Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 18 май 2021 00:00

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 521 ]  На страницу Пред.  1 ... 31, 32, 33, 34, 35  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 19 дек 2020 15:40 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 798
Откуда: Ліспроект Володимир Вовчанський
Руслан Пархуць писал(а):
тодi помiчайте лише "Об'єкти з розривом" (Objectswithbreak1)
Оце правильно.
Дякую Руслане :!: Варіант приймається.

Маю лишити актуальним питання
13vp писал(а):
Якщо зібрати об'єкт шаблоном прямокутник і потім добавити точки через клавішу "P" у другу і четверту сторону, а потім розділити об'єкт через вкладку правка-розділити (піктограма плоскогупці) - то получаються 2 полілінії.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 21 дек 2020 14:32 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2223
Откуда: Vinnytsia
В новій версії прибрали трохи застаріле розгалуження алгоритму кнопки "Розділити". Вона ділила замкнений об'єкт с парною кількістю точок та двома однаковими відрізками (перший та N/2, див. шаблон збору "Паралельний") на 2 частини посередині полоси.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 28 янв 2021 16:51 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
09 дек 2015 12:30
Сообщения: 72
При роботі з строковими параметрами замітив що пропала можливість створювати/видаляти значення параметра (випадаючий список), якщо тип параметра "Список"
Раніше в діалоговому вікні (що на скриншоті) в нижньому лівому куті було дві кнопки: створити новий або видалити, зараз їх немає.
А також пропав заголовок цього списку (це коли даний список завантажується із *.txt-файлу) і в цьому файлі є заголовок документа "із зірочкою" Назва документу*, у зв'язку із цим пропала можливість сортування цього списку, при відкритті цього вікна.
Ці кнопки зникли починаючи з версії від 01.12.2020р.
Виправіть будь-ласка!
Вложение:
.jpg
.jpg [ 161.32 Кб | Просмотров: 600 ]


Последний раз редактировалось petrogeo 01 фев 2021 20:55, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 29 янв 2021 11:16 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
21 дек 2012 16:33
Сообщения: 126
добавлю:
при двойном нажатии на карту высвечивается список слоёв на карте
после обновления добавилась информация про параметры, считаю что она здесь не уместна. Можно её убрать?


Вложения:
11111111.jpg
11111111.jpg [ 142.32 Кб | Просмотров: 531 ]
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 29 янв 2021 12:35 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 762
Откуда: Львівська область
Артем Сорокін писал(а):
считаю что она здесь не уместна. Можно её убрать?

аналогічно не розумію сенсу цього нововведення
тільки зайве нагромадження уваги

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 29 янв 2021 14:00 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2223
Откуда: Vinnytsia
В Сервіс-Налаштування-Головна-Константи змініть константу ObjectLabel.
ObjectLabel=P[-5] - як раніше
або, наприклад
ObjectLabel=P[-5]_Площа_P[0]
буде відображатись назва шару та площа

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 31 янв 2021 18:11 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
21 дек 2012 16:33
Сообщения: 126
Dmitry_Zolotar писал(а):
В Сервіс-Налаштування-Головна-Константи змініть константу ObjectLabel.
ObjectLabel=P[-5] - як раніше
або, наприклад
ObjectLabel=P[-5]_Площа_P[0]
буде відображатись назва шару та площа


А где можно ознакомиться с описанием всех констант?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 03 фев 2021 11:19 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
25 окт 2007 14:47
Сообщения: 29
Откуда: наразі Україна, м.Жидачів
останнім часом виникає помилка при формуванні документів через команду ExecuteDocumentFromFile
в логу видає таке:
11:44:26.510 EXECUTEDOCUMENTFROMFILE 1000.dmt\Схема.dmt
11:44:26.510 Document template not found
після запуску digitals один раз виконує скрипт далі глюк, допомагає хіба перезавантаження


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 03 фев 2021 11:41 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2223
Откуда: Vinnytsia
Rostyslav писал(а):
останнім часом виникає помилка при формуванні документів через команду ExecuteDocumentFromFile
в логу видає таке:
11:44:26.510 EXECUTEDOCUMENTFROMFILE 1000.dmt\Схема.dmt
11:44:26.510 Document template not found
після запуску digitals один раз виконує скрипт далі глюк, допомагає хіба перезавантаження

можливо краще вказувати повний шлях до шаблону?
Код:
$PPath=@ProgramPath
@ExecuteDocumentFromFile $PPath\1000.dmt\Схема.dmt

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 01 мар 2021 12:47 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 762
Откуда: Львівська область
Добрий день
На версії Digitals від 01.03.2021 року виникла серйозна проблема в процедурі виконання скрипту. А саме, при присвоєнні у скрипті значення одної змінної значенню іншої:
$NMZ=$MezZn
змінній присвоється значення не повної змінної, а її частини, яка схожа до іншої змінної:
12:15:09.802 $NMZ=CALC 1000ezZn
12:15:09.802 1000ezZn

В даному випадку по скрипту перед тим була інша змінна під назвою $M. Їй було присвоєно цифру 1000
Пізніше по скрипту йде змінна $MezZn, яка дорівнює 1 (потім 2, 3 і т.д. в циклі)
Цю змінну в процесі періодично зчитує інша змінна:
$NMZ=$MezZn

Але тепер вона зчитує не значення змінної $MezZn, а чомусь значення змінної $M
В результаті виходить 1000ezZn

Виправіть, бо через це скрипт Акт, Кроки перестав працювати на новій версії програми.

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Последний раз редактировалось fendak 01 мар 2021 14:35, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 01 мар 2021 13:41 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2223
Откуда: Vinnytsia
Дещо переробляли саме щоб позбавитись таких випадків.
У коді:
Код:
$MezZn=bbb
$M=1000
$NMZ=$MezZn
@Dialog.Message $NMZ

виводить саме bbb, а не 1000ezZn

Дайте, будь ласка, більше коду чи логів щоб відтворити помилку.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 01 мар 2021 14:27 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 762
Откуда: Львівська область
Dmitry_Zolotar писал(а):
виводить саме bbb, а не 1000ezZn

Не працює, коли ось так:
;$MezZn=bbb
$M=1000
$NMZ=$MezZn
@Dialog.Message $NMZ

Справа втому, що не було потреби при першому колі циклу змінній $MezZn присвоювати пусте значення, оскільки і так праюцювало.
Змінна отримує числове значення уже, починаючи з другого кола циклу.
Але при першому циклі в скрипті прописав різні умови, які через 1000ezZn тепер не дотримуються і виходить збій скрипту.


Вложения:
2021-03-01_143131.jpg
2021-03-01_143131.jpg [ 170.23 Кб | Просмотров: 328 ]

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua
Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 01 мар 2021 14:32 
Администратор
Администратор

Зарегистрирован:
28 авг 2004 17:19
Сообщения: 1007
fendak писал(а):
Але тепер вона зчитує не значення змінної $MezZn, а чомусь значення змінної $M
В результаті виходить 1000ezZn

Схоже, що змінна $MezZn на момент присвоєння її значення змінній $NMZ сама ще не була ініціалізована. Звісно, робота такого стрьомного коду не гарантована.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш skype, e-mail и телефон находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals | Страница в Facebook


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 01 мар 2021 16:20 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 762
Откуда: Львівська область
невже це оновлення таке важливе, що не можна відмінити?

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 01 мар 2021 18:23 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2223
Откуда: Vinnytsia
fendak писал(а):
невже це оновлення таке важливе, що не можна відмінити?

Вираз $MezZn додали у виключення в оновленій версії.
До старої версії повернутись не можна.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 521 ]  На страницу Пред.  1 ... 31, 32, 33, 34, 35  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: Google [Bot] и гости: 6


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB