Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 21 июн 2018 22:04

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1143 ]  На страницу Пред.  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 31 авг 2017 11:11 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 620
Откуда: Ліспроект
Доброго дня.

Доводиться працювати з картами на різних шаблонах (з різними скриптами обробки подій рівня карти, шарів) а в результаті - здавати карту без будь-якої обробки подій.
Питання до розробників: чи можна додати скриптову функцію, яка б очищала увесь текст скриптів рівня карти (а ще рівня вказаного шару)?

В принципі є вихід: заміняти увесь шаблон карти на карту, в скриптах якої одна-єдина "порожня" команда: наприклад @Map.TempInteger. Але ж це заміна списків параметрів, списків шарів і т.д. :!:


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 13 сен 2017 16:41 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
14 авг 2012 10:47
Сообщения: 18
Откуда: Ровно
Чи можливо в програмі задати маску параметру у вигляді HTML структури, що підтягує дані з інших параметрів? Чи можливо, є якісь альтернативи щоб не прописувати для кожного об'єкта параметр окремо?
Код:
<html>
<p align="center"><formula>=P[9]</formula></p>
<hr size="1" color="green">
<p align="center"><formula>=P[50]</formula></p>
</html>


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 13 сен 2017 22:01 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1929
Откуда: Vinnitsa
Thremere писал(а):
Чи можливо в програмі задати маску параметру у вигляді HTML структури, що підтягує дані з інших параметрів? Чи можливо, є якісь альтернативи щоб не прописувати для кожного об'єкта параметр окремо?


Вложения:
Комментарий к файлу: Розпакуйте цей архів в Digitals\Lists
HTMLFormula.zip [239 байт]
Скачиваний: 39
Комментарий к файлу: Приклад
HTMLTest.dmf [1.07 Кб]
Скачиваний: 51

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 03 окт 2017 14:41 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
18 дек 2012 20:44
Сообщения: 23
Здравствуйте. Подскажите, возможно ли реализовать такую функцию:

Есть топосъемка местности, подеревная. Необходимо, чтобы при выделение одного из объектов (дерево, куст), появлялась его фотография, а при снятии выделения исчезала.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 03 окт 2017 17:02 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1929
Откуда: Vinnitsa
При включенной опции Окно-Просмотр файлов программа открывает просмотрщик изображений при выделении объекта, у которого в параметре типа "Файл" указан путь к какому-либо растру.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 07 окт 2017 10:18 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 538
Добрий день!
Не вистачає в скриптах функції діалогу вибору типу @Dialog.Select чи @Dialog.ListSelect, але з можливістю вибрати декілька варіантів одночасно. Чи можливо таке реалізувати?

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 16 окт 2017 12:37 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 235
Откуда: м.Львiв
fendak писал(а):
Добрий день!
Не вистачає в скриптах функції діалогу вибору типу @Dialog.Select чи @Dialog.ListSelect, але з можливістю вибрати декілька варіантів одночасно. Чи можливо таке реалізувати?

Доброго дня. Добавив таку можливiсть.
viewtopic.php?f=1&t=2539&start=120#38432

_________________
Простіше написати неправильну програму, ніж зрозуміти правильну


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 16 окт 2017 13:54 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 538
fendak писал(а):
Доброго дня. Добавив таку можливiсть.
viewtopic.php?f=1&t=2539&start=120#38432

Дякую. Та, якщо чесно, боюся використовувати сторонні бібліотеки. Якщо ваша програма вміє залазити в браузер і витягувати з публічної карти ґрунти, то страшно уявити, що вона ще може вміти. А писати бібліотеки dll самому - це для мене вища математика, бо я не програміст за спеціальністю. Програмую тільки скриптами Digitals та трохи в Паскалі.

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 17 янв 2018 15:54 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
02 мар 2017 10:02
Сообщения: 15
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка, як з відкритих обмінників сторити список з кад. номером, ПІБ, адресою і площею по всіх файлах.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 17 янв 2018 16:39 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 538
-Ivan- писал(а):
Підскажіть будь-ласка, як з відкритих обмінників сторити список з кад. номером, ПІБ, адресою і площею по всіх файлах.

якщо це не файл XML, то через меню Сервіс - Звіт

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 17 янв 2018 16:43 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
02 мар 2017 10:02
Сообщения: 15
fendak писал(а):
-Ivan- писал(а):
Підскажіть будь-ласка, як з відкритих обмінників сторити список з кад. номером, ПІБ, адресою і площею по всіх файлах.

якщо це не файл XML, то через меню Сервіс - Звіт

А якщо файли XML?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 17 янв 2018 16:59 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 538
тоді складніше, бо інформація в параметрах файлів xml заключена в спеціальні теги, а дана функція меню не вміє обробляти теги xml
в таких випадках найкраще використовувати скрипти або FastReports

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 17 янв 2018 17:05 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
02 мар 2017 10:02
Сообщения: 15
fendak писал(а):
тоді складніше, бо інформація в параметрах файлів xml заключена в спеціальні теги, а дана функція меню не вміє обробляти теги xml
в таких випадках найкраще використовувати скрипти або FastReports

Трохи з скриптами знайомий, цю всю інформацію витягнути зможу лише з одного XML, а мені треба треба шт. 100 і більше.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 17 янв 2018 17:13 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 538
скриптами можна витягнути інформацію зразу із 1000 xml і скласти в список, де по кожній ділянці буде те, що потрібно

це робиться завдяки циклам і текстовим спискам

цикл обробляє кожну ділянку, витягуючи з неї потрібну інформацію і додаючи її в загальний текст
@Text[1].Add $KN $Area ...
а потім даний текст можна або вставити на карту або просто скопіювати в буфер обміну

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 17 янв 2018 17:19 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 235
Откуда: м.Львiв
-Ivan- писал(а):
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка, як з відкритих обмінників сторити список з кад. номером, ПІБ, адресою і площею по всіх файлах.

Допишiть скрипт для отримання адреси та кадастрового номеру
Код:
; Для XML створення пiдписiв вздовж довгої сторони для дiлянок та сумiжникiв
$Obj=0
%BoundCycle
$Obj=@Map.NextSelected $Obj
@If $Obj=0 Then @Goto %End
$Layer=@Map.Object[$Obj].LayerID
@If ($Layer<>70005) And ($Layer<>70010) Then @Goto %Next
@If $Layer=70010 Then @Goto %Neighbour
$Param=@Map.Object[$Obj].Parameter[ID7000520]
$NM=@XML.XPath ProprietorInfo/Authentication/LegalEntity/Name $Param
@If $NM= Then @Goto %NaturalBND
@Goto %DrawText
%NaturalBND
$NM1=@XML.XPath ProprietorInfo/Authentication/NaturalPerson/FullName/LastName $Param
$NM2=@XML.XPath ProprietorInfo/Authentication/NaturalPerson/FullName/FirstName $Param
$NM3=@XML.XPath ProprietorInfo/Authentication/NaturalPerson/FullName/MiddleName $Param
$NM=$NM1 $NM2 $NM3
@Goto %DrawText
; Сумiжник
%Neighbour
$Param=@Map.Object[$Obj].Parameter[ID7001003]
$NM=@XML.XPath LegalEntity/Name $Param
@If $NM= Then @Goto %NaturalNB
;
@Goto %DrawText
%NaturalNB
$NM1=@XML.XPath NaturalPerson/FullName/LastName $Param
$NM2=@XML.XPath NaturalPerson/FullName/FirstName $Param
$NM3=@XML.XPath NaturalPerson/FullName/MiddleName $Param
$NM=$NM1 $NM2 $NM3
@Goto %DrawText
;
%DrawText
$NumP=@Map.Parameters.FindByID 8000001
@If $NumP>0 Then @Goto %ShowText
$NumP=@Map.Parameters.Add 8000001 5 FullName
;
%ShowText
; додаємо новий параметр з iменем власника
$Param=@Map.Layers.GetValidParameters ID$Layer
$Param=$Param $NumP
@Map.Layers.SetValidParameters ID$Layer $Param
;
@Map.Object[$Obj].Parameter[ID8000001]=$NM
; виводимо надпис на екран
@Map.Object[$Obj].CreateCaption ID8000001 1 0 1 1 0 0
;
;
%Next
@Goto %BoundCycle
%End
;

_________________
Простіше написати неправильну програму, ніж зрозуміти правильну


Вернуться к началу
 Профиль  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1143 ]  На страницу Пред.  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 7


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB