Dmitry_Zolotar писал(а):
Poltavan писал(а):
3. як можна витягнути дані по наявному обмеженню? Пробував так: код обмеження: XPT(P[ID7000800],"Restrictions\RestrictionInfoRestrictionCode") але нічого не підтягує.
Ідея полягає у створенні таблиці - спочатку підтягує код обмеження, далі з файлу Restrictions.txt згідно відповідного коду пише зміст обмеження "охоронна зона така-то..." далі відповідно до коду шукає у файлі zakony.txt обґрунтуючі державні нормативно-правові акти (закони, постанови...) й вказується площа обмеження.
Приклад по угіддям, в обмежень інший ID шару, та в іншому параметрі код та опис обмеження
Дякую за допомогу! Розібрався з усим окрім обмеження. Поки скрипти для мене це темний ліс.
Логіка створення таблиці така:
1)присутній шар "XML: Обмеження (сервітут, емфітевзис, суперфіцій)" id[70008], там створюємо парамерт "Площа обмеження =P[0]" id[7000516]
2) З параметру "Код обмеження" id[7000800] підтягуємо код обмеження
3) посилаючись на "Код обмеження" id[7000800] беремо з файлу "RestrCodes.txt" назву обмеження
4) посилаючись на "Код обмеження" id[7000800] беремо з файлу "Zakony.txt" відповідний обґрунтуючий закон, постанову, тощо.
5) з параметру "Площа обмеження" id[7000516] беремо площу обмеження.
Таким чином створюємо таблицю обмежень із полями
№ п/п | Код обмеження | Назва обмеження | Основні законодавчі акти | Площа обмеження, га|Пробував погратися із файлом CP.dmt та із скриптом з посилання про таблицю угідь редагуючи його.
Я перекинув шар "CP_Explication" з тим самим id[70026], до новоредагованого шаблону "КадПлан_обмеж.dmt з тим самим id.
Стврив параметр "Площа обмеження =P[0]" id[7000516] та підключив його до шару "XML: Обмеження (сервітут, емфітевзис, суперфіцій)" id[70008], показує площу обмеження.
Тепер додаю скрипт до "XML: Земельна ділянка" id[70005] взявши за основу скрипт з
Прикладу по угіддям.
Але не можу зрозуміти:
а)як прибрати перший рядок із словом "Усього земель", експеременти з редагування/видаленням частини скрипта лищ запороли скрипт.
б)яким чином підтягувати інфу про код та вибирати необхідний параметр з текстового файлу, буду вдячний за приклад скрипта, чи посилання.
в)як призначити відповідний стовпчик до параметру "Площа обмеження", який рядок відповідає за це?