Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 25 янв 2022 12:33

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 529 ]  На страницу Пред.  1 ... 32, 33, 34, 35, 36
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 19 ноя 2021 12:40 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 779
Откуда: Львівська область
Добрий день!
В останній версії програми перестав коректно працювати такий код:

@Map.DeselectAll
@Map.SelectLayer id2
Сервіс | Обрізати по полігону/рамці
Вигляд | Показати всі

(карту, з якою не працює додаю)

Після обрізнання зникає чомусь весь вміст сторінки.
На версії за 27.10.2021 працює нормально.


Вложения:
.dmf [35.23 Кб]
Скачиваний: 35

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua
Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 19 ноя 2021 14:20 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
09 дек 2015 12:30
Сообщения: 80
fendak писал(а):
Добрий день!
В останній версії програми перестав коректно працювати такий код:

@Map.DeselectAll
@Map.SelectLayer id2
Сервіс | Обрізати по полігону/рамці
Вигляд | Показати всі

(карту, з якою не працює додаю)

Після обрізнання зникає чомусь весь вміст сторінки.
На версії за 27.10.2021 працює нормально.


У вас на карті задублований об'єкт в шарі Рамка (id2).
видаліть задубльовані (одинакові) об'єкти і все буде працювати.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 19 ноя 2021 14:50 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 779
Откуда: Львівська область
petrogeo писал(а):
У вас на карті задублований об'єкт в шарі Рамка (id2).
видаліть задубльовані (одинакові) об'єкти і все буде працювати.

Дякую. Там так необхідно було, щоб було дві рамки.
Якщо розробники не виправлять, щоб було так, як раніше, то доведеться у три скрипти вносити зміни.

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 06 дек 2021 14:11 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
19 ноя 2018 13:26
Сообщения: 37
Всім доброго дня!
Допоможіть будь ласка із таким питанням, не можу зрозуміти логіку роботи програми при роботі команди "Калькулятор - Наследовать от ближайших...", в двох із шести випадках програма шукає некоректні значення для полів, зміна параметра "Точность на бумаге" не допомогло.

(скрін прикріплюю нижче)

https://1drv.ms/u/s!Ap7VKEsuubROoHRzZiOHKh0Qp3rS


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 529 ]  На страницу Пред.  1 ... 32, 33, 34, 35, 36

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: Google [Bot] и гости: 4


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB