Зарегистрирован:
28 авг 2004 17:19
Сообщения: 971
voha писал(а):
Вихід є: перед запуском будь-якого скрипта перевірити, чи не заповнена маска P[-7] і якщо заповнена - очистити маску та зберегти карту... Так тип же параметра - рядок, чому ж так? Щоб виконавцю оновитись з Інтернет - виходить потім морока на голову зі скриптами через маску параметра. Може варто виправити поводження програми із фіксованим параметром?

Так, дійсно. Для фіксованих параметрів, які є числовими, формула спрацьовувала навість якщо змінити тип параметру на Строка.

Помилку виправлено.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals | Страница в Facebook


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 03 окт 2016 13:54 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 601
Откуда: Ліспроект
Sergey Oleynik писал(а):
Так, дійсно. Для фіксованих параметрів, які є числовими, формула спрацьовувала навість якщо змінити тип параметру на Строка.

Помилку виправлено.
Чемно дякую. Тепер, з версії 30.09.16, ліспроект може далі працювати зі скриптами в лісових картах.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 07 дек 2016 11:13 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
13 авг 2016 21:20
Сообщения: 1
Хочу додати параметри матеріалу покриття для шару покриття доріг в Digitals. Раніше ця функція спрацьовувала, можливо я щось не те роблю, чи є якийсь ньюанс? Я відредагувала маску параметра, зберегла зміни, додала необхідний параметр в слой, але випадаючий список чомусь не з'являється...


Вложения:
Screen Shot 12-07-16 at 11.18 AM.JPG [597.01 Кб]
Скачиваний: 0
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 07 дек 2016 11:27 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 601
Откуда: Ліспроект
Viktorija писал(а):
...випадаючий список чомусь не з'являється...
Стиль параметра - список


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 08 дек 2016 23:23 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 180
Откуда: м.Львiв
Пiсля вчорашнього оновлення


Вложения:
01.jpg
01.jpg [ 60.44 Кб | Просмотров: 981 ]
Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 09 дек 2016 16:00 
Администратор
Администратор

Зарегистрирован:
28 авг 2004 17:19
Сообщения: 971
Руслан Пархуць писал(а):
Пiсля вчорашнього оновлення

Дякуємо за інформацію. Виправлено.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals | Страница в Facebook


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 15 дек 2016 18:54 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 180
Откуда: м.Львiв
Доброго дня. @Calc Replace не мiняє на пробiл, @Calc Replace($Text,","," ")


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 15 дек 2016 19:07 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 601
Откуда: Ліспроект
Руслан Пархуць писал(а):
Доброго дня. @Calc Replace не мiняє на пробiл, @Calc Replace($Text,","," ")
Пробуйте замінити на char(32)
Перепрошую, колись вже було вирішене тут


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 15 дек 2016 23:36 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 180
Откуда: м.Львiв
... це зрозумiло, але можна поправити функцiю розробникам, тим бiльше, що писалося це ще рiк тому. Дякую.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 16 дек 2016 16:57 
Администратор
Администратор

Зарегистрирован:
28 авг 2004 17:19
Сообщения: 971
Виправили!

$Text=A,B,C
$Text=@Calc Replace("$Text",","," ")
$Text=@DequoteText $Text
@Dialog.Message $Text

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals | Страница в Facebook


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 18 дек 2016 19:34 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 дек 2011 13:07
Сообщения: 200
Откуда: Дубно
потрібна допомога, поставили нового принтера на офісі HP LaserJet P2055d і при друкувінні кадастровго плану.DMF формат, експлікація (OLE обєкт) повністю чорна! як вирішити цю проблему?


Вложения:
img163.jpg
img163.jpg [ 100.94 Кб | Просмотров: 892 ]
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 130 ]  На страницу Пред.  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB