Аналитика
http://www.geosystema.net/forum/

Не працює функція загрузки расту з Інтернету
http://www.geosystema.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=757
Страница 3 из 3

Автор:  Bondarets Alexander [ 09 апр 2009 08:02 ]
Заголовок сообщения:  Re: Не працює функція загрузки расту з Інтернету

Цитата:
Загалом поновлена функція завантаження растрів є більш зручною. Обовязково потрібні інструменти (ті які Ви назвали) для комфортного переносу зображень на інші ПК. Бо зараз потрібно або всю папку переносити або вручну відфільтровувати потрібні растри.


Такие инструменты добавлены viewtopic.php?p=4568#4568.

Автор:  Bondarets Alexander [ 09 апр 2009 08:04 ]
Заголовок сообщения:  Re: Не працює функція загрузки расту з Інтернету

Цитата:
Стало ещё хуже.... теперь 403 Forbidden появляется ПОСТОЯННО :( :( :(
Грустно.


Испытайте последнюю версию. Я загрузил несколько тысяч тайлов прежде чем Google отказал в сервисе.

Автор:  misha_OD [ 10 авг 2009 12:03 ]
Заголовок сообщения:  Re: Не працює функція загрузки расту з Інтернету

Задача така: хочу завантажити растри за кординатами KMZ-файлу.
1) в ГуглЕрз находжу потрібне місце, додаю Placemark і зберігаю його в KMZ-файл.
2) відкриваю KMZ в Digitals. Зявляється діалог Настройки KMZ/KML импорта - тут виставляю систему координат Широта/Долгота і нажимаю кнопку Відкрити.
3) відкривається карта з одним точковим обєктом - видно що координати такі самі як і в Google Earthe.
4) вибираю команду Растр/Завантаження з Інтернет..., систему координат залишаю Широта/Долгота.
5) Але растри не грузяться і в протоколі пише:
Видимая область рассчитана неверно, проверьте датум.

Що тут можна зробити?

Автор:  Bondarets Alexander [ 11 авг 2009 11:23 ]
Заголовок сообщения:  Re: Не працює функція загрузки расту з Інтернету

Цитата:
Задача така: хочу завантажити растри за кординатами KMZ-файлу.
1) в ГуглЕрз находжу потрібне місце, додаю Placemark і зберігаю його в KMZ-файл.
2) відкриваю KMZ в Digitals. Зявляється діалог Настройки KMZ/KML импорта - тут виставляю систему координат Широта/Долгота і нажимаю кнопку Відкрити.
3) відкривається карта з одним точковим обєктом - видно що координати такі самі як і в Google Earthe.
4) вибираю команду Растр/Завантаження з Інтернет..., систему координат залишаю Широта/Долгота.
5) Але растри не грузяться і в протоколі пише:
Видимая область рассчитана неверно, проверьте датум


Спасибо за информацию, ошибка исправлена. Однако в Digitals работать с географическими координатами неудобно. Желательно сразу указывать прямоугольную систему координат. Если нет уверенности, что импортируемые из KMZ объекты находятся в пределах Украины выбирайте систему UTM, она общемировая. Используйте географические координаты только для протяженных объектов, занимающих более 2-х 6-ти градусных зон. Именно для таких случаев была добавлена Широта/Долгота.

Автор:  zemlemir [ 27 апр 2011 12:54 ]
Заголовок сообщения:  Re: Не працює функція загрузки расту з Інтернету

Bondarets Alexander писал(а):
Цитата:
Задача така: хочу завантажити растри за кординатами KMZ-файлу.
1) в ГуглЕрз находжу потрібне місце, додаю Placemark і зберігаю його в KMZ-файл.
2) відкриваю KMZ в Digitals. Зявляється діалог Настройки KMZ/KML импорта - тут виставляю систему координат Широта/Долгота і нажимаю кнопку Відкрити.
3) відкривається карта з одним точковим обєктом - видно що координати такі самі як і в Google Earthe.
4) вибираю команду Растр/Завантаження з Інтернет..., систему координат залишаю Широта/Долгота.
5) Але растри не грузяться і в протоколі пише:
Видимая область рассчитана неверно, проверьте датум


Что делать???

Автор:  Bondarets Alexander [ 27 апр 2011 14:13 ]
Заголовок сообщения:  Re: Не працює функція загрузки расту з Інтернету

У вас точно такая же проблема?

Автор:  Ryvol [ 23 июл 2017 18:30 ]
Заголовок сообщения:  Re: Не працює функція загрузки расту з Інтернету

Доброго дня.
Питання до розробників.
Потрібно завантажити Кадастрову карту України з іноземної ір-адреси.
Публічно-кадастрова карта відкривається тільки для українських ір-адрес.
Які є українські проксі-сервери для прописування в Діджіталс,
щоб працювало завантаження Кадастрової карти України за межами України?
Можливо у Вас вже є готовий список проксі?

Автор:  voha [ 01 ноя 2017 09:45 ]
Заголовок сообщения:  Re: Не працює функція загрузки расту з Інтернету

Доброго дня.
Підкажіть мені будь-ласка, працює в когось сьогодні (зараз) завантаження з ПКК? На декількох різних системах у різних провайдерів - з вчорашнього вечора не вантажиться. На map.land.gov.ua немає можливості зайти.
Може це локально - таракан в компах завівся?

Автор:  Ryvol [ 01 ноя 2017 11:09 ]
Заголовок сообщения:  Re: Не працює функція загрузки расту з Інтернету

Дуже часто непрацює ПКК. Проблема не в компах і не в програмі. Перевірте загрузку Гугл-карти чи Бінг.
Буває, частіше по вечорах, непрацює на ПКК кадастровий поділ, а знімки відкриваються.
Якщо і в браузері не відкривається ПКК, - тоді час пити каву...
Зараз ПКК зовсім не робить.
НКС також зараз НЕ працює.

Страница 3 из 3 Часовой пояс: UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/