Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 19 май 2019 22:19

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 995 ]  На страницу Пред.  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 24 янв 2019 22:34 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 619
Alexander Oleynik писал(а):
Виправили.

Після внесених вами змін тепер користуватися функцією @SendChars <CR> для внесення відомостей у різні модальні вікна програми Digitals стало взагалі проблематично. Ви зробили, щоб у вікні активною була та позиція, яка останній раз була активною при ручному введенні даних. Але коли користувач останнього разу натиснув у вікні на Cansel, то команда @SendChars <CR> просто не працює, бо вона так само виконує команду Cansel.

І плюс постійно звуки, які повідомляють про помилку. Мусиш відключати на ПК звук, коли користуєшся програмою Digitals, бо при використанні скриптів, де використана функція @SendChars <CR> вони весь чась "бренькають".

Краще поверніть назад як було, а натомість додайте функцію, яка б виконувала команду, як клавіша Tab або прямо до функції @SendChars <CR> додайте параметр @SendChars <CR>4, де 4 - це кількість знаків табуляції у вікні перед командою Enter

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 25 янв 2019 15:00 
Администратор
Администратор

Зарегистрирован:
28 авг 2004 17:19
Сообщения: 998
fendak писал(а):
Alexander Oleynik писал(а):
Виправили.

Після внесених вами змін тепер користуватися функцією @SendChars <CR> для внесення відомостей у різні модальні вікна програми Digitals стало взагалі проблематично. Ви зробили, щоб у вікні активною була та позиція, яка останній раз була активною при ручному введенні даних. Але коли користувач останнього разу натиснув у вікні на Cansel, то команда @SendChars <CR> просто не працює, бо вона так само виконує команду Cansel.

І плюс постійно звуки, які повідомляють про помилку. Мусиш відключати на ПК звук, коли користуєшся програмою Digitals, бо при використанні скриптів, де використана функція @SendChars <CR> вони весь чась "бренькають".

Краще поверніть назад як було, а натомість додайте функцію, яка б виконувала команду, як клавіша Tab або прямо до функції @SendChars <CR> додайте параметр @SendChars <CR>4, де 4 - це кількість знаків табуляції у вікні перед командою Enter

Ми нічого не змінювали у поведінці вікон Digitals, крім одного - Допомога|Про програму, де додали реакцю на Esc. Скиньте нам будь-ласка простий тестовий скрипт, який нормально працює не старій версії, та погано на новій. Спробуємо розібратись.

Щодо табуляції та інших спецсимволів, задавайте їх на ваш розсуд у цифровому вигляді, наприклад, чотири табуляції та Ентер це <9><9><9><9><13> або <Tab><Tab><Tab><Tab><CR>

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш skype, e-mail и телефон находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals | Страница в Facebook


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 25 янв 2019 16:59 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 619
за підказку про знаки табуляції дякую, але при поточній ситуації це не вирішує проблему.

Спробуйте цей простий скрипт:
@SendChars 10<CR>
[ Операції з об'єктами.Розширити/стиснути ]
@SendChars 2000<CR>
Карта | Властивості...

споачатку на версії Digitals за 26.12.2018, потім на версії за 25.01.2019.
Перед тим намалюйте на карті замкнутий об'єкт.

У старій версії все працює нормально - об'єкт розширився, масштаб змінився і ніяких зайвих звуків.
В новій версії об'єкт розширюєтся, але при цьому неприємний звук програми (як коли мишкою клацаєш за межею модального вікна), а масштаб карти взагалі не міняється.

І коли в старій версії відкрити Карта - Властивості, то там активною (обведена синьою рамкою) є ячейка з масштабом і одночасно кнопка ОК. А в новій версії програми ячейка з масштабом уже не активна, а активна тільки кнопка ОК чи Відмінити, залежно, що було вибрано останнього разу при ручному введенні значень. На старій версії завжди була активна кнопка ОК не залежно, яка кнопка була натиснути попереднього разу при закритті даного вікна.


Вложения:
2019-01-25_165320.png
2019-01-25_165320.png [ 17.86 Кб | Просмотров: 1000 ]

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 25 янв 2019 17:20 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 619
записав відео по даній проблемі - ВІДЕО

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 28 янв 2019 20:46 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 619
будь ласка, виправте дану проблему, бо в скриптах не працює автомасштаб!
я вже навіть записав ВІДЕО з поясненням, в чому проблема, бо надоїло усім пояснювати це знову і знову

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 29 янв 2019 14:06 
Администратор
Администратор

Зарегистрирован:
28 авг 2004 17:19
Сообщения: 998
fendak писал(а):
Спробуйте цей простий скрипт:
@SendChars 10<CR>
[ Операції з об'єктами.Розширити/стиснути ]
@SendChars 2000<CR>
Карта | Властивості...


Дякуємо. Виправили.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш skype, e-mail и телефон находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals | Страница в Facebook


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 29 янв 2019 20:13 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 619
Sergey Oleynik писал(а):
Дякуємо. Виправили.

Тобто, @SendChars <Esc> більше працювати не буде? І вікно Допомога - Про програму закрити в скриптах тепер нема чим?

То додайте тоді функцію, яка б зчитувала номер ключа Digitals.

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 30 янв 2019 08:53 
Администратор
Администратор

Зарегистрирован:
28 авг 2004 17:19
Сообщения: 998
Функція, яка повертає номер ключа, вже існує - @Hardlock
Реакцію вікна Про програму на Esc також відновили.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш skype, e-mail и телефон находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals | Страница в Facebook


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 30 янв 2019 10:25 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 619
Дякую! Все працює.

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 17 мар 2019 13:55 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 670
Откуда: Ліспроект
Доброго дня шановним Розробникам.
Вибачте - повторюся:
voha писал(а):
...Чи можна, щоб @Map.CalculateForestArea Number [LayerIDs] не відновлювала оновлення карти на екрані, заборонене функцією @Map.BeginUpdate :?:
Дякую за підтримку.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 18 мар 2019 08:58 
Администратор
Администратор

Зарегистрирован:
28 авг 2004 17:19
Сообщения: 998
voha писал(а):
Чи можна, щоб @Map.CalculateForestArea Number [LayerIDs] не відновлювала оновлення карти на екрані, заборонене функцією @Map.BeginUpdate
Зроблено

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш skype, e-mail и телефон находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals | Страница в Facebook


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 20 мар 2019 17:39 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
04 фев 2008 11:51
Сообщения: 3
Підкажіть хто знає. Є така команда "сервіс.знайти однакові". Коли цю команду прописую в скрипті, то при її виконанні з'являється повідомлення: позначено N однакових об'єктів. Проте командою @sendChar мені не вдається автоматично закрити це вікно з повідомленням. Що в такому випадку робити?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 20 мар 2019 19:52 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2036
Откуда: Vinnitsa
krakadil писал(а):
Підкажіть хто знає. Є така команда "сервіс.знайти однакові". Коли цю команду прописую в скрипті, то при її виконанні з'являється повідомлення: позначено N однакових об'єктів. Проте командою @sendChar мені не вдається автоматично закрити це вікно з повідомленням. Що в такому випадку робити?

Перевірьте в актуальній версії - все вже працює

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 21 мар 2019 10:10 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
04 фев 2008 11:51
Сообщения: 3
Dmitry_Zolotar писал(а):
krakadil писал(а):
Підкажіть хто знає. Є така команда "сервіс.знайти однакові". Коли цю команду прописую в скрипті, то при її виконанні з'являється повідомлення: позначено N однакових об'єктів. Проте командою @sendChar мені не вдається автоматично закрити це вікно з повідомленням. Що в такому випадку робити?

Перевірьте в актуальній версії - все вже працює


Не допомогло.
Версія від 20.03.2019
скрипт:
@SendChars Text<CR>
[ Сервіс.Знайти однакові ]


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Все про скрипти
СообщениеДобавлено: 21 мар 2019 11:44 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 670
Откуда: Ліспроект
krakadil писал(а):
Підкажіть хто знає. Є така команда "сервіс.знайти однакові". Коли цю команду прописую в скрипті, то при її виконанні з'являється повідомлення: позначено N однакових об'єктів. Проте командою @sendChar мені не вдається автоматично закрити це вікно з повідомленням. Що в такому випадку робити?
Є складніший варіант:
Код:
$ProgramPath=@ProgramPath
@Run $ProgramPath\Favorites\SendCommandAfterWindow1InWindow2.exe "TFormProgress" "TMessageForm" "" "{ENTER}"
@ExecuteMenu MapCheckDuplicates
де:
TFormProgress - клас форми вікна прогресу виконання операції (перший параметр скрипта AutoIt);
TMessageForm - клас форми вікна з результатом виконання операції (другий параметр скрипта AutoIt);
"" - заголовок вікна з результатом виконання операції (третій параметр скрипта AutoIt, якщо невідомий - то порожній рядок);
{ENTER} - перелік команд, які посилаються вікну з результатом виконання операції.
Вложение:
SendCommandAfterWindow1InWindow2.exe [838.5 Кб]
Скачиваний: 25
Файл скрипта - в папку Digitals\Favorites.

Смисл скрипта такий:
- скрипт стартує і чекає на протязі 5с поки не стане активним вікно з прогресом (наприклад - класу TFormProgress) в треї;
- якщо вікно TFormProgress стало активним скоріше ніж 5с - скрипт чекає поки вікно TFormProgress перестане бути активним, якщо ні - скрипт припиняє роботу;
- якщо на протязі 2с після деактивації вікна TFormProgress з'явилось вікно TMessageForm останнє активується скриптом і посилається набір команд, якщо ні - скрипт припиняє роботу.

Так вирішене вирішене питання: треба посилати @sendChar якщо однакові знайдені, чи не треба. Для повної, так-скать, автоматизації :wink:

Клас вікна можна подивитись цією програмою.

Команди, які можна послати активному вікну:
Вложение:
_Send_AutoIt.pdf [78.21 Кб]
Скачиваний: 30


Последний раз редактировалось voha 01 апр 2019 23:12, всего редактировалось 2 раз(а).

Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 995 ]  На страницу Пред.  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: Google [Bot] и гости: 2


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB