Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 16 окт 2019 06:30

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 450 ]  На страницу Пред.  1 ... 26, 27, 28, 29, 30
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 19 июн 2019 08:37 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
05 апр 2008 03:14
Сообщения: 186
Откуда: Тернополь
Але ж резерв теж потрібен.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 19 июн 2019 10:26 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
05 апр 2008 03:14
Сообщения: 186
Откуда: Тернополь
До речі, при збірці об'єктів, коли відводиш мишу до границі екрану щоб переміститись далі по карті, переміщається не адекватно, вилітає набагато далі і миша опиняється взагалі не там де планувалось далеко поза межами тієї зони де проводилась збірка об'єкта.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 09 июл 2019 14:45 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
04 ноя 2010 12:28
Сообщения: 55
Откуда: Київ
13vp писал(а):
Доброго дня розробники Digitals.

Після закупки нового обладнання і поставивши win10 (win7-вже не ставиться на дане залізо) виявили наступні глюки при роботі у стерео:

1. При використанні стереоскопу в режимі збору растри йдуть полосками при переміщенні, потім все стабілізується. Це дуже не комфортно. (скрін прикріпляю).
2. При використанні OpenGL (nvidia 3d vision) після збору об'єкта і виходу з стерео - стерео не виключається - приходиться завершувати процес Digitals.

Будемо вдячні за вирішення даних проблем.

Обладнання:
відеокарта Quadro P620
монітор Asus VG248QE (144гц)
процесор Intel Core i3-8100


як просувається процес підтримки стерео на windows 10 ??
Вирішіть проблему якомога швидше. Знаю що вже є напрацювання.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 10 июл 2019 11:42 
Администратор
Администратор

Зарегистрирован:
28 авг 2004 17:19
Сообщения: 1002
13vp писал(а):
13vp писал(а):
як просувається процес підтримки стерео на windows 10 ??
Вирішіть проблему якомога швидше. Знаю що вже є напрацювання.

Спробуйте свіжу версію

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш skype, e-mail и телефон находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals | Страница в Facebook


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 10 июл 2019 16:02 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
04 ноя 2010 12:28
Сообщения: 55
Откуда: Київ
Sergey Oleynik писал(а):
13vp писал(а):
13vp писал(а):
як просувається процес підтримки стерео на windows 10 ??
Вирішіть проблему якомога швидше. Знаю що вже є напрацювання.

Спробуйте свіжу версію


дякую, все гарно працює.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 02 авг 2019 09:03 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
17 окт 2017 12:21
Сообщения: 7
Добрый день.
После обновления Digitals в списке изменений написано: "24.07.19 Улучшена обрезка сложных полигонов (Сервис|Обрезать по полигону/рамке)"
Но мой вопрос http://www.geosystema.net/forum/viewtopic.php?p=40565#40565 так и не был исправлен. И ответа что делать я не получил.
Есть способ исправить ситуацию или ждать обновлений?
Да и вообще рассматривался мой вопрос или нет?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 07 авг 2019 15:37 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
05 апр 2019 14:19
Сообщения: 7
Откуда: Черкаська область
Після останнього оновлення програми:
1. Змінився курсор
2. З'явився глюк при створенні суміжників Діджитал почав пропускати деякі точки.
Добре, як помічаю то додаю ще точку через Р і перетягую в потрібне місце. Але здається так бути не повинно. Є якісь поради?
3. Щось трапилося чи то з шаблоном кад. плану чи то з самою програмою, змінилися позначення номерів точок, стали якимись нечіткими


Вложения:
. план.jpg [197.92 Кб]
Скачиваний: 0
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 08 авг 2019 08:53 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2080
Откуда: Vinnitsa
Виталий Har4enko писал(а):
1. Змінився курсор

Перевірте що запускається саме Digitals\Ged.exe, набори курсорів програма шукає в Digitals\Cursors, можливо антивірус змінив ярлик після оновлення і програма працює не з тієї директорії.
Виталий Har4enko писал(а):
2. З'явився глюк при створенні суміжників Діджитал почав пропускати деякі точки.
Добре, як помічаю то додаю ще точку через Р і перетягую в потрібне місце. Але здається так бути не повинно. Є якісь поради?

Вимкніть "галочку" Сервис-Налаштування-Збір-Автоматична генералізація

Виталий Har4enko писал(а):
3. Щось трапилося чи то з шаблоном кад. плану чи то з самою програмою, змінилися позначення номерів точок, стали якимись нечіткими

Перевірте який шрифт використовується в цих параметрах.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 08 авг 2019 10:16 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
05 апр 2019 14:19
Сообщения: 7
Откуда: Черкаська область
Dmitry_Zolotar писал(а):
Виталий Har4enko писал(а):
1. Змінився курсор

Перевірте що запускається саме Digitals\Ged.exe, набори курсорів програма шукає в Digitals\Cursors, можливо антивірус змінив ярлик після оновлення і програма працює не з тієї директорії.
Виталий Har4enko писал(а):
2. З'явився глюк при створенні суміжників Діджитал почав пропускати деякі точки.
Добре, як помічаю то додаю ще точку через Р і перетягую в потрібне місце. Але здається так бути не повинно. Є якісь поради?

Вимкніть "галочку" Сервис-Налаштування-Збір-Автоматична генералізація

Виталий Har4enko писал(а):
3. Щось трапилося чи то з шаблоном кад. плану чи то з самою програмою, змінилися позначення номерів точок, стали якимись нечіткими

Перевірте який шрифт використовується в цих параметрах.


Дякую, все виправив


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 20 авг 2019 09:09 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
05 апр 2008 03:14
Сообщения: 186
Откуда: Тернополь
ПКМ-Зібрати полігон. Хоча в середині ділянки вже є угіддя (яке ділить, наприклад ділянку навпіл) збирає полігон все рівно по загальні площі ділянки. При чому якщо в чистий скопіювати лиш ділянку і угіддя і зробити теж саме то збере полігон по замкнутому контуру. Це глюк чи фіча? Деколи треба бистро зібрати угіддя і не виходить, ну або ж через копіювання в чистий, що вже не швидко.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 04 сен 2019 14:04 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
05 апр 2019 14:19
Сообщения: 7
Откуда: Черкаська область
Виталий Har4enko писал(а):
Після останнього оновлення програми:
1. Змінився курсор
2. З'явився глюк при створенні суміжників Діджитал почав пропускати деякі точки.
Добре, як помічаю то додаю ще точку через Р і перетягую в потрібне місце. Але здається так бути не повинно. Є якісь поради?
3. Щось трапилося чи то з шаблоном кад. плану чи то з самою програмою, змінилися позначення номерів точок, стали якимись нечіткими

Знову сьогодні це сталося(без оновлення), в чому проблема не розумію.
Що може впливати так на Діджитал? Стоїть Віндовс 10 Про


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 04 сен 2019 14:21 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
05 апр 2008 03:14
Сообщения: 186
Откуда: Тернополь
А як ви створюєте суміжників?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 04 сен 2019 15:17 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2080
Откуда: Vinnitsa
Виталий Har4enko писал(а):
Знову сьогодні це сталося(без оновлення), в чому проблема не розумію.
Що може впливати так на Діджитал? Стоїть Віндовс 10 Про

Усі ці налаштування зберігаються у файлі Digitals\Ged.ini. Якщо Ви не змінювали ці налаштування, то хтось чи щось змінило/пошкодило цей файл. Причин може бути дуже багато, усі не перерахувати.
Наприклад антивірус, який вважає себе розумнішим за користувача ПК, змінює ярлик і програма працює вже з іншої папки, в цій папці створюється новий файл налаштувань.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 04 окт 2019 11:04 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
05 апр 2019 14:19
Сообщения: 7
Откуда: Черкаська область
_Visco_ писал(а):
А як ви створюєте суміжників?

Створюю ин4, копіюю ділянку щоб були шари ин4 - квартал, ділянка та угіддя.
Обираю шар суміжник і за годинниковою стрілкою лкм на вільному полі, через Р по точкам ділянки і знову лкм на вільному полі.
Якщо є створений один чи декілька то через Р прив'язую.
Ось тепер при конвертації ин4 почало ще й додавати закріплені точки на всіх точках суміжників, що мені непотрібно. Як це можна відключити?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 04 окт 2019 14:01 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
09 дек 2015 12:30
Сообщения: 34
Виталий Har4enko писал(а):
_Visco_ писал(а):
А як ви створюєте суміжників?

Створюю ин4, копіюю ділянку щоб були шари ин4 - квартал, ділянка та угіддя.
Обираю шар суміжник і за годинниковою стрілкою лкм на вільному полі, через Р по точкам ділянки і знову лкм на вільному полі.
Якщо є створений один чи декілька то через Р прив'язую.
Ось тепер при конвертації ин4 почало ще й додавати закріплені точки на всіх точках суміжників, що мені непотрібно. Як це можна відключити?

Подивіться тут.
viewtopic.php?f=1&t=1487&start=540


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 450 ]  На страницу Пред.  1 ... 26, 27, 28, 29, 30

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB