voha писал(а):
у чому причина появи, при старті Ged.exe, повідомлення
Можливо, на комп'ютері, звідки копіювалася папка, був цей диск?
Взагалі, останнім часом в програмі щось змінилося в плані простого копіювання папки. Можливо, вам допоможуть мої спостереження в цьому плані. Я вже кілька разів мав проблеми із скриптами у різних користувачів через це. В деяких випадках на такій скопійованій програмі тупо не працювала функція @In4toxml, програма не тягнула шари xml, а залишала шари in4. В інших випадках при формуванні звіту через Сервіс - Документи (чи скриптами) ділянка або взагалі не появлялася, або появлялася в нульовій позиції. І в кожного проблема почалася тоді, коли переставили windows або скопіювали цілу папку на інший ПК. Раніше таких проблем не зустрічав. А тепер це все частіше. Тому рекомендую всім скачати файл Setup.ini, поставити нову чисту програму, потім її видалити, і натомість під тою самою назвою поставити стару папку Digitals, щоб програма пройшла по реєстрі і отримала потрібні дозволи в брандмауері.
Ще не раз помічав, що коли використовую різні копії програм, не зрозуміло яким чином, інколи програма, яка запущена з флешки бачить той самий останній файл, який я відкривав у провіднику програмою, яка була запущена з іншої папки на ПК. Де воно це прописує? Але так не завжди. В більшості випадків програма з кожної папки має свою власну історію відкритий файлів.