Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 23 сен 2021 08:31

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 685 ]  На страницу Пред.  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 22 апр 2021 12:59 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2245
Откуда: Vinnytsia
Vova_u2 писал(а):
я вибачаюсь. можете вислати на почту u2.ukraine@gmail.com файл DipEdit.exe до 25.11.2020 бо оновлення до цього числа (ключ 153266179-06488-226). дякую.

DipEdit.exe не привязаний до ключа, користуйтесь новим.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 29 апр 2021 08:46 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
29 апр 2021 08:37
Сообщения: 1
Доброго дня . Лінійний об'єкт зібраний по точка в кількості >2. Потрібно створити підписи довжини об'єкту в кожній конкретній точці. Такого параметру і функції я не знайшов.
Дякую.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 30 апр 2021 11:50 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
20 июн 2007 21:35
Сообщения: 47
Откуда: Винница
deftro писал(а):
Доброго дня . Лінійний об'єкт зібраний по точка в кількості >2. Потрібно створити підписи довжини об'єкту в кожній конкретній точці. Такого параметру і функції я не знайшов.
Дякую.

не пробували? @Map.Selected.CreateCaptions id1 0 0 0 0 0 0

_________________
Отдельное спасибо алфавиту за предоставленные буквы.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 30 апр 2021 13:39 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 801
Откуда: Ліспроект Володимир Вовчанський
deftro писал(а):
Доброго дня . Лінійний об'єкт зібраний по точка в кількості >2. Потрібно створити підписи довжини об'єкту в кожній конкретній точці. Такого параметру і функції я не знайшов.
Дякую.
Точно знаю, що є скриптова функція, яка повертає довжину шляху по об'єкту від першої його точки до точки із заданим координатами. Тут без перебору точок об'єкта у циклі скрипта, мабуть, не обійтися.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 24 май 2021 23:52 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
20 ноя 2011 00:36
Сообщения: 33
Доброго здоров'ячка усім!
Підкажіть як прибрати з панелі програми кнопки "Збільшити", "Збільшення", "Зменшення"
про скрипт HideMenu.tlb знаю, але прописані там команди
spdZoomIn
spdZoomOut
не спрацьовують. Чи підкажіть, будь ласка, правильні команди

P.S.
До шановних розробників: а можливо колись підвезуть
в меню "Сервіс > Налаштування" вкладку "Налаштування кнопок швидкого доступу" ?
Світлий і темний інтерфейс проги - це взагалі би було... вандефул!


Вложения:
button.jpg
button.jpg [ 7.57 Кб | Просмотров: 664 ]
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 25 май 2021 01:01 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 окт 2015 23:49
Сообщения: 125
Откуда: Черкаська область
osaaso писал(а):
Доброго здоров'ячка усім!
Підкажіть як прибрати з панелі програми кнопки "Збільшити", "Збільшення", "Зменшення"
про скрипт HideMenu.tlb знаю, але прописані там команди
spdZoomIn
spdZoomOut
не спрацьовують. Чи підкажіть, будь ласка, правильні команди

P.S.
До шановних розробників: а можливо колись підвезуть
в меню "Сервіс > Налаштування" вкладку "Налаштування кнопок швидкого доступу" ?
Світлий і темний інтерфейс проги - це взагалі би було... вандефул!


Питання лише із цікавості: чому саме "прибрати"?
Просто у себе на непотрібні кнопки зверху розмістив "скриптові" свої кнопки...
Вложение:
.JPG
.JPG [ 21.26 Кб | Просмотров: 664 ]

Вложение:
.jpg
.jpg [ 203.04 Кб | Просмотров: 664 ]


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 25 май 2021 01:51 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
20 ноя 2011 00:36
Сообщения: 33
Це як варіант.. можна, звичайно, і так. Дякую за пропозицію.
Але вже ж таки хочеться, що все було ... якось правильніше чи що.
Потужна програма - повинна надавати потужні можливості користувачам.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 25 май 2021 14:20 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 окт 2015 23:49
Сообщения: 125
Откуда: Черкаська область
osaaso писал(а):
Це як варіант.. можна, звичайно, і так. Дякую за пропозицію.
Але вже ж таки хочеться, що все було ... якось правильніше чи що.
Потужна програма - повинна надавати потужні можливості користувачам.


"Категорично Погоджуюсь": Потужна програма - повинна надавати потужні можливості користувачам!
Сам помічаю що чим більше понавключав окремих "кнопок-скриптів" то тим більше часу для запуску програми.
Кнопки-скрипти запускаються по черзі, і я встигаю помітити як вони з'являються після відкриття вікна програми...
Потрібно 2-ві секунди щоб відкритись основному вікну, а потім іще одна секунда для того щоб з'явились всі "кнопки".
Із програмою Digitals працюю із серпня 2001 року. Програма хороша, проста, практична, зручна, гнучка, до цього часу так і не має повної Української мови...
Починаючи із 2014 року і до цього часу для завантаження зображень із Інтернет МАЄ кнопку Яндекс-карти, а замінити її на "геодезична мережа України" допроситись неможу...
(Знайшов свій допис від 17.03.2021 - сьогодні 25.05.2021 viewtopic.php?p=41824#41824 27.04.2021 http://www.geosystema.net/forum/viewtop ... 1886#41886)
Ніхто із розробників навіть не має бажання написати, щоб я цього не просив (повний ігнор)...
Пишу дописи та прохання наче сам собі, - щоб не забув якого я хочу покращення в інтерфейсі програми...

Дякую, всім хто має бажання хочаб читати форум!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 25 май 2021 16:29 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
20 ноя 2011 00:36
Сообщения: 33
Повністю підтримую і приєднуюсь до кагорти користувачів програми, які бажають її покращення та вдосконалення.
Посилання в форумах на свої пропозиції вже не шукаю (було теж декілька).

Моя проблема залишається не вирішеною, принаймі для мене:
....... Підкажіть як прибрати з панелі програми кнопки "Збільшити", "Збільшення", "Зменшення" ?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 25 май 2021 19:24 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
09 дек 2015 12:30
Сообщения: 79
osaaso писал(а):
Моя проблема залишається не вирішеною, принаймі для мене:
....... Підкажіть як прибрати з панелі програми кнопки "Збільшити", "Збільшення", "Зменшення" ?

Створіть у корні папки з програмою файл HideMenu.tlb такого змісту:
ShowHeader=1
Left=0
Top=55
Width=26
Height=26
Visible=0

spbZoomIn2
spbZoomIn
spbZoomOut


Або скачайте у вкладенні.
І буде вам щастя :wink:


Вложения:
HideMenu.tlb [97 байт]
Скачиваний: 34
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 25 май 2021 20:48 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
20 ноя 2011 00:36
Сообщения: 33
Про цей скрипт я вкурсі і він присутній в кореневій папці проги (писав про це кілька повідомлень вище).
Але... :oops: це я неуважний. Тільки після Вашого (petrogeo) повідомлення додивився, що замість "spb" в моєму скрипті "spd".
Виправив і кпопки зникли.
Дякую за допомогу!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 25 май 2021 23:05 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 окт 2015 23:49
Сообщения: 125
Откуда: Черкаська область
osaaso писал(а):
Про цей скрипт я вкурсі і він присутній в кореневій папці проги (писав про це кілька повідомлень вище).
Але... :oops: це я неуважний. Тільки після Вашого (petrogeo) повідомлення додивився, що замість "spb" в моєму скрипті "spd".
Виправив і кпопки зникли.
Дякую за допомогу!


Спробував цей скрипт для приховування окремих кнопок - прикольно!
Вибирав, які кнопки приховати із самої програми:
[ panTools.Автоінфо ]
[ panTools.Множинна позначка ]
[ panTools.Автозгладжування ]


А потім і ВСЮ панель із кнопками "приховав":
FormGed.panTools
Вложение:
.png
.png [ 39.45 Кб | Просмотров: 635 ]

Вложение:
2.png [22.29 Кб]
Скачиваний: 0


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 26 май 2021 14:29 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
20 ноя 2011 00:36
Сообщения: 33
красота!
Але ще раз скажу: бракує можливості не тільки приховувати, але й переміщувати на інші позиції потрібні кнопки панелі - конструювати їх як завгодно.


Вложения:
button.jpg
button.jpg [ 13.16 Кб | Просмотров: 626 ]
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 26 май 2021 15:47 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2245
Откуда: Vinnytsia
Ryvol писал(а):
osaaso писал(а):
Це як варіант.. можна, звичайно, і так. Дякую за пропозицію.
Але вже ж таки хочеться, що все було ... якось правильніше чи що.
Потужна програма - повинна надавати потужні можливості користувачам.


"Категорично Погоджуюсь": Потужна програма - повинна надавати потужні можливості користувачам!
Сам помічаю що чим більше понавключав окремих "кнопок-скриптів" то тим більше часу для запуску програми.
Кнопки-скрипти запускаються по черзі, і я встигаю помітити як вони з'являються після відкриття вікна програми...
Потрібно 2-ві секунди щоб відкритись основному вікну, а потім іще одна секунда для того щоб з'явились всі "кнопки".
Із програмою Digitals працюю із серпня 2001 року. Програма хороша, проста, практична, зручна, гнучка, до цього часу так і не має повної Української мови...
Починаючи із 2014 року і до цього часу для завантаження зображень із Інтернет МАЄ кнопку Яндекс-карти, а замінити її на "геодезична мережа України" допроситись неможу...
(Знайшов свій допис від 17.03.2021 - сьогодні 25.05.2021 https://www.geosystema.net/forum/viewto ... 1824#41824 27.04.2021 viewtopic.php?p=41886#41886)
Ніхто із розробників навіть не має бажання написати, щоб я цього не просив (повний ігнор)...
Пишу дописи та прохання наче сам собі, - щоб не забув якого я хочу покращення в інтерфейсі програми...

Дякую, всім хто має бажання хочаб читати форум!

Готуються зміни в завантаженні з онлайн-сервісів, скоріш за все те що Ви пропонуєте буде недоцільним.
P.S. Вибачьте за ігнор, це не навмисно. Стараємось вчасно відповідати, а іноді трапляється от так.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 08 июн 2021 22:40 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
08 июн 2021 22:33
Сообщения: 1
Доброго дня.
Вибачаюсь за можливо тупе запитаня, але не можу створити більше ніж 2 межових знаки в xml обмінному файлі.
Тобто автоматично створює при формування земльної ділянки тільки 2 межових знаки у 1й та 2й точках. Самостійно розтавляю по всіх точках межові знаки, зберігаю. Але коли знову відкриваю файл, то знову лише 1й та 2й межові знаки відобржає. У чому може бути проблема?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 685 ]  На страницу Пред.  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: Google [Bot] и гости: 6


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB