Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 13 июн 2024 09:32

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 741 ]  На страницу Пред.  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 50  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 05 фев 2019 17:33 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 797
Откуда: Львівська область
вам треба просто створити датум у вашій місцевій СК. Тоді скрипт буде виглядати просто:
@Map.Datum НазваСК

Як створити датум, можете подивитися, наприклад, ТУТ

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 05 фев 2019 17:49 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2298
Откуда: Vinnytsia
Артем Сорокін писал(а):
как создать скрипт который бы выполнял: Карта-Система координат-Пересчет. По опорным точкам (они постоянны). Это пересчет между СК63 и местной (не путать с МСК (та что в УСК))

То есть пересчет из одной в другую и обратно (2 кнопки)
Команды скрипта
@Map.RecalculateToNewDatum МСКЗап СК63(5)
@Map.RecalculateToNewDatum СК63(5) МСКЗап
пересчитает из МСКЗап в СК63(5) и обратно

Предварительно в файл Digitals\Datums.ini добавьте после пустой строки следующие строки:

[МСКЗап]
a=6378245
f=298.3
Scale=1.0
FalseEast=300000
FalseNorth=-9214.688
PrimeMeridian=22
AddZone=1
CurrentZone=5
ZoneSize=3
Helmert=25.0 -141 -78.5 0.0 -0.35 -0.736 0.0
TiePoint1=X63_1 Y63_1 Xm_1 Ym_1
TiePoint2=X63_2 Y63_2 Xm_2 Ym_2
TiePoint3=X63_3 Y63_3 Xm_3 Ym_3
TiePoint4=X63_4 Y63_4 Xm_4 Ym_4


где X63_n, Y63_n - координаты n-ой связующей точки в СК63
Xm_n, Ym_n - координаты n-ой связующей точки в местной СК

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 05 фев 2019 19:31 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
21 дек 2012 16:33
Сообщения: 134
низкий вам поклон от нескольких геодезистов Запорожья, спасибо всё работает


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 06 фев 2019 13:57 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
16 май 2013 11:54
Сообщения: 116
Откуда: м.Біла Церква, Київська обл.
Доброго дня підскажіть будь ласка як було розраховано коефіцієнт Км3 в оціночних районах в "прикладу (Maps\Vinnitsa_valuation_example.dmf)"?

Нормативна грошова оцінка земель населених пунктів
Для автоматичного розрахунку нормативної грошової оцінки земельних ділянок та друку витягів необхідно поновити Digitals, завантажити шаблони та підготувати карту зонування вашого населеного пункта.
Завантажити шаблони для нормативної грошової оцінки >>>
1. Порядок створення карти зонування населеного пункту (підготовчі дії)
На основі шаблону NGO.dmf створіть карту, додайте необхідні об'єкти, аналогічно до прикладу (Maps\Vinnitsa_valuation_example.dmf).
Об'єкт шару ID80001 "Базові параметри нормативної грошової оцінки населеного пункту" має "охоплювати" зону оцінки (межа населеного пункту, наприклад), та містити значення базових параметрів оцінки, таких як базова вартість 1 кв.м. забудованих земель, середні бали бонітету сільгоспугідь, коефіцієнти локальних факторів.
Об'єкти шару ID80002 "Оціночний район" мають вкривати зону оцінки, не виходячи за межі об'єкту шару ID80001.Також не має бути перетинів, накладок та розривів між об'єктами цього шару. Параметри цих об'єктів мають містити назву оціночно-планувального району та значення локального коефіцієнту Км3, який використовується для визначення вартості 1 кв.м. забудованих земель в межах оціночного району, без урахування локальних факторів.
Об'єкти шару ID80003 "Агровиробнича група ґрунтів" мають вкривати зону оцінки, не виходячи за межі об'єкту шару ID80001. Також не має бути перетинів, накладок та розривів між об'єктами цього шару. Параметри цих об'єктів мають містити назву агровиробничої групи ґрунтів та бали бонітету для кожного виду сільгоспугідь. Допускається наявність агрогруп з однаковою назвою(шифром), але з різними балами бонітету.
Об'єкти шарів ID801XX, де XX від 01 до 30, є об'єктами, які визначають зони "впливу" локальних факторів (див. таблицу 1.7).
Усі згадані об'єкти мають бути полігонами, у т.ч. можуть бути складними полігонами.
2. Налаштування шаблону звіту
а) Запустіть генератор звітів
б) За допомогою меню Дизайнер|Пакеты документов створіть документ "Витяг з нормативної грошової оцінки" та підключіть до нього шаблон Valuation.fr3 для одиночного режиму.
в) Відредагуйте та збережіть файл Digitals\Templates\Valuation.ini
3. Розрахунок нормативної грошової оцінки та створення витягу
а) Вставте в підготовлену оціночну карту ділянку-об'єкт оцінки за допомогою Карта-Вставка (in4 або dmf-файл), або скопіювавши об'єкти In4_Ділянка, In4_Квартал та In4_Угіддя з відкритого файлу. Важливо щоб списки CN-кодів угідь співпадали в створеній карті зонування та в Normal.dmf.
б) Помітьте об'єкт In4_Ділянка та оберіть пункт меню Сервис|Генератор отчетов.
в) В генераторі звітів оберіть шаблон звіту "Витяг з нормативної грошової оцінки". Отримайте звіт, обравши функціональне призначення.
Технічна підтримка та консультації з впровадження
Дмитро Золотар, zolotar@vingeo.com, skype: zolotar.dmitry, ICQ: 620-433-156


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 06 фев 2019 14:44 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2298
Откуда: Vinnytsia
Км3 було розраховано виконавцем робіт, мабуть це було ДП "Діпромісто", в далекі нульові роки за чинними на той час методиками. Зараз треба орієнтуватись на сучасні вимоги.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 06 фев 2019 15:10 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
16 май 2013 11:54
Сообщения: 116
Откуда: м.Біла Церква, Київська обл.
Dmitry_Zolotar писал(а):
Км3 було розраховано виконавцем робіт, мабуть це було ДП "Діпромісто", в далекі нульові роки за чинними на той час методиками. Зараз треба орієнтуватись на сучасні вимоги.

Це все добре? Але як? Км3 не розраховується на Оціночні райони. Км3 визначається шляхом множення всіх локальних коефіцієнтів, які проявляються НА ЗЕМЕЛЬНІЙ ДІЛЯНЦІ.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 06 фев 2019 15:26 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2298
Откуда: Vinnytsia
EIKovtun писал(а):
Dmitry_Zolotar писал(а):
Км3 було розраховано виконавцем робіт, мабуть це було ДП "Діпромісто", в далекі нульові роки за чинними на той час методиками. Зараз треба орієнтуватись на сучасні вимоги.

Це все добре? Але як? Км3 не розраховується на Оціночні райони. Км3 визначається шляхом множення всіх локальних коефіцієнтів, які проявляються НА ЗЕМЕЛЬНІЙ ДІЛЯНЦІ.

Саме так, помилка в назві параметра. Параметр 70 "Км3" треба вважати Км2. Якщо подивитесь звіт Valuation.fr3, то значення цього параметра у витязі фігурує як Км2)) Відповідно сукупний коефіцієнт Км3 - добуток усіх локальних коефіцієнтів.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 06 фев 2019 16:49 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
16 май 2013 11:54
Сообщения: 116
Откуда: м.Біла Церква, Київська обл.
Dmitry_Zolotar писал(а):
EIKovtun писал(а):
Dmitry_Zolotar писал(а):
Км3 було розраховано виконавцем робіт, мабуть це було ДП "Діпромісто", в далекі нульові роки за чинними на той час методиками. Зараз треба орієнтуватись на сучасні вимоги.

Це все добре? Але як? Км3 не розраховується на Оціночні райони. Км3 визначається шляхом множення всіх локальних коефіцієнтів, які проявляються НА ЗЕМЕЛЬНІЙ ДІЛЯНЦІ.

Саме так, помилка в назві параметра. Параметр 70 "Км3" треба вважати Км2. Якщо подивитесь звіт Valuation.fr3, то значення цього параметра у витязі фігурує як Км2)) Відповідно сукупний коефіцієнт Км3 - добуток усіх локальних коефіцієнтів.

Дякую за відповідь. ))) :)


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 06 фев 2019 16:53 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
16 май 2013 11:54
Сообщения: 116
Откуда: м.Біла Церква, Київська обл.
Підскажіть будь ласка як можна змінити розмір Кнопок в панелі інструментів


Вложения:
.jpg
.jpg [ 30.5 Кб | Просмотров: 7985 ]
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 06 фев 2019 20:25 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 797
Откуда: Львівська область
Кожна ваша панель інструментів зберігається у файлі .tlb, що в папці Digitals. Відкрийте цей файл блокнотом. У верхніх рядках побачите:
Width=...
Height=...
Це ширина і висота панелі. Поміняйте їх на потрібні.
А от щоб усі нові панелі інструментів створювалися з потрібною висотою, змініть відпоідну опцію в константах (меню Сервіс-Налаштування-закладка Головна - константа ToolbarSize=...)

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 07 фев 2019 10:16 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
16 май 2013 11:54
Сообщения: 116
Откуда: м.Біла Церква, Київська обл.
fendak писал(а):
Кожна ваша панель інструментів зберігається у файлі .tlb, що в папці Digitals. Відкрийте цей файл блокнотом. У верхніх рядках побачите:
Width=...
Height=...
Це ширина і висота панелі. Поміняйте їх на потрібні.
А от щоб усі нові панелі інструментів створювалися з потрібною висотою, змініть відпоідну опцію в константах (меню Сервіс-Налаштування-закладка Головна - константа ToolbarSize=...)

Дуже дякую!!!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 11 фев 2019 08:44 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
16 май 2013 11:54
Сообщения: 116
Откуда: м.Біла Церква, Київська обл.
Доброго дня шановні колеги, потрібна Ваша допомога. В мене є карта НГО локальні фактори, мені потрібно щоб земельна ділянка попадаючи на певну територію, витягувала параметри з карти НГО у такіж само параметри земельної ділянки, локальні фактори, Км2, Середня базова вартість і так далі.... (Для чого поясню: потрібно жоб на кожну земельну ділянку було розраховано НГО.) Мені потрібно жоб на земельну ділянку витягувалися параметри локальних факторів у які потрапила земельна ділянка, а в які не потрапила ставило "1". Підскажіть яку найпростішу функцію мені застосувати в параметри для швидкої роботи. Дякую за допомогу.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 11 фев 2019 10:44 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2298
Откуда: Vinnytsia
Функция OVR(номер_слоя)
Возвращает 1, если объект пересекается с каким-либо объектом слоя номер_слоя; возвращает 0, если объект не пересекается с объектами слоя номер_слоя.

Функция PAR(номер_слоя,номер_параметра)
Возвращает значение взвешенной площади объекта.
Аргумент номер_слоя задает номер слоя зон, аргумент номер_параметра задает номер параметра содержащего вес зоны.

Функция ZOL(номер_слоя,номер_параметра_имени_зоны,номер_параметра_веса_зоны)
Возвращает таблицу со списком земельных зон.
Аргумент номер_слоя задает номер слоя зон, аргумент номер_параметра_имени_зоны задает номер параметра содержащего имя зоны, аргумент номер_параметра_веса_зоны задает номер параметра содержащего вес зоны.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 11 фев 2019 11:06 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
16 май 2013 11:54
Сообщения: 116
Откуда: м.Біла Церква, Київська обл.
Dmitry_Zolotar писал(а):
Функция OVR(номер_слоя)
Возвращает 1, если объект пересекается с каким-либо объектом слоя номер_слоя; возвращает 0, если объект не пересекается с объектами слоя номер_слоя.

Як зробити щоб ставило не "возвращает 0" а "1" бо потрібно зробити добуток цих параметрів, і потрібно щоб брало дані цього шару на який накладається замість "Возвращает 1" Мені потрібно потім зробити їх добуток


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 11 фев 2019 12:14 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2298
Откуда: Vinnytsia
Див. приклад Digitals\Maps\Ozenka_zemli.dmf

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 741 ]  На страницу Пред.  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 50  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 42


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB