Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 17 май 2021 23:39

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 521 ]  На страницу Пред.  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 15 ноя 2020 19:50 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
30 июн 2017 20:52
Сообщения: 60
Откуда: Херсон
Останім часом зявилися проблеми з друком. Принтер зависає на друці останьої карти і продовжує її друкувати лише при закритті программи.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 19 ноя 2020 19:50 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 762
Откуда: Львівська область
Після останніх оновлень (десь уже тиждень-два) виникла проблема, що після закриття програми Digitals вона продовжує висіти в процесах. Через це не можливо запустити програму заново. Власне саме тому, мабуть, програма і не запускається після автоматичного оновлення. Вона просто закриваєтсья і все.
Я використовую дві різні програми. Одну закриваю, другу відкриваю і так по декілька разів на день. Тепер весь час заходжу в менеджер задач і знімаю процес Delta/Digitals (32 біти). Спершу думав, що може проблема в комп'ютері, але таке на декількох комп'ютерах (усі на Windows10).

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 19 ноя 2020 20:03 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 798
Откуда: Ліспроект Володимир Вовчанський
fendak писал(а):
Після останніх оновлень (десь уже тиждень-два) виникла проблема, що після закриття програми Digitals вона продовжує висіти в процесах. ...
Була така проблемка. Помітив, що навіть при видаленому Update.exe програма запускалася довше ніж зазвичай. Це не тиждень і не два - вже десь місяць часу.
Однак сьогоднішнє збирання - запуск в нормі. Серед процесів, після закривання - немає.

P.S. Правда, я сьогодні відкотив останні оновлення Win10, які якраз десь тиждень тому прийшли. Як у Вас сьогоднішня збірка?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 19 ноя 2020 20:46 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 762
Откуда: Львівська область
Сьогодні взагалі не можу запустити Digitals
Програма запитала онволення, а сервер http://www.vingeo.com/ не відповідає


Вложения:
2020-11-19_204436.png
2020-11-19_204436.png [ 4.08 Кб | Просмотров: 667 ]

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua
Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 19 ноя 2020 20:51 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 762
Откуда: Львівська область
фух, "витер файл update.exe i створив папку update.exe" як рекомендував Руслан, тільки так зумів запустити Digitals

але інша програма, яку встиг оновити ще зранку запускається ніби вже нормально

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Последний раз редактировалось fendak 19 ноя 2020 20:53, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 19 ноя 2020 20:52 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
05 апр 2008 03:14
Сообщения: 197
Откуда: Тернополь
Функція помітки одинакових обєктів не працює або помічає тільки однакові обєкти одного слою, інші ігнорує.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 18 дек 2020 16:42 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
04 ноя 2010 12:28
Сообщения: 72
Откуда: Київ
13vp писал(а):
Якщо зібрати об'єкт шаблоном прямокутник і потім добавити точки через клавішу "P" у другу і четверту сторону, а потім розділити об'єкт - то получаються 2 полілінії.
Чому так?

dmf прикріпляю



Доброго дня розробники

Коли виправите цю помилку?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 18 дек 2020 17:08 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 798
Откуда: Ліспроект Володимир Вовчанський
13vp писал(а):
Якщо зібрати об'єкт шаблоном прямокутник і потім добавити точки через клавішу "P" у другу і четверту сторону, а потім розділити об'єкт - то получаються 2 полілінії.
Чому так?
Якщо мова йде за пункт контекстного меню "розділити об'єкт" для точки позначеного об'єкта, межа якого - полілінія з координатами останньої точки рівними координатам першої, то чому б не отримати після розділення дві полілінії?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 18 дек 2020 19:47 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
04 ноя 2010 12:28
Сообщения: 72
Откуда: Київ
voha писал(а):
13vp писал(а):
Якщо зібрати об'єкт шаблоном прямокутник і потім добавити точки через клавішу "P" у другу і четверту сторону, а потім розділити об'єкт - то получаються 2 полілінії.
Чому так?
Якщо мова йде за пункт контекстного меню "розділити об'єкт" для точки позначеного об'єкта, межа якого - полілінія з координатами останньої точки рівними координатам першої, то чому б не отримати після розділення дві полілінії?



Розділення робиться через вкладку правка-розділити (піктограма плоскогупці), а не через наведення на вузол.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 18 дек 2020 20:20 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 798
Откуда: Ліспроект Володимир Вовчанський
13vp писал(а):
Якщо зібрати об'єкт шаблоном прямокутник і потім добавити точки через клавішу "P" у другу і четверту сторону, а потім розділити об'єкт через вкладку правка-розділити (піктограма плоскогупці) - то получаються 2 полілінії.
Точно такі ж проблеми з деякими об'єктами маю в скрипті, після розділення об'єктів. Просто їх було в картах не багато, тому руцями виправляли те, що скрипт наробив і... дивувалися "хто таке чудо зібрав". Єдина помітна особливість та, що застосування до кожного з таких об'єктів функції "реверс" забезпечує наступне розділення без "капарання". Однак це ж не вихід. На одній карті зробив "всі за годинниковою стрілкою" - без проблем, зате проблеми в другій карті. Зробив в другій карті "реверс" - без проблем, так проблема знову в першій. Має ж бути пояснення такій роботі функції.

Підтримую прохання до розробників.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 19 дек 2020 13:25 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 362
Откуда: м.Львiв
voha писал(а):
13vp писал(а):
Якщо зібрати об'єкт шаблоном прямокутник і потім добавити точки через клавішу "P" у другу і четверту сторону, а потім розділити об'єкт через вкладку правка-розділити (піктограма плоскогупці) - то получаються 2 полілінії.
Точно такі ж проблеми з деякими об'єктами маю в скрипті, після розділення об'єктів. Просто їх було в картах не багато, тому руцями виправляли те, що скрипт наробив і... дивувалися "хто таке чудо зібрав". Єдина помітна особливість та, що застосування до кожного з таких об'єктів функції "реверс" забезпечує наступне розділення без "капарання". Однак це ж не вихід. На одній карті зробив "всі за годинниковою стрілкою" - без проблем, зате проблеми в другій карті. Зробив в другій карті "реверс" - без проблем, так проблема знову в першій. Має ж бути пояснення такій роботі функції.

Якщо скриптом, тодi перевiрте перед виконанням розподiлу, чи це складний полiгон. Ось накидав бiблiотеку для перевiрки, бо стандартної не знайшов. Також можна скористатись ф-цiєю @Closed, яка повертає 0 коли полiгон складний.
Код:
$Obj=@Map.SelectedObject
$Complex=%Library.IfComplex $Obj
@Dialog.Message Object ID: $Obj|Complex: $Complex


Вложения:
Комментарий к файлу: Ф-цiя перевiрки типу полiгону (помiстити в папку Library)
IfComplex.zip [446 байт]
Скачиваний: 37

_________________
Більшість хороших програмістів виконують свою роботу не тому, що очікують оплати або визнання, а тому, що отримують задоволення від програмування.
Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 19 дек 2020 13:58 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 798
Откуда: Ліспроект Володимир Вовчанський
Руслан Пархуць писал(а):
13vp писал(а):
Якщо зібрати об'єкт шаблоном прямокутник і потім добавити точки через клавішу "P" у другу і четверту сторону, а потім розділити об'єкт через вкладку правка-розділити (піктограма плоскогупці) - то получаються 2 полілінії.
Якщо скриптом, тодi перевiрте перед виконанням розподiлу, чи це складний полiгон...
Чемно дякую. Доведеться таки шукати, в якому з десятків функціональних скриптів дається команда "розділити" не комплексному полігону :oops:


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 19 дек 2020 14:12 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 362
Откуда: м.Львiв
voha писал(а):
Руслан Пархуць писал(а):
13vp писал(а):
Якщо зібрати об'єкт шаблоном прямокутник і потім добавити точки через клавішу "P" у другу і четверту сторону, а потім розділити об'єкт через вкладку правка-розділити (піктограма плоскогупці) - то получаються 2 полілінії.
Якщо скриптом, тодi перевiрте перед виконанням розподiлу, чи це складний полiгон...
Чемно дякую. Доведеться таки шукати, в якому з десятків функціональних скриптів дається команда "розділити" не комплексному полігону :oops:

Питання щодо виправлення помилки, звичайно, залишається актуальним до розробникiв, але варант, як її "подолати" у скриптах, думаю, знайдено :)

_________________
Більшість хороших програмістів виконують свою роботу не тому, що очікують оплати або визнання, а тому, що отримують задоволення від програмування.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 19 дек 2020 14:26 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 798
Откуда: Ліспроект Володимир Вовчанський
Руслан Пархуць писал(а):
13vp писал(а):
Якщо зібрати об'єкт шаблоном прямокутник і потім добавити точки через клавішу "P" у другу і четверту сторону, а потім розділити об'єкт через вкладку правка-розділити (піктограма плоскогупці) - то получаються 2 полілінії.
Питання щодо виправлення помилки, звичайно, залишається актуальним до розробникiв, але варант, як її "подолати" у скриптах, думаю, знайдено :)
Авжеж :? Лише змінити логіку скрипта
Код:
$Text=@Map.Selected.List
$CountText=@Text.Text $Text
$CountObjBefor=@Map.Count
;[ Операції з об'єктами.Розділити ]
@ExecuteMenu spbSplit
$CountObjAfter=@Map.Count
@If $CountObjBefor=$CountObjAfter then @Goto %EndProcedure
$CountObjSplit=$CountObjAfter-$CountObjBefor
@Progress.Start $CountObjSplit Створення складних полігонів
що, як на мене - надягнути "майку через ноги" :wink:
Значить ми праві. Треба просити розробників виправити недолік.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 19 дек 2020 15:01 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 362
Откуда: м.Львiв
voha писал(а):
... що, як на мене - надягнути "майку через ноги" :wink:
Значить ми праві. Треба просити розробників виправити недолік.

:) тодi помiчайте лише "Об'єкти з розривом" (Objectswithbreak1), можливо i не потрiбно буде використання даної функцiї

_________________
Більшість хороших програмістів виконують свою роботу не тому, що очікують оплати або визнання, а тому, що отримують задоволення від програмування.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 521 ]  На страницу Пред.  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: Nikita и гости: 3


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB