Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 20 ноя 2017 07:44

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 130 ]  На страницу Пред.  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 18 дек 2015 12:45 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
04 ноя 2010 12:28
Сообщения: 42
Не працює автоматичне отримання параметрів об’єктів з карти геодезичної мережі. Автоматично не векторизуються об'єкти (пункти тріангуляції)
viewtopic.php?p=17930#17930

Цікавить можливість отримання інформації і обєктів нівелірної мережі

Версія програми 15.11.2015


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 04 фев 2016 10:17 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
21 дек 2012 16:33
Сообщения: 91
При заполнении XML, а именно заполнении данных физ лица, выдаёт ошибку. Обновление не помогает.
P.S. программа запускается с флешки
как исправить?


Вложения:
111.JPG
111.JPG [ 74.38 Кб | Просмотров: 2535 ]
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 04 фев 2016 11:55 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
Попробуйте переместить файл Digitals/Lists/NaturalPerson.txt и перезапустить программу. Также можете прислать нам этот файл, возможно он поможет выявить причину возникновения такой ошибки.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 03 мар 2016 15:43 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
21 дек 2012 16:33
Сообщения: 91
Как понять куда пропадают подписи?


Вложения:

Video_2016-03-03_153822.wmv [ 5.07 Мб | Просмотров: 2483 ]
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 03 мар 2016 19:11 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
Статус слоя "Не печатать" установлен зачем-то в примере. Лучше на невидимые линии переделать.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 05 авг 2016 09:38 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
27 июл 2011 08:37
Сообщения: 155
Откуда: м.Рівне
Пише Ошибка запуска OLE-сервера (Exel.Sheet8). Ексель встановлений. Не підкажете, в чому може бути проблема?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 12 авг 2016 18:45 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
02 апр 2013 15:28
Сообщения: 176
Доброго здоров'я! Маю віндовс10 і проблему з відображення деяких елементі. Це шось в налаштуваннях чи треба встановлювати шрифти??


Вложения:
.jpg [113.35 Кб]
Скачиваний: 0
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 12 авг 2016 22:36 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 601
Откуда: Ліспроект
klaid писал(а):
Доброго здоров'я! Маю віндовс10 і проблему з відображення деяких елементі. Це шось в налаштуваннях чи треба встановлювати шрифти??
Починаючи з Windows 7 вирішив проблему з відображенням кирилиці встановивши в Сервіс > Налаштування шрифт Arial CYR
Вложение:
ArialCYR.JPG
ArialCYR.JPG [ 20.65 Кб | Просмотров: 1616 ]


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 14 авг 2016 17:31 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
02 апр 2013 15:28
Сообщения: 176
voha писал(а):
klaid писал(а):
Доброго здоров'я! Маю віндовс10 і проблему з відображення деяких елементі. Це шось в налаштуваннях чи треба встановлювати шрифти??
Починаючи з Windows 7 вирішив проблему з відображенням кирилиці встановивши в Сервіс > Налаштування шрифт Arial CYR
Вложение:
Вложение ArialCYR.JPG больше недоступно.

дякую. Але в фаст репорт також є проблема
Вложение:
 фастрепорт.jpg
фастрепорт.jpg [ 107.93 Кб | Просмотров: 1594 ]


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 15 авг 2016 13:02 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 601
Откуда: Ліспроект
klaid писал(а):
...в фаст репорт також є проблема...
Пробуйте ще так: Панель керування > Усі елементи панелі керування > Мова > Додаткові настройки на вкладці Адміністрування - Поточна мова для програм, які не підтримують Юнікод - Українська.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 17 авг 2016 15:46 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 601
Откуда: Ліспроект
У Digitals за 25.05.16 службовий параметр P[-7] Codetopo мав за значення ID шару об'єкта.
Після оновлення Digitals до 04.08.16 - параметр P[-7] вже розраховується не як ID шару об'єкта :?:

Перепрошую :oops: Розібрався: закралась формула *8 в маску параметра P[-7]! Отже, виходить, значення службового параметра не розраховується по формулі маски у складанні 25.05.16, але розраховується - у складанні після 04.08.16?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 09 сен 2016 11:22 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 601
Откуда: Ліспроект
voha писал(а):
У Digitals за 25.05.16 службовий параметр P[-7] Codetopo мав за значення ID шару об'єкта.
Після оновлення Digitals до 04.08.16 - параметр P[-7] вже розраховується не як ID шару об'єкта :?:

Перепрошую :oops: Розібрався: закралась формула *8 в маску параметра P[-7]! Отже, виходить, значення службового параметра не розраховується по формулі маски у складанні 25.05.16, але розраховується - у складанні після 04.08.16?


Пробачте. А все-таки є неув'язка:

"В маске строкового параметра допускаются следующие символы-заместители формата и их комбинации:
* (звездочка)
Определяет любое текстовое или числовое значение (допускается пустое)." - Digitals - Использование в геодезии, картографии и землеустройстве

Я розумію, що застосування формату в масці фіксованого параметра P[-7] "Ідентифікаційний код шару об'єкта" є нелогічним і непотрібним. Але всі карти, що були зібрані на шаблоні лісових карт, містять у згаданому параметрі маску *8, причому тип параметра - "символьний рядок". Однак на збираннях Digitals після 20.05.16 маска *8 сприймається програмою як формула, тому замість ID шару маємо ID*8. От і не працюють коректно всі скрипти, в яких застосовано пошук об'єктів за значенням P[-7].

Вихід є: перед запуском будь-якого скрипта перевірити, чи не заповнена маска P[-7] і якщо заповнена - очистити маску та зберегти карту... Так тип же параметра - рядок, чому ж так? Щоб виконавцю оновитись з Інтернет - виходить потім морока на голову зі скриптами через маску параметра. Може варто виправити поводження програми із фіксованим параметром?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 12 сен 2016 09:19 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 466
Доброго дня.
Після того, як переставив програму Digitals, кожного разу після запуску Автозахоплення збивається на 0,10. І кожного разу доводиться виставляти на потрібне - 1 м.
Раніше воно зберігалося з попереднього сеансу роботи.


Вложения:
2016-09-12_101438.jpg
2016-09-12_101438.jpg [ 6.22 Кб | Просмотров: 1358 ]

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 13 сен 2016 15:33 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 601
Откуда: Ліспроект
fendak писал(а):
...кожного разу після запуску Автозахоплення збивається на 0,10. І кожного разу доводиться виставляти на потрібне - 1 м.
Ваша правда. Точність карти на папері (меню Сервіс > Налаштування... вкладка Правка значення в полі Точність карти на папері - записується у файл Ged.ini як значення ключа Text секції [FormOptions.edtMapAccuracy]. Може у Вас скрипт обробки події встановлює значення командою @SetMapAccuracy Value_mm?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: інша проблема
СообщениеДобавлено: 13 сен 2016 16:24 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 466
Дякую.
я просто не знав, що це значення по замовчуванню задається в меню Сервіс > Налаштування... вкладка Правка значення в полі Точність карти на папері

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 130 ]  На страницу Пред.  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB