Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 15 дек 2019 02:05

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1230 ]  На страницу Пред.  1 ... 78, 79, 80, 81, 82
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 22 ноя 2019 10:43 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
05 июл 2016 11:31
Сообщения: 9
voha писал(а):
maksimimid писал(а):
...Чи існує функція яка б дала можливість повернути масштаб зображення?...
Код:
$WindowPosition=@Window.Position
$ScreenScale=@StringPart 3 $WindowPosition
@Dialog.Message Поточний масштаб відображення карти: $ScreenScale

Дякую!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 24 ноя 2019 20:58 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 656
Доброго вечора розробникам Digitals!
У скриптовому вікні наявна функція Вікно | Назва панелі інструментів. Вона не виконує жодних дій. Чи можливо додати до неї дію, яка б знімала та ставила галочку у меню Вікно навпроти даної панелі інструментів, тим самим, щоб появилась можливість скриптом приховувати відповідну панель інструментів.

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 25 ноя 2019 14:34 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2100
Откуда: Vinnitsa
fendak писал(а):
Доброго вечора розробникам Digitals!
У скриптовому вікні наявна функція Вікно | Назва панелі інструментів. Вона не виконує жодних дій. Чи можливо додати до неї дію, яка б знімала та ставила галочку у меню Вікно навпроти даної панелі інструментів, тим самим, щоб появилась можливість скриптом приховувати відповідну панель інструментів.

Доброго!
В новій версії у відповідних пунктів меню Вікно з'явилось внутрішнє ім'я, яке генерується з назви tlb-файлу. По цьому імені можна перевіряти стан відповідної "галочки" у меню Вікно. Внутрішнє ім'я можна побачити у інформ. рядку вікна редагування скриптів.

;Відкриття панелі "Кроки"
$MS=@MenuState Toolbar7045293
@if $MS=0 then @ExecuteMenu Toolbar7045293


;Закриття панелі "Кроки"
$MS=@MenuState Toolbar7045293
@if $MS=1 then @ExecuteMenu Toolbar7045293


Використання команди Вікно | Назва_Панелі аналогічно @ExecuteMenu ... , але залежить від мови інтерфейсу.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 25 ноя 2019 15:26 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 689
Откуда: Ліспроект Володимир Вовчанський
fendak писал(а):
... щоб появилась можливість скриптом приховувати відповідну панель інструментів.
Dmitry_Zolotar писал(а):
... у відповідних пунктів меню Вікно з'явилось внутрішнє ім'я, яке генерується з назви tlb-файлу. По цьому імені можна перевіряти стан відповідної "галочки" у меню Вікно...
Дуже дякую за оновлення! Адже давненько загадували :)


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 26 ноя 2019 00:18 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 656
Дякую, Дмитре! Давно хотів реалізувати скрипт із використанням даної функції. Дивіться ВІДЕО
Скачати скрипт можна ТУТ.
Подивитися опис можна ТУТ.

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 27 ноя 2019 22:37 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 656
Dmitry_Zolotar, може у Вас є час додати ще одну функцію - можливість скриптами якось отримувати інформацію, чи включена галочка "Фіксувати умовні знаки"? Бо часто, якщо забув її зняти, в dmt-шаблонах "їдуть" умовні знаки.


Вложения:
2019-11-27_223525.png
2019-11-27_223525.png [ 11.62 Кб | Просмотров: 235 ]

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 27 ноя 2019 23:07 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 689
Откуда: Ліспроект Володимир Вовчанський
fendak писал(а):
Dmitry_Zolotar, може у Вас є час додати ще одну функцію - можливість скриптами якось отримувати інформацію, чи включена галочка "Фіксувати умовні знаки"? Бо часто, якщо забув її зняти, в dmt-шаблонах "їдуть" умовні знаки.
Мушу підтримати прохання пана Миколи. І як йому так вдається: замовив функцію - зразу, маєш тобі :wink: Бо вже давненько: 10 окт 2014, 26 фев 2012


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 29 ноя 2019 15:29 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2100
Откуда: Vinnitsa
У нову версію Digitals додано скриптову функцію @Map.Scale NewScale [0/1 0/1]
Без аргументів вона повертає поточний масштаб карти.
Перший аргумент NewScale визначає новий масштаб карти.
Другий аргумент 0/1 (0 - за замовчуванням) визначає чи масштабувати умовні позначення.
Третій аргумент 0/1 (0 - за замовчуванням) визначає чи масштабувати підписи.

Код:
;зменьшення знаменника масштабу карти у п'ять разів
;у стільки ж збільшаться "паперові" розміри символів та підписів
$Scale=@Map.Scale
$Scale=$Scale*0.2
@Map.Scale $Scale 1 1
@Window.Refresh

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 29 ноя 2019 16:01 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 689
Откуда: Ліспроект Володимир Вовчанський
Dmitry_Zolotar писал(а):
У нову версію Digitals додано скриптову функцію @Map.Scale NewScale [0/1 0/1]
...
Чемно дякую розробникам за підтримку. Трохи не те, щоб перевірити стан опцій у вікні властивостей карти (тут питання до пана Миколи - коли і за якої події повинен бути запущений скрипт, щоб ці опції перевіряти?). Варіант встановлення масштабу з опціями в скрипті - мабуть кращий.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 29 ноя 2019 16:40 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 656
voha писал(а):
коли і за якої події повинен бути запущений скрипт, щоб ці опції перевіряти?

я раніше використовував
Код:
@SendChars 1000<CR>
[ panTools.Властивості карти ]

і тому треба було знати, чи є включені ці галочки,
але дана нова функція - це ще краще.

voha писал(а):
І як йому так вдається: замовив функцію - зразу, маєш тобі

пане Voha, це ілюзія, бо я так само думав і про вас: що не попросите в розробників - все реалізується, а мене не хочуть послухати.
Насправді, з моїх прохань виконуються також небагато. А те, що реалізували друге прохання під ряд - це, мабуть, тільки тому, що ми попросили разом ))

дякую, Dmitry_Zolotar!

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Последний раз редактировалось fendak 29 ноя 2019 16:51, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 29 ноя 2019 16:48 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 656
Функція трохи недобре працює.
Якщо відкрити dmt-шаблон і змінити масштаб
Код:
@Map.Scale 5000 1 1

то умовні знаки і розмір підписів зберігаються, але не зберігаються ширина таблиць та товщина ліній, а при
Код:
@SendChars 5000<CR>
[ panTools.Властивості карти ]

вони зберігаються.

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 02 дек 2019 16:34 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2100
Откуда: Vinnitsa
fendak писал(а):
Функція трохи недобре працює.
Якщо відкрити dmt-шаблон і змінити масштаб
...

Оновіть програму та спробуйте
Код:
@Map.Scale 5000 1 0


Дійсно, зміна масштабу dmt-шаблону за допомогою вікна властивостей карти зберігала "паперові" розміри усіх об'єктів, бо вони важливіші в dmt-шаблоні, а другорядним є координати. В dmf-файлі все навпаки. Для скриптової функції @Map.Scale зробили так само.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 02 дек 2019 20:06 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 656
дякую, все чудово

може це вже наглість з моєї сторони, але якби ще додали так само скриптову функцію Лінію в смугу із можливістю контролювати галочку Створити буферну зону. Бо мені здається, що це уже залишається єдина функція, яка не має доступу до додаткової її опції.


Вложения:
2019-12-02_200045.png
2019-12-02_200045.png [ 5.68 Кб | Просмотров: 133 ]

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 03 дек 2019 17:34 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2100
Откуда: Vinnitsa
fendak писал(а):
дякую, все чудово

може це вже наглість з моєї сторони, але якби ще додали так само скриптову функцію Лінію в смугу із можливістю контролювати галочку Створити буферну зону. Бо мені здається, що це уже залишається єдина функція, яка не має доступу до додаткової її опції.


Додано скриптову функцію @Map.Selected.ToStrip Width [0/1 - buffer], аналог Лінію в смугу. Перший параметр визначає ширину смуги, другий параметр визначає чи створювати буферну зону.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 03 дек 2019 18:07 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 656
дякую :!:

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1230 ]  На страницу Пред.  1 ... 78, 79, 80, 81, 82

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB