Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 19 ноя 2017 23:20

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1118 ]  На страницу Пред.  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 31 янв 2017 22:10 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 601
Откуда: Ліспроект
fendak писал(а):
а якщо файл не відкрився і вікно про момилку буде погашене, то вікно, викликане функцією @Dialog.Message яким чином має закритися? Воно ж все одно також появиться після вікна про помилку.

хіба що вести рахунок кількості ділянок і якщо кількість не змінилася, то не показувати @Dialog.Message. Але в скрипті, який присвоює КН ділянкам згдіно ПКК і так не всі файли відкриваються. А деякі пожуть просто не існувати, тобто, не відкритися без будь-яких помилок.
А як же по іншому: думаю якщо скрипт дає команду відкрити файл, то скрипт зобов'язаний знати - відкрився файл, чи ні :? Так перевіряти ж треба, існування файла перед відкриттям.

P.S. Зрештою Ви праві: простіше мати функцію, яка відмінить дію @SendChars Text<CR>, без лишнього блимання екрану.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 02 фев 2017 08:53 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
fendak писал(а):
Коли обробляю скриптом велику кількість файлів XML буває так, що деякі файли браковані і не відкриваються. Натомість вискакує повідомлення типу того, що на скриншоті.

І доводиться постійно слідкувати за виконанням скрипту, щоб не вискочило таке повідомлення, бо інакше скрипт робить паузу.

Можна це вікно знімати функцією @SendChars Text<CR>, але коли файли без помилок, то ця функція пізніше знімає автоматично з екрану повідомлення, які не треба знімати.

Чи можливо додати іншу функцію, яка б відключала (гасила) дію функції @SendChars Text<CR> ?

Або може хтось підкаже інший варіант вирішення проблеми?
Думав зробити через $Open=@FileOpen $FN
@if $Open=0 then @SendChars Text<CR>, але ж SendChars потрібно писати ще перед вікдриттям файлу. А як перевірити файл по-іншому, чи він нормальний ще до його відкриття? Можна було б якось по циклу на наступному колі, але ж дане вікно все блокує. Здається, без такої функції ніяк.

Проверка валидности XML-файлов или строк

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 06 фев 2017 12:45 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2008 03:14
Сообщения: 159
Откуда: Тернополь
А как будет выглядеть строка с помощью которой можно перенести выделенные объекты в другой слой.
Например, есть объекты, выделяем их и с помощью кнопки даем команду "копировать - вставить - перенести в слой...", что бы можно было пару раз вставить объекты и разместить их в разных слоях. Спасибо.
"копировать - вставить - перенести в слой...
вставить - перенести в слой...
вставить - перенести в слой..."

_________________
Спасибо всем,кто меня любит,-вы делаете меня добрее.Спасибо всем,кто меня ненавидит,-вы делаете меня сильнее.Спасибо всем,кому вообще пофиг,-вы нужны для массовки


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 06 фев 2017 20:31 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
@Map.Selected.ChangeLayer LayerIndex
Изменяет слой для всех помеченных объектов

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 29 мар 2017 17:17 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
04 фев 2016 15:42
Сообщения: 5
Велике прохання додати вікно з поточною системою координат (типу як вікно масштабу)


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 03 апр 2017 13:26 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
02 мар 2017 10:02
Сообщения: 8
_Visco_ писал(а):
А как будет выглядеть строка с помощью которой можно перенести выделенные объекты в другой слой.
Например, есть объекты, выделяем их и с помощью кнопки даем команду "копировать - вставить - перенести в слой...", что бы можно было пару раз вставить объекты и разместить их в разных слоях. Спасибо.
"копировать - вставить - перенести в слой...
вставить - перенести в слой...
вставить - перенести в слой..."

Якщо для ХМЛ, то виділяєш потрібну ділянку, натискаєш на кнопку з кодом:
Правка | Копировать
@FileNew X M L /Template=XMLNormal.dmf
Правка | Вставить
@Map.ChangeSelectedLayer ID70009
Правка | Вставить
@Map.ChangeSelectedLayer ID70005
Правка | Вставить
@Map.ChangeSelectedLayer ID70004
Правка | Вставить
@Map.ChangeSelectedLayer ID70003
Карта | Помеченные в рамку
@Map.DeselectAll


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 03 апр 2017 14:04 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2008 03:14
Сообщения: 159
Откуда: Тернополь
Дякую. Це вже було зроблено.

_________________
Спасибо всем,кто меня любит,-вы делаете меня добрее.Спасибо всем,кто меня ненавидит,-вы делаете меня сильнее.Спасибо всем,кому вообще пофиг,-вы нужны для массовки


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 03 апр 2017 16:55 
Администратор
Администратор

Зарегистрирован:
28 авг 2004 17:19
Сообщения: 971
Kaktus писал(а):
Велике прохання додати вікно з поточною системою координат (типу як вікно масштабу)

Винесли датум в заголовок вікна програми, зразу за ім'ям файла

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals | Страница в Facebook


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 16 апр 2017 14:27 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 601
Откуда: Ліспроект
Доброго дня всім.

Я от собі подумав: якщо Digitals - сервер, який може отримувати дані на сокет по протоколу TCP/IP від клієнтської програми, чи не варто мати скриптову функцію, яка би повертала дані з сокета, якщо вони прийшли від клієнта :oops:

Можна писати для цього функцію dll, однак хотілося б прямо зі скрипта... Чи така "хотілка" лишня?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 22 апр 2017 22:09 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 601
Откуда: Ліспроект
Додайте, будь-ласка, до функцій @Map.Parameters.SetAttributes Number Symbol PenStyle PenColor PenWidth BrushStyle BrushColor State Font_Name FontSize FontStyle FontColor та @Map.Parameters.Get Number параметр "унікальність".
Або дайте відповідну скриптову функцію для включення/виключення опції унікальності значення певного параметра карти.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 25 апр 2017 22:58 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 466
Нещодавно в Digitals добавили досить зручну річ - можливість викликати шар для збору клавішею пробілу.
Але, як на мене, в цій функції є один суттєвий мінус - в даному вікні не відображаються назви шарів. Найчастіше всі шари одного кольору і їх не розрізнити в цьому вікні, поки не появиться спливаюча підказка. А на неї весь час чекати - це дратує. Тому було б краще, якби шари були списком. А якщо б додали можливість встановлювати на обрані шари власні іконки - то це було б взагалі ідеально.

І ще не вистачає можливості видаляти з даного переліку не потрібні шари.


Вложения:
2017-04-25_235351.png
2017-04-25_235351.png [ 11.35 Кб | Просмотров: 1194 ]

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 03 июн 2017 08:55 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 601
Откуда: Ліспроект
Доброго дня.
Хочу просити розробників додати скриптову функцію @Window.ShowObject Number - масштабує та позиціонує карту на екрані таким чином, щоб повністю відобразити об'єкт з номером Number.

Знаю що є функція @Window.ShowSelected. Однак часто треба в ході виконання скрипта знайти ділянки всередині одного кварталу за якоюсь умовою і зупинитись, показавши на екрані позначені ділянки так, щоб було видно всі ділянки кварталу, а не тільки позначені.

Інший приклад:
- є збірний лінійний L з кільканадцяти (можливо багатьох) фрагментів, розкиданих в межах збірного полігонального P, при чому якийсь з фрагментів об'єкта L виходить за межі полігону P;
- скрипт виловлює вихід фрагмента об'єкта L за межі об'єкта P, розділивши попередньо L на фрагменти, і мав би позиціонувати і масштабувати карту тільки на фрагменті лінійного, що виходить за межі полігонального об'єкта P;
- скрипт зупиниться з повідомленням про вихід лінійного L за межі полігонального P, попередньо з'єднавши фрагменти лінійного в об'єкт L і позначивши його.
Смисл в тому, щоб показати на екрані який саме фрагмент збірного лінійного виходить за межі полігонального.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 19 июн 2017 13:18 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 466
Доброго дня розробникам Digitals!
А дуже складно зробити, щоб функція @ExecuteDocument вміла ось так?:
@ExecuteDocument Проект.DMT/Кад план.dmt - формувати тільки один документ із папки .DMT

І, якщо б так цього торкнулися, то може можливо зробити автомасштаб таким способом, щоб при OBJECTSCALE ділянка на плані не вставлялася в іншому масштабі, а щоб перед формуванням просто мінявся масштаб шаблону і все було б на своєму місці?

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 23 июн 2017 17:59 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
02 мар 2017 10:02
Сообщения: 8
fendak писал(а):
Доброго дня розробникам Digitals!
А дуже складно зробити, щоб функція @ExecuteDocument вміла ось так?:
@ExecuteDocument Проект.DMT/Кад план.dmt - формувати тільки один документ із папки .DMT

І, якщо б так цього торкнулися, то може можливо зробити автомасштаб таким способом, щоб при OBJECTSCALE ділянка на плані не вставлялася в іншому масштабі, а щоб перед формуванням просто мінявся масштаб шаблону і все було б на своєму місці?

Ставимо лайки, щоб розраби побачили це)))


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 28 июн 2017 00:59 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1863
Откуда: Vinnitsa
fendak писал(а):
Доброго дня розробникам Digitals!
А дуже складно зробити, щоб функція @ExecuteDocument вміла ось так?:
@ExecuteDocument Проект.DMT/Кад план.dmt - формувати тільки один документ із папки .DMT

В новій версії зя'вилась функція @ExecuteDocumentFromFile DMTTemplateName
Аргумент - ім'я файла dmt-шаблона.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1118 ]  На страницу Пред.  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: Google [Bot] и гости: 9


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB